Viser alle 15 resultater

Bogkasser

De klassiske bogkasser og reoler er et must i den skandinaviske indretning. Som økonomivenlige tilføjelser til boligen kan bogkasserne sættes sammen på mange forskellige måder, så man nemt kan skabe et asymmetrisk og kunstnerisk udtryk på væggen. Bogkasserne fås også som reoler i mange forskellige størrelser i Designerstuens sortiment og inkorporerer praktiske udskæringer til fodpaneler.

Udnyt boligens kvadratmeter

I boliger, hvor pladsen er trang, kan det være en god idé at investere i en smal bogkassereol, der således tager så lidt plads op i rummet som muligt. At størrelsen er lille i bredden, gør blandt andet, at bogkassen ikke ser klodset ud i rummet og i stedet giver indretningen et strejf af klassisk elegance. Stil den eventuelt i et hjørne i stuen eller i soveværelset, så du altid har bøgerne og magasinerne tæt på (alternativt kan du benytte en magasinholder til jeres læsestof). En bogkasse kan oplagt styles med dekorativ brugskunst i form af vaser, skåle og figurer, der kan kontrastere det tidløse udtryk. De klassiske bogkasser er enormt funktionelle og udgør samtidig et stilbevidst udtryk, der passer godt ind i den skandinaviske boligindretning.

Skræddersy din egen reol

Bogkasser kan sammensættes på mange forskellige måder, hvorfor der er gode muligheder i at skabe et personligt udtryk med den unikke reolform i indretningen. De er geniale til at udstille nipsting, souvenirs og billeder, der har en tendens til at hobe sig op med årene. Reolerne og bogkasserne findes i mange forskellige varianter i vores udvalg fra kvalitetsbevidste mærker som We do Wood og Maze. Reolerne kan ikke som sådan ændres, men med de separate bogkasser, der kan hænges op, har man mulighed for at skabe en unik sammensætning på væggen, hvor der både er plads til bøger og brugskunst.

Bogkasserne har for det meste også plads på toppen, hvor du kan stille dekoration i form af fyrfadsstager med stearinlys og lysmanchetter.

Fuldend rummets design

I større rum kan reoler blandt andet fungerer som smarte rumdelere, så et mere dynamisk udtryk skabes i indretningen. Omvendt er bogkasser, der oplagt kan hænges op på væggen eller stilles på en hylde, fantastiske i den lille bolig, hvor der ikke er mange kvadratmeter til rådighed. Bogkasser er også geniale i køkkenet, da de eksempelvis kan opbevare krydderier, olier og tørvarer. Der er med andre ord en uendelig mængde kombinationsmuligheder, når det gælder de smarte og funktionelle bogkasser og reoler.

Høj kvalitet

Karakteristisk for Designerstuens udvalg af bogreoler og bogkasser er et fokus på materialer af høj kvalitet. Vi sørger altid for, at du har forskellige stiludtryk at vælge imellem i form af varianter i træsorter som ask, egetræ og bambus. We do Wood’s bogkasser er fantastiske eksempler på, hvordan træsorters stilmæssige udtryk differentierer sig fra hinanden. Bogkasserne fra We do Wood kan kombineres og hænges op på mange forskellige måder. Her er man på mange måder sikret en materialekvalitet, der kan tåle lidt af hvert. Bogkasserne er aftagelige og derfor nemme at style på en ny måde, når du har behov for at skifte udtrykket. Bogkasserne fra We do Wood fås i nuancer som olivengrøn, grå og mørkegrå.