Hyggelige bolig og interiør butikker på Østerbro

[vc_row][vc_column width=”1/1″]

Er du i Østerbro-området, og elsker du at se ting i virkeligheden, inden du køber dem?
Hvis dette er tilfældet, så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig lavet en oversigt over bolig og interiør butikker på Østerbro.
Butikkerne i oversigten har vidt forskellige sortimenter, og nogle af dem afviger måske endda fra det inventar, som vi normalt skriver om på Designerstuen.
Dette stopper os dog ikke i at anbefale disse butikker, for der er ingen tvivl om, at du kan gøre et flot fund.

Con Amore – En gavebutik på Østerbro

Con Amore er en hyggelig og anderledes butik på Østerbro med et mangfoldigt sortiment til begge køn. Hvis du gerne vil have en boligindretning, som ikke er mainstream, så er det her du skal hen.
Det meste relevante for os at beskrive er selvfølgelig deres boliginventar, som består af bl.a. bordlamper, vægure og moderne småmøbler. Samtidig har de også nogle flotte retro metalskilte, som kan hænges på væggen til minde om de gode gamle dage.

Metalskilte hos Cona

Udover skiltene sælger butikken også andre retro elementer. Vi synes især, at du skal se et lille udkast af deres flotte kobber inventar:

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″]Kobber elefant knage[/vc_column][vc_column width=”1/3″]Arkitektlampe kobber[/vc_column][vc_column width=”1/3″]Kobber gede knage[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]

Den sidste, men ikke mindste grund til, at vi viser dig denne butik, skyldes deres flotte anmeldelser. Disse ses på Con Amores Facebookside og på Trustpilot, hvor deres tidligere kunder har skrevet om deres oplevelser med god service.
Endeligt har butikken beliggenhed på Ndr. Frihavnsgade 50, i 2100 København Ø.
Hvis du ikke er på disse kanter, så kan du i ro og mag gå deres mere end 3000 produkter igennem på deres hjemmeside, www.cona.dk.

[/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *