Viser 1–40 af 1011 resultater

Billige barstole i kvalitet og design

Ovenfor kan du se et stort udvalg af barstole, som vi har samlet fra forskellige butikker. Det store udvalg betyder, at du kan få billige tilbudspriser på barstole i både kvalitet og design. Hvad end du er til det klassiske og simple design eller moderne og prangende udseende, så kan du finde stole til dit hjem.

Stolene passer perfekt med et barbord, og de fås i forskellige farver (bl.a. sort, hvid, brun og sågar grå, grøn og blå) samt flere materialer (træ såsom egetræ, metal, plastik og stof). Derudover er priserne også forskellige, og de svinger mellem billige og top design. Den store variation i udvalget skyldes, at vi henter barstolene fra forskellige forhandlere, så du kan se flere typer webshops udvalg på én gang. På den måde kan du finde dig et godt tilbud.

Hvis du finder et produkt, som du kan lide, så kan du klikke dig videre til forhandleren foroven.

Barstole til køkken

Barstole kan bruges mange steder, hvor et bord følger med i højden. Stolene er kendetegnet ved, at man sidder ekstra højt sammenlignet med andre stole. Barstolene kan være et samlingssted, hvor gæsterne mødes til at en kold drink eller en varm kaffe.

Det er typisk, at bruger barstole til køkkenet – for eksempel ved et køkken-alrum, eller fordi man aldrig sidder “helt” stille, når man laver mad. Samtidig er køkkenet også tæt på alle forsyningerne, så man kan sidde direkte fra barstolene og “bestille” nye forsyninger.

Barstolene til køkkenet er typisk høje, så de går op til køkkenbordet, men stolene fås også lave, hvis det passer bedre til jeres øvrige møbler og behov.

Design barstole i metal til køkken

Eksempel på fire flotte barstole i grå metal stående i et køkken med en dejlig fuldendt indretning.

Med ryglæn eller armlæn?

Barstole fås både med ryglæn og med armlæn. Ryglænet er sjældent specielt stort, men til gengæld giver det en ekstra komfort. Man kan overveje en barstol med ryglæn, hvis man ved, at stolen skal stå et sted, hvor man kommer til at sidde længere tid.

Det er ikke alle barstole, der har armlæn, men muligheden er der. Armlæn giver mulighed for, at man kan sidde med albuerne højt. Til gengæld kan armlænet gøre, at man er lidt mere låst fast i stolen. Nogle ønsker stole uden hverken armlæn eller ryglæn, så man sidder helt frit. Det ser man eksempelvis på mange barer, men det fungerer også fint i private hjem.

Barstole i træ med ryglæn

Flotte barstole i træ med ryglæn ved et barbord tæt ved at vindue. Siddepuden ligner læder.

Træ/egetræ, metal eller læder?

Barstole produceres i mange forskellige materialer, og af dem er de mest udbredte nok træ (fx eg), metal samt læderpolstring (fx kombineret med metal eller træ). Dit valg i materiale kommer helt an på din stil. Hvis du har en industriel indretning, kan du med fordel vælge metal, hvorimod træ og egetræ kan fungere godt i en moderne, skandinavisk indretning.

Mens træ eller egetræ har et dejligt naturligt udtryk, så kan metal og læder ofte være lidt mere rå i det. Dette er selvfølgelig kun generel og varierer meget fra design til design. Uanset om du vælger barstole i træ, metal eller læder (eller sågar med stof), så er vi sikre på, at du kan indrette flot med dem.

Billig barstol med ryglæn i metal

En flot barstol i sort metal med et mønstret ryglæn som giver et unikt twist.

Et barbord fuldender indretningen

For lige at komme forvirring i møde: Ordet “barbord” bruges egentlig i to forskellige slags møbler. Det bruges om de høje borde til barer, og så bruges det til rullebordene med hjul, hvor der kan stå alkohol på. Når vi taler om et barbord sammen med barstole, så referer det til førstnævnte høje bord, som man kan sidde ved og drikke drinks eller bare hygge.

Når du har købt de perfekte barstole, så kan det rette barbord fuldende indretningen. Hos Designerstuen har vi samlet et udvalg af forskellige barborde, og du kan for eksempel få et højt barbord i sort, hvid eller træ.

Hay designerstole til hjemmet

Hay er én af de mere populære mærker, når det gælder barstole. Hay har taget Danmark med storm over de seneste år, og mærket er nærmest blevet et folkeeje, som de fleste i hvert fald gerne vil have stående og hængende i hjemmet. Hay har blandt andet lavet nogle flotte stole, hvor fødderne er i egetræ og sædet er farvet – fx sort, hvidt eller gråt.

Arne Jacobsen (7’er stol)

Ligesom med flere andre stole, har Arne Jacobsen også tegnet en smuk barstol. Barstolen hedder Fritz Hansen 3187 og går under 7’er serien sammen med den klassiske 7’er stol.

7’er barstolen deler karakteristika og former med den klassiske stol, så det ikoniske design er let genkendeligt for de fleste.

7’er barstolen fås i:

  • Træsort: Ask, bøg, eg, kirsebær, valnød, ahorn, oregon pine, elm, mørkbejdset eg, farvet ask eller lakeret eg