Viser 1–40 af 100 resultater

Bordlamper

En bordlampe i et flot design kan på mange måder være med til at skabe fornyelse i et rums designmæssige udtryk. Derfor har Designerstuen sørget for at samle et unikt sortiment af bordlamper fra danske og internationale designere, der formår at kombinere et klassisk og moderne udtryk. Uanset om du søger en bordlampe i et mere strømlinet udtryk til kontoret eller udgaver i et mere råt design, har du gode chance for at finde det her i udvalget.

Skab et professionelt udtryk på kontoret

Arbejder du hjemmefra, eller ønsker du at gøre kontoret lidt mere indbydende og stilfuldt? En bordlampe i et kvalitetsbevidst design er ofte det indretningselement, der kan skabe den store forskel i rummet. En lampe, der er designet og produceret af kvalitetsorienterende brands, stråler af gennemført eksklusivitet. Derfor går du ikke galt i byen, når du vælger en lampe fra vores udvalg. I vores sortiment har du mulighed for at finde lige præcis den lampe, der afspejler din personlige smag. En bordlampe kan på mange måder være med til at løfte indretningens udtryk og karakter.

Retro lamper

De seneste år har budt på arkitektdesign, der bærer præg af en retro-inspireret stil, hvor forskellige geometriske mønstre og detaljer gør sig gældende. Derfor vil du i vores udvalg også kunne finde lamper i mere atypiske former, der kan give indretningen og hjemmet et mere unikt look.

Tidløse arkitektlamper

Med en klassisk arkitektlampe er man sikret et udtryk, der ikke går af mode. Her er fokus først og fremmest at skabe et look, der holder sæson efter sæson, med materialer af meget høj kvalitet. Lamperne i denne kaliber er ofte tegnet af kendte arkitekter, der har øje for funktionelle løsninger med høj holdbarhed. Arkitektlampernes udformning og design ligger blandt andet i deres fleksible fod, der kan drejes og roteres, så den ikke står i vejen for eventuelle computere og elektronisk tilbehør på bordet. Lampen kan ligeledes justeres i højden og herved tilpasses alt efter lysindfaldet i rummet og dine konkrete behov for belysningsvinklen. Således er du sikret optimalt lys, når du arbejder, læser eller skriver ved bordet. Vi tilbyder flere arkitektlamper fra veletablerede brands, der har stor erfaring med at kreere holdbare løsninger.

Skab den perfekte hyggekrog

En hyggekrog i stuen kan nemt skabes ved at sætte to lænestole rundt om et lille indskudsbord eller sofabord, hvorpå en flot bordlampe kan stå. Her er det helt op til dig, om du ønsker en lampe i et stilrent design eller en bordlampe, der udgør et mere råt og unikt modspil. Mulighederne er mange. Derfor har vi samlet et overskueligt udvalg af bordlamper fra nye designere og klassiske brands.