Viser 1–40 af 2704 resultater

Borde

Borde er nok nogle af hjemmets vigtigste indretningselementer på højde med stole, lamper og senge. Den uundværlige møbeltype kommer i mange forskellige modeller, hvoraf spisebordet, sofabordet og sengebordet ligger blandt de mest typiske tilføjelser til boligen. Bordet skal oftest opfylde mange forskellige behov, og de multifunktionelle aspekter i møblet, der kan bruges som arbejdsstation, spisested og samlingspunkt, gør det til et absolut must boligindretningen.

Forskellige materialer

Borde kommer i mange forskellige former. Med materialer som træ, glas, plast, stål og rattan er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan et bord kan udformes. Det er især materialevalget, der har stor betydning for bordets overordnede udtryk. Et bord, der inkorporerer et mørkere træmateriale som eg, udstråler et mere råt og rustikt udtryk, mens borde i glas bærer præg af en flot elegance. Derfor kan man skabe meget forskellige udtryk i rummet alt efter bordets design.

Et af hjemmets vigtigste møbler

Borde af forskellig type har hver deres funktion i indretningen. Skal man se på de absolut vigtigste bordformer, står spisebordet højt på listen. Dette bord kommer i mange forskellige størrelser og materialer og kan bruges i mange forskellige sammenhænge. I de små storbylejligheder er det netop også spisebordet, der har overtaget mange funktioner på én gang. Heraf bruges spisebordet både som ekstra kontor og socialt samlingssted, hvor også god mad og mindeværdige stunder nydes. Har man ikke synderligt meget plads til rådighed er det netop også spisebordet, der kan være med til at sikre et rummets funktionalitet. Hos Designerstuen vægter vi at samle et alsidigt sortiment af forskellige møbeltyper, der kan opfylde forskellige behov og indretningsfunktioner.

Hvilket bord skal jeg vælge?

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige bordtyper. Derfor har Designerstuen gjort det nemt at finde den type, du søger ved at inddele de forskellige bordformer i kategorier. Således kan du danne dig et overblik over dine konkrete behov og finde det bord, der både størrelses- og udtryksmæssigt passer ind i din boligs indretning.

Funktionalitet

Da det er meget forskellige hvordan et bord bliver designet – og til hvilke formål – bør du først og fremmest overveje, hvilke behov, du ønsker opfyldt. Har du brug for en udvidet arbejdsplads, der samtidig kan benyttes til andre sammenhænge? Så er det først og fremmest spisebordet, du bør overveje at investere i. Såfremt du søger et bord af mindre størrelse til hyggekrogen eller sofahjørnet, bør du tage et kig på vores udvalg af indskudsborde eller sofaborde, der ligeledes fås i mange forskellige materialer og former i vores sortiment. Der er rig mulighed for at finde mange forskellige borde, der opfylder netop dine behov, hos Designerstuen.