Viser 1–40 af 50 resultater

Avisholdere, bladholdere og magasinholdere

Det er sjældent et godt look, når aviser og blade roder rundt på sofabordet. Med en funktionel holder i et lækkert design er det dog nemt at gøre læsestoffet mere overskueligt. De smarte avis-, blad- og magasinholdere kan stå på bordet eller på gulvet, så du altid har hurtig adgang til dine favoritartikler. Smarte opbevaringsløsninger er vejen frem, når du ønsker en mere gennemført og stilren indretning.

Stil en magasinholder på et smukt rullebord sammen med en flot vase, og så har du en nydelig dekoration, som kan stå i hjørnet og hives frem, når der skal læses i magasinerne. Du kan også stille en avisholder på jeres gulv, hvilket også har en charme.

Funktionel opbevaring

Er du på udkig efter opbevaringsbeholdere til læsestof og magasiner, bør du klart tage et kig på magasinholdere fra brugskunstmærker som Carmen, Foxy Potato, House Doctor og Hübsch. De eksklusive brands tilbyder stilfulde opbevaringsløsninger, så man nemt kan skabe orden i rodebunkerne af aviser og blade på bordet. Avis- og magasinholdere fås også inkluderet i borde fra populære og nytænkende brands – heraf Hübsch – i vores sortiment, der inkluderer funktionelle løsninger i deres møbler. Mulighederne er mange, når det gælder opbevaringsløsninger indenfor dekorative avis-, blad- og magasinholdere.

Avisholder til gulv, bord eller væg

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal placere din magasinholder, bladholder eller avisholder, så er der heldigvis ret fleksible muligheder. Man kan nemlig få en avisholder til at stå på gulvet, på bordet eller hænge på væggen. Fordelen ved at have en avisholder til gulvet er, at du kan have den stående tæt på jeres sofa i stuen, så aviserne og magasinerne nemt kan tages op og læses – og på den måde slipper du for, at de skal ligge fremme på sofabordet.

Nogle ønsker derimod at have magasinerne fremme på bordet, og hvis det er du ønsker, så kan du overveje en magasinholder til bord.

Avisholder til gulv i metal

Stilbevidst og funktionel indretning

Opbevaringsløsninger behøver ikke at være hverken ordinære eller kedelige. På en smart og dekorativ måde er det nemlig muligt at samle både bøger, magasiner, aviser, blade og andet papirmateriale ét sted i en magasinholder fra Designerstuens udvalg. Her går man ikke galt i byen, når det gælder kvalitetsbevidste opbevaringsløsninger, der samtidig giver indretningen kant og karakter gennem unikt design. Uanset om du er til det minimalistiske, androgyne eller romantiske, har du store chancer for at finde lige den magasinholder i vores udvalg, der passer til din boligs indretning. Det kan anbefales at stille holderen på et bord nær sofaen eller i spisestuen, så læsestoffet altid er tæt på frem for at ligge i en uoverskuelig bunke i hjørnet.

Funktionelt design

Selvom en avisholder måske normalt anses som et meget praktisk og ordinært element i indretningen, så kan man med det rette design underbygge et flot og gennemført udtryk i boligen. Derfor kan selv det mest simple brugskunst som en opbevaringsbeholder være en stærk, æstetisk indretningsforstærker i boligen. Vi sørger for at hente magasinholdere hjem fra populære designere i Norden og Europa, så du har rig mulighed for at gå på opdagelse i et stort sortiment af forskellige varianter.

Praktisk til badeværelset

En magasinholder en oplagt tilføjelse, såfremt du ønsker at gøre badeværelset mere indbydende og hyggeligt. Her kan farverige blade og artikler stå fremme og understøtte et æstetisk og dekorativt udtryk. Det kaos, der sommetider er gældende i badeværelsesrodet, kan ligeledes pakkes væk, så rummet får en mere rolig og zen-inspireret atmosfære. Når orden bliver bragt ind i hjemmet i form af holdere, der kan stoppe rodebunkerne fra at vokse sig store på badeværelsets flader, vil det indretningsmæssige udtryk i boligen fremstå flot og gennemført.