Menu lysestager som skaber hyggelig stemning

Menu lysestager er af et æstetisk design med råvarer i en høj kvalitet. Lysestagerne fra det danske design firma skaber hygge i danske hjem og kan fremkalde følelsen af varme på selv det koldeste vinter måneder – lidt ligesom Kubus lysestager eller Hammershøi lysestagen fra Kähler.

Menu lysestagerne kan ses nedenfor.

Menu Double lysestage Menu Double lysestage i sort

Menu Double lysestagen er nærmest blevet et ikonisk dansk design interiør, og den ses i utallige stuer landet over.

Menu Double lysestagen har et abstrakt og moderne design – og her på Designerstuen elsker vi inventar af denne slags, da det viser, at designeren har haft mod til at eksperimentere.

Menu Double lysestagen fremstilles i højglanspoleret rustfri stål.

Standard pris: 599 DKK

Find forhandler

Menu POV lysestage til vægSort Menu POV lysestage

Menu POV lysestagen er smuk og enkel, men den skiller sig samtidig ud fra almindelige og kedelige lysestager.

Menu POV (altså Point OView) lysestagen ser anderledes ud fra hver vinkel, og dette skaber et varieret udseende i indretningen.

Lysestagen bruges til fyrfadslys, og den kan bruges alene eller kombineres i grupper af flere POV lysestager. Ved at sætte flere af POV lysestagerne sammen, kan man skabe sit helt personlige mønster på væggen.

Menu POV lysestagen fås i sort eller hvid, og den fremstilles i pulverlakeret stål.

Standard pris: 249 DKK

Find forhandler

Menu Weight Here lysestager

Alle fire Menu Weight Here lysestager

Menu Weight Here lysestagerne er en serie af fire lysestager. Alle fire lysestager har de lækre nuancerede grålige farver, som dekorerer hjemmet på en nydelig måde.

Menu Weight Here lysestagerne er designet af KiSiBi, og udseendet fremkalder associationer med ældgamle kammer-lysestager – dog i en moderne udgave.

De fire Menu Weight Here lysestager består af størrelsene S, M, L og XL, hvor S og L er til normale stearinlys og M og XL er til bloklys.

Standard pris: 399 DKK

Find forhandler