Kähler vaser

Kähler vaser: Pynt dit hjem med ikonisk keramik

Overvejer du at pynte dit hjem med en Kähler vase?

Efter jubilæumsvasen blev revet væk fra hylderne i butikkerne, står der ingen tvivl om, at Kähler er et populært mærke. Og det er ikke uden grund.

Med vaser som Hammershøi, Omaggio og Unico har Kähler gjort sig fortjent til at blive placeret i enhver moderne indretning. Eksempelvis sammen med en Kähler lysestage.

I denne artikel kan du se de mest populære vaser fra den danske keramikvirksomhed.

God fornøjelse:

Hammershøi

Kähler Hammershøi vase i stor og lille

Flotte blomster og planter kræver flot opbevaring. Derfor er en Hammershøi vase fra Kähler et godt valg, hvis du pynter dit hjem med grønt.

Vaserne i Hammershøi-kollektionen har de ikoniske riller langs siden samt en subtil krave. Et flot design skabt af Christian Bauer.

En Hammershøi vase kan pynte dit hjem alene eller flere ved siden af hinanden. For eksempel kan flere Kähler vaser i forskellige størrelser sættes sammen. På den måde kan du skabe den indretning, som ofte ses i designmagasiner, hvor en hel kollektion skaber et smukt helhedsbillede.

Vaserne i Hammershøi fås i hvid, antracitgrå, blomme, mintgrøn og grøn – samt i tre forskellige designs.

Omaggio

Kähler Omaggio Vase stor og lille med striber i hvid

Omaggio er en fantastisk flot kollektion af design fra Kähler. Kollektionen er designet af keramikerne Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft fra designvirksomheden Stilleben.

Med genkendelige, kurvede former gør Omaggio sig værdig til at holde flotte planter i hjemmet.

Omaggio vasen fra Kähler har som en fin detalje smukke striber på siden. Det gælder alle vasens variationer, som spænder over hvid, glas, perlemor, med sølv striber, blomme striber, sorte striber og blå striber.


Unico

Unico vase fra Kähler i sort glasUnico er endnu en kollektion af smukt interiør fra Kähler. Unico består blandt andet af et par vaser i flotte former – en stor gulvvase og en lille vase.

Vaserne i Unico-serien har en flot glans grundet materialets behandling. Det gør, at lyset genspejles flot og skaber en yndefuld indretning særligt i lyse rum.

Indretning med Kähler vaser

Vil du se, hvor flot man kan indrette med Kähler vaser?

Vi har samlet en række opslag på Instagram, der viser, hvordan vaserne tager sig ud i livlige indretninger.

Vær’sgo at blive inspireret:


Så forstår man pludselig godt, hvorfor vaserne er populære.

De ser fantastiske ud i hjemmet!