Viser 1–40 af 150 resultater

  Sofaer med chaiselong

  Hos Designerstuen kan du gå på opdagelse i et udvalg af flotte chaiselong sofaer i mange forskellige udtryk, modeller, farver og designs. Vi har samlet et alsidigt sortiment af kendte danske, designerbrands som Broste Copenhagen og Handvärk, der tilbyder unikke chaiselongsofaer i lækre kvaliteter. En sofa med chaiselong er en ægte ’flyder’, hvor du kan strække dig helt ud i begge ender af sofaen, hvorved to personer ofte kan ligge helt eller delvist ned på samme tid. Denne sofaform giver derfor i høj grad anledning til masser af hyggelige stunder med venner og familie, hvor I sammen kan nyde en god film og samle jer omkring jeres sofabord til lækre snacks. Chaiselongsofaen er uden tvivl det helt rigtige valg for dig, der søger optimal komfort og et flot æstetisk udtryk i stuen.

  Det komfortable valg

  En chaiselongsofa tilbyder altid en meget stærk og udbredt grad af komfort – både når man ligger og sidder i den. Desuden er den enormt praktisk sammenlignet med en almindelig sofa til 2 personer, da du kan have mange gæster siddende i den på samme tid. Det kræver dog som udgangspunkt lidt ekstra plads i stuen før du kan have plads til en typisk chaiselongsofa. Det smarte ved sofaen er dog, at den kan placeres i et hjørne, så rummets tilgængelige kvadratmeter udnyttes på bedste vis.

  Tilpas sofaen din personlige stil

  Ved at lægge et flot plaid- eller tæppe over den valgte chaiselongsofa kan du enten tilføje lidt ekstra farve, såfremt der er tale om en sofa i en neddæmpet nuance, eller nedtone den allerede tilstedeværende farve i sofaen. Desuden kan du gøre chaiselong sofaen endnu mere indbydende, end den allerede er, med puder i alverdens stilarter og former. Hos Designerstuen finder du blandt andet puder fra Hay, hvor der er mange forskellige farver at vælge imellem. Mulighederne er mange, når det gælder stylingen af en chaiselongsofa, som du nemt kan personliggøre og tilpasse til din ønskede indretningsstil.

  Fuldend rummets udtryk

  En chaiselongsofa i et smukt og gennemtænkt design kan gøre underværker for enhver stues indretningsmæssige udtryk. Det danske brand Handvärk tilbyder heraf et stort sortiment af chaiselongsofaer i mange forskellige stilarter, der hver især kan noget helt specielt. Mærket leger i høj grad med forskellige farveformer og trendy velourmaterialer. Her er der lagt vægt på gode komfortløsninger i innovative designudtryk, hvorfor Handvärks chaiselongsofaer af gode grunde er blevet populære investeringer i mange danske hjem. Det danske brand har på meget kort tid skrevet sig ind på det internationale designkort – takket være en innovativ og bæredygtig tilgang til klassisk møbeldesign.

  Chaiselong som sovesofa

  Flere af chaiselongsofaerne i vores udvalg kan også benyttes som sovesofaer, ligesom selve chaiselongen ofte er vendbar. Disse sofatyper er intet mindre end geniale at have stående, når der kommer gæster til overnatning. Sovesofaerne i vores udvalg er ofte betrukket med sawana stof, der er meget praktisk og nemt at gøre rent og holde. Bor du i en etværelses er sovesofaen desuden oplagt, fordi den netop både kan fungere som en sofa om dagen og en seng om natten. Således har du et multifunktionelt møbel, der kan bruges til flere sammenhænge.

  Tidløse nuancer

  Med en chaiselongsofa, der er holdt i en neutral farve som grå og gråblå, vil kombinations- og indretningsmulighederne generelt være uendelige, når du skal designe og indrette stuen. Ved at vælge møbler i grålige nuancer kan du nemt tilføje farverige puder og plaider, der kan gøre det overordnede udtryk mere personligt og unikt. Det drejer sig selvfølgelig først og fremmest om smag og behag, når du skal vælge den rigtige nuance i chaiselongsofaen. Vi tilbyder mange udgaver, der fås i forskellige toner og nuancer. Når du har fundet det rigtige sofadesign, der generelt er den vigtigste beslutning i udvælgelsesprocessen, kan du herefter tage stilling til, om du vil have den i bestemt farve.

  Sammensæt din egen chaiselongsofa

  Hays eftertragtede Mags modulsofa kan sammensættes af selvvalgte moduler, så du kan skabe din helt egen chaiselongsofa. Således har du selv mulighed for at tilpasse sofaen til et pågældende rum. At vælge at investere i en funktionel sofa som Mags fra Hay gør, at du nemt kan flytte rundt på modulerne i tilfælde af øget pladsbehov. Herved er du sikret gode muligheder for en tilpasset indretning, når du har gæster på besøg og derved har behov for alternativ indretning for at få mere siddeplads. Det kræver dog, at du har lidt ekstra plads i stuen, før Hay Mags modulsofaen med chaiselong og ekstra moduler passer ind. Sofaen fås som en henholdsvis 2,5 pers og 3 pers. sofa. Her er det også muligt at vælge lige præcis det stof eller læder, der passer ind i boligens udtryk.

  Maksimal komfort

  Det er dog ikke kun holdbarhed og kvalitet, man er sikret ved at investere i en sofa fra vores sortiment. Vores udvalgte mærker samarbejder med dygtige og erfarne møbelarkitekter, der formår at skabe smukke og tidløse sofaer i et stilrent design, der samtidig rummer masser af komfort. Det udbredte fokus på at skabe sofaer, der er fantastiske at slænge sig i efter en lang dag, er tydeligt i mange af de chaiselongsofaer, du finder i vores udvalg. En sofa skal – frem for alt – være din drømmeplads til afslapning og hyggelige stunder med venner og familie. Netop derfor har vi samlet et sortiment af mærker, der inkorporerer materialer, der er kendte for at give fantastisk komfort. En sofas skumpolstring og stel har desuden stor indflydelse på komforten, og netop dette er du sikret ved at investere i en sofa fra vores udvalg.

  Fremstillet i Danmark

  Størstedelen af vores chaiselongsofaer fremstilles i Danmark, og mange af vores mærker har i høj grad været med til at innovere og udvikle den danske interiørbranches produktion og processer. Her står bæredygtigt design højt på listen, da en stor del af produktionen foregår lokalt og med blik for miljøvenlige tiltag.

  Sofaer der holder

  Fælles for alle chaiselongsofaer i vores udvalg er, at de er lavet i materialer, der holder sæson efter sæson – både i udtrykket og i kvaliteten. Med et skarpt blik for stærke og slidstærke materialer og tekstiler, har mærkerne i vores udvalg sikret, at produktionen af sofaerne sker i en usammenlignelig kvalitet. Flere af mærkerne i vores sortiment samarbejder med dygtige arkitekter, der netop har specialiseret sig i design og produktion af sofaer, så du får et fantastisk og grundigt gennemtænkt produkt. Med designere fra hele verden, der har stor erfaring med at producere stærke og robuste møbler, der kan tåle lidt af hvert, kan du være sikker på at få en chaiselongsofa, hvor der ikke er gået på kompromis med noget.