Viser 1–40 af 74 resultater

Bakkeborde til det moderne skandinaviske hjem

Vi har nøje udvalgt en god håndfuld bakkeborde fra en række butikker, som alle har det enkle og klassiske design tilfælles og som passer perfekt ind i det moderne skandinaviske hjem. De udvalgte bakkeborde fås i forskellig prisniveau, materiale, farve og størrelse. Så du er sikker på at finde ét, der passer lige præcis til dit hjem og til din økonomi.

Til coffee table-bogen, kaffekoppen eller blomstervasen

Det smarte ved bakkebordet er, at det kan anvendes til mange forskellige formål og er nemt at flytte rundt på. Måske dit bakkebord skal være med to bordplader og stå foran sofaen med en indbydende coffee table-bog på nederste bordplade og en velduftende kaffekop på den øverste bordplade.

Et bakkebord er desuden ideel at anvende ved siden af sengen til en lille lampe og til de bøger eller magasiner, som du læser i, inden du skal sove. Nogle af bakkebordene har endda den funktion, at bakken kan tages af bordstellet og anvendes som serveringsbakke. Og hvem drømmer ikke om dovne søndage med morgenmad i sengen.

Du kan også dekorere din entré med et fint lille bakkebord, hvorpå der kan stå en smuk blomstervase.

Runde, kantede, inde eller ude?

Langt størstedelen af bakkebordene er runde, men vi også har fundet frem til både firkantede og rektangulære i flotte designs. Flere af vores udvalgte bakkeborde er velegnede til at bruge ude på altanen eller på terrassen for eksempel til en dejlig sommeropdækning med kold hvidvin og snacks. Du kan også bruge det til at stille potteplanter på og dyrke dine egne friske urter eller tomater.

Fra Wegner til Imerco

Prisniveauet på bordene spænder fra under 200 kroner til 7500 kroner alt efter om, du ønsker et design af Hans J. Wegner eller om, du er på udkig efter et billigere design fra Imerco. Hovedvægten har vi valgt at finde blandt populære kvalitetsdesigns som Hay, By Wirth, Skagerrak, Själsö Nordic, Mater og Andersen Furniture. Bordene findes i materialer som metal, teaktræ, ask, eg og mangotræ.