Puder med kunstnerisk dyre tema

En moderne dansk designer som du bør kende

HVEM SKAL SE DENNE ARTIKEL?

Her på Designerstuen er vi vilde med dansk design. Vi har tidligere skrevet om Kay Bojesen aben og de andre træfigurer, men denne gang har vi en undergrunds-designer i fokus.

Turen går til Århus, hvor vi har opdaget en designer, som forstår at sammensætte farver på en harmonisk – men samtidig spændende og kunstnerisk vis.

Nedenunder kan du se et uddrag af de mange moderne dekorationer, og få en introduktion af den kreative designer bag.

Mønstrede puder på tæt hold

Et uddrag af designerens mange dekorationer.

Turkise, lilla og hvide puder

Flere puder, som går i ét med indretningen.

Hvis du leder efter flotte puder til hjemmet, kan Designerstuen også anbefale Hay puder fx sammen med Hay sengetøj.

En introduktion af designeren bag

Vi synes, at designeren skulle have en chance for at præsenterer sig selv. På den måde får du et personligt indblik i tankerne bag de spændende designs;

“Mit navn er Helena Engelbrecht 26 år, nyuddannet pædagog fra februar 2014. Bosiddende i egen lejlighed i hjertet af Aarhus.

Lige siden barns ben har jeg altid elsket at være kreativ. Der var stort set ikke nogen kreative aktiviteter, som pædagogerne i min fritidsklub ikke kunne igangsætte, før jeg fluks var i gang.

Som årerne er gået og i og med, at jeg flyttede hjemmefra i egen lejlighed, har jeg haft mere fokus på, hvordan jeg har kunnet indrette mig til SU-venlige priser i kombination med mine egne designs. Især mine grafiske puder har jeg fået stor efterspørgsel på – både fra venner, familie og folk, som har fundet mig igennem min blog, Facebook eller Instagram (helenasolskin).

Det er helt ned i de mindste detaljer, at jeg vælger at præge min bolig med egne kreationer. Bl. a. kan nævnes mine puder, mosaikborde, vægure, vaser, glasfade og grafiske collagebilleder og tegninger.

Ud over ting til hjemmet laver jeg også smykker, syr tøj, tasker og gammeldags mohairbamser, fletter tasker og tegner, ja der er snart ikke det, jeg ikke har haft afprøvet i den kreative verden.”

Helena skaber ikke kun dekorationer med simple mønstre – hun tør nemlig bevæge sig ud af det, som ellers er en komfortzone for mange.

Puder med kunstnerisk dyre tema

Puder med kunstnerisk dyre tema

Hvordan bruger designeren farver i indretningen?

Farver i indretning kan være svært at bruge, da de utallige farve kombinationer kan forvirre, og da det kan være svært at sætte den helt rette stemning med farverne. Vi har derfor spurgt, hvordan designeren bruger farver i sin indretning.

“Dette spørgsmål får jeg ofte, og hertil kan jeg svare både ja og nej. Jeg kan personlig bedst lide det stilrene hvid/sort tema i hjemmet, hvilket min lejlighed også bæger præg af. Jeg synes dog ikke det hele skal være sort og hvidt, og derfor vælger jeg at putte lidt farver ind i form af mine grafiske puder, glasfade og mosaikborde.”

Designeren, Helena, byder dig velkommen til at følge hendes Facebook her, eller se hendes blog her. Det gør vi i hvert fald!


Kan du lide artiklen? Din stemme motiverer os!

Om forfatteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *