Viser alle 25 resultater

Bakkeborde til boligen

I Designerstuens udvalg af de klassiske bakkeborde, der har opnået udbredt popularitet over de seneste år, er unikke udgaver inkluderet, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed. Bordene, der fås i et væld af farver og materialer, kombinerer tidløst design og moderne materialer. Bordene kan både bruges i hjørner, ved siden af din sofa som sofabord eller som sengebord. Bakkebordet kan i høj grad tilføje et trendy og eksklusivt strejf i ethvert rum. I vores udvalg finder du både klassiske og moderne udgaver af det traditionelle bakkebord i træ, metal og glas fra mærker som Tipton, Hay, Trademark Living og Bloomingville.  

Udtryksfulde bakkeborde

Er du på udkig efter et bakkebord med masser af personlighed og kant? Hos Designerstuen finder du et stort udvalg af unikke bakkeborde, der kombinerer det praktiske bakkebords-design og moderne materialevalg. Alle bakkebordene i vores udvalg udstråler i høj grad eksklusivitet og stilbevidst elegance. Vi viser borde til enhver smag fra forskellige shops, der kan løfte indretningens udtryk. I udvalget af bakkeborde finder du brands, der eksperimenterer med mange forskellige stilarter, linjer og former i deres borddesigns. Du vil heraf både finde runde og firkantede bakkeborde i forskellige størrelser, så du kan vælge det, der størrelses- og udtryksmæssigt passer godt ind i det rum, hvor du ønsker at placere bordet. Det er netop også disse differentierende stilarter, der karakteriserer vores udvalg af kvalitetsbevidste brands.

Kombinér et bakkebord med dekorationer i form af vaser til planterflettet kurve i dansk design samt en god bordlampe.

Trendy stuebord

Bakkebordet har de seneste år opnået udbredt popularitet som et kompakt og mere charmerende alternativ til det klassiske sofabord. Da det ofte står på et meget let stel, er bordet desuden nemt at rykke rundt på og placere der, hvor man har behov for det. Specielt i minimalistisk indrettede hjem, der jo præger det meste af Skandinavien, kan bakkeborde med trendy flader i messing og forgyldt metal være med til at skabe en mere iøjnefaldende indretning. Derfor finder du i vores udvalg netop bakkeborde i mere metalliske stilarter, der giver en flot kontrast til den simple indretning, vi kender fra Skandinavien. Designs i forgyldte metaller, kobber og messing har fået en vigtig rolle i den moderne boligindretning – både på den danske og internationale interiørscene – hvor samspillet mellem det androgyne og luksuriøse fungerer perfekt. Du kan heraf indrette dit bakkebord i metal med grønne planter og brugskunst i lignende materialer for at skabe en flot sammenhæng i indretningen og give rummet et strejf af underspillet elegance.

Kvalitetsbevidste brands

Designerstuen har udelukkende valgt at samle et sortiment brands, der har stort fokus på lækkert design og funktionelle løsninger – både når det gælder interiør og møbeldesign. Derfor finder du blandt andet mærker som Hay og Ib Laursen i vores udvalg af bakkeborde, hvor det funktionelle og designmæssige går op i en højere enhed. Hay tilbyder bakkeborde i en helt klassisk kulfarvet nuance, der er et perfekt bevis på et funktionelt design, der samtidig udstråler masser af kant og karakter. Bakkebordet er også oplagt som natbord, hvor du kan stille et ekstra vandglas samt dine briller og cremer inden sengetid. Generelt er møblet velegnet i de fleste rum takket være dets kompakte størrelse og evne til at blive transporteret rundt. Alle materialer er valgt med blik for fladernes holdbarhed, men i høj grad også bordets vægt, så det er nemt at bære rundt mellem hjemmets forskellige rum, når du har brug for det.

Forskellige varianter

I Designerstuens udvalg af bakkeborde er der lidt til enhver smag. Som møbel er det netop også elegance og sofistikeret design et bakkebord bør designes ud fra.  Det skal både skal være kompakt – dvs. ikke fylde for meget sammenlignet med et almindeligt bord – og samtidig give stue- eller soveværelsesområdet et stilmæssigt løft. Gennem nøje udvalgte materialer og unikt design har mærkerne i vores udvalg formået at designe og producere bakkeborde med masser af personlighed, så du kan skabe din helt egen indretning på og omkring bordet. By Wirth tilbyder i denne forbindelse bakkeborde i træ, der næsten ingenting vejer, men som samtidig udstråler masser af kant med den runde cirkelform, bordpladen udgøres af. Mange af de brands, du finder i vores udvalg, har en anderledes tilgang til det traditionelle bakkebord i form af materialekrydsninger og kontraster.

Nye behov i indretningen

Det er omkring sofabordet, at vi tilbringer rigtig meget tid med venner og familie. På bordet skal der stå snacks, når filmen kører – eller drinks, når vi holder fest. Sofabordets praktiske funktion har i høj grad udviklet sig med årene. Langt de fleste spiser endda ved sofabordet. Rent størrelsesmæssigt er et bakkebord enormt praktisk, da det ikke fylder unødvendigt meget. Netop derfor er det oplagt at udnytte den smarte bordform som ekstra spiseplads i hjemmet. Dette kræver dog, at du vælger et bakkebord i en stor størrelse. Her er mærker som Mojoo og Hay oplagte at tage et kig på, da de har produceret en række bakkeborde, der måler minimum 60 centimeter i bredden. Således er der ekstra plads til at placere service, drikkevare og lignende.

Eksklusive bakkeborde i lækkert design

Hos Designerstuen er kvalitet og designmæssigt håndværk et klart hovedfokus, hvilket også gælder sortimentet af bakkeborde. Med mærker som Ib Laursen, Cane Line, Ernst Kirchsteiger, Bloomingville og Menu er du sikret kvalitet til det yderste ved at investere i et produkt fra vores udvalg. Stærke materialer og effektiv holdbarhed er herudover vigtige elementer, når det gælder udvælgelsen af bakkeborde og sofaborde, der blandt andet fås i stål, egetræ og messing. Her bliver der med andre ord ikke gået på kompromis med hverken materialevalg, kvalitet eller design.

Vælg det rigtige materiale

Mange af de danske og nordiske designerbrands er med til at bane vejen for nye trends i den moderne boligindretning. Heraf er bakkebordene i vores udvalg blevet ekstremt populære i nutidens interiørdesign, da de både formår at indkapsle en unik elegance og stilren androgynitet på samme tid. Stål og messing er gode eksempler på materialer, der ikke kun er praktiske og nemme at gøre rent, men også enormt karakterfulde og trendy. Foretrækker du et mere klassisk og tidløst udtryk, bør du tage et kig på sofabordene i træ og glas i udvalget. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i bakkeborde i et væld af forskellige materialer og designtyper hos Designerstuen. Det kan dog være en god idé at tænke over, hvilket materiale, du foretrækker, eller som du mener passer godt ind i rummets indretning.

Alsidigt udvalg

Langt de fleste bakkeborde i vores udvalg tager udgangspunkt i det klassiske og tidløse med et strejf af moderne design. Flere af mærkerne i vores udvalg inkorporerer dog også anderledes designformer i deres kollektioner, så den modige indretningsentusiast kan være med. Bakkebordene kan ligeledes bruges som side- og loungeborde i køkkenet eller stuen og fås ofte i varianter i forskellige nuancer og flader. På denne måde kan man vælge lige præcis det bakkebord, der passer til ens personlige smag og boligens indretning.