Viser 1–40 af 55 resultater

Find billige barborde hos Designerstuen

I udvalget foroven har vi samlet barborde fra forskellige forhandlere. Derfor kan du med god sandsynlighed finde et billigt barbord til din smag – om du så kigger efter design eller om det bare skal være billigt. Udvalget udskiftes løbende, da forhandlerne udskifter deres udvalg. Hvis du ser et produkt, som du kan lide, så kan du klikke dig direkte ind til forhandleren og købte produktet.

Højbord eller rullebord?

Ordet “barbord” kan egentlig dække over to slags møbler. Nemlig de høje borde til barer (også kaldt højborde) eller de små rulleborde med hjul og hylder. Sidstnævnte har vi en kategori for sig her på Designerstuen, hvor vi har samlet rulleborde i træ, metal, stål mm., samt i forskellige farver og med forskellige antal hylder og former. Førstnævnte kan du primært se på siden her, hvor vi samler de høje barborde.

Barstole med eller uden ryglæn

Sammen med de høje barborde passer de barstolene, som fås både høje og lave. Barstolene kan skabe en hyggelig indretning, hvor man kan sidde opad barbordet og hygge sig med en drink eller bare i godt selskab.

Hos Designerstuen har vi samlet en produkter i en kategori for sig fra forskellige forhandlere, så blandt andet kan finde en barstol med ryglæn eller uden, samt i træ, metal eller stål.

Barstole i træ med ryglæn

Flotte barstole i træ med ryglæn og en siddepuder der ligner læder ved at højt barbord i træ.