Viser 1–40 af 974 resultater

  Billige barstole i kvalitet og design

  Ovenfor kan du se et stort udvalg af barstole, som vi har samlet fra forskellige butikker. Det store udvalg betyder, at du kan få billige tilbudspriser på barstole i både kvalitet og design. Hvad end du er til det klassiske og simple design eller moderne og prangende udseende, så kan du finde stole til dit hjem.

  Barstole til køkken

  Barstole kan bruges mange steder, hvor et bord følger med i højden. Stolene er kendetegnet ved, at man sidder ekstra højt sammenlignet med andre stole. Barstolene kan være et samlingssted, hvor gæsterne mødes til at en kold drink eller en varm kaffe.

  Det er typisk, at bruger barstole til køkkenet – for eksempel ved et køkken-alrum, eller fordi man aldrig sidder “helt” stille, når man laver mad. Samtidig er køkkenet også tæt på alle forsyningerne, så man kan sidde direkte fra barstolene og “bestille” nye forsyninger.

  Med ryglæn eller armlæn?

  Barstole fås både med ryglæn og med armlæn. Ryglænet er sjældent specielt stort, men til gengæld giver det en ekstra komfort. Man kan overveje en barstol med ryglæn, hvis man ved, at stolen skal stå et sted, hvor man kommer til at sidde længere tid.

  Det er ikke alle barstole, der har armlæn, men muligheden er der. Armlæn giver mulighed for, at man kan sidde med albuerne højt.

  Træ/eg, metal eller læder?

  Barstole produceres i mange forskellige materialer, og af dem er de mest udbredte nok træ (fx eg), metal samt læderpolstring (fx kombineret med metal eller træ). Dit valg i materiale kommer helt an på din stil. Hvis du har en industriel indretning, kan du med fordel vælge metal, hvorimod træ og eg er det mære klassiske valg.

  Hay

  Hay er én af de mere populære mærker, når det gælder barstole. Hay har taget Danmark med storm over de seneste år, og mærket er nærmest blevet et folkeeje, som de fleste i hvert fald gerne vil have stående og hængende i hjemmet.

  Arne Jacobsen (7’er stol)

  Ligesom med flere andre stole, har Arne Jacobsen også tegnet en smuk barstol. Barstolen hedder Fritz Hansen 3187 og går under 7’er serien sammen med den klassiske 7’er stol.

  7’er barstolen deler karakteristika og former med den klassiske stol, så det ikoniske design er let genkendeligt for de fleste.

  7’er barstolen fås i:

  • Træsort: Ask, bøg, eg, kirsebær, valnød, ahorn, oregon pine, elm, mørkbejdset eg, farvet ask eller lakeret eg