Viser alle 6 resultater

Brændekurv

Hvis du indehaver af en pejs eller brændeovn, vil du sjældent kunne undvære en brændekurv. Det kan dog være svært at finde en kurv, der både er funktionel og flot i designet. Derfor har Designerstuen samlet et udvalg af brændekurve i designs, der afspejler et moderne og unikt tag på den klassiske brændekasse.

Stil en flot brændekurv fremme eller ved siden af et indskudsbord som en del af indretningen.

Effektiv opbevaring af brændet

Har man ikke tilstrækkelige opbevaringsløsninger til pejsebrændet kan det nemt komme til at se rodet ud omkring ovnen eller pejsen. Med en designerkurv kan man opbevare brændet på en stilbevidst måde og samtidig have brændet let tilgængeligt, når ilden skal holdes i gang i ovnen. Vores udvalg inkluderer brændekurve med håndtag, så du nemt kan transportere brændet ind, når en ny stabel står klar til antænding. Du kan ligeledes benytte kurven som holder af aviser, blade, magasiner og legetøj, og med en brændekurv fra vores udvalg er du samtidig sikret et flot design, der pynter i boligen.

Brændekurve i høj kvalitet

En brændekurv skal kunne tåle lidt af hvert. Kurven, der i vores udvalg fås i mange forskellige varianter, skal bære mange kilo brænde ad gangen. Ligeledes skal den transporteres mange gange imellem brændestationen udendørs og brændeovnen eller pejsen indenfor. En brændekurv i høj kvalitet er konstrueret, så den kan klare langt det meste. Heraf inkluderer den ofte en hank i et kraftigt materiale, der ikke kan rive sig løs.

Forskellige materialer

Valget af materiale er ofte en smagssag, når det gælder brændekurve, da de kommer i forskellige udgaver. Søger man noget, der kan holde i lang tid, er en brændekurv i læder eller imiteret skind et oplagt valg, men gummimaterialer har normalt også en høj holdbarhed. Således er du sikret, at du kan bære mange kilo brænde igen og igen i kurven, uden at du skal bekymre dig om, at hanken knækker af eller lignende. Også grove polyesterfibre er kendt for at have en stærk holdbarhed, hvilket flere af modellerne i udvalget inkluderer.

Vælg en kurv, der komplementerer indretningen

En brændekurv behøver ikke at være kedelig i designet. Med en kurv fra et designbevidst mærke er det muligt at sikre et udtryk, der komplementerer brændeovnen eller pejsen. At investere i en brændekurv behøver med andre ord ikke blot at være af praktiske årsager. Indretningen kan nemlig nyde godt af en kurv i et råt og rustikt udtryk.

Bæredygtige materialer

Designerstuen udvælger i høj grad brands, der har blik for den miljøvenlige design- og produktionsproces. Dette kommer også til udtryk i vores udvalg af brændekurve, hvoraf gummimodellerne eksempelvis er lavet af genanvendte bildæk. Kurvene fås i mange forskellige størrelser og typer, så om du er til det ovale, runde eller firkantede, burde du kunne finde det du søger i vores udvalg.