Viser 1–40 af 250 resultater

Find sofaer med chaiselong hos Designerstuen

Hos Designerstuen kan du gå på opdagelse i et udvalg af flotte chaiselong sofaer i mange forskellige udtryk, modeller, farver og designs. Vi har samlet et alsidigt sortiment af kendte danske, designerbrands, der tilbyder unikke sofaer i lækre kvaliteter, samt mindre kendte mærker. En sofa med chaiselong er en ægte ’flyder’, hvor du kan strække dig helt ud i begge ender af sofaen, hvorved to personer ofte kan ligge helt eller delvist ned på samme tid.

Denne sofaform giver derfor i høj grad anledning til masser af hyggelige stunder med venner og familie, hvor I sammen kan nyde en god film og samle jer omkring jeres sofabord til lækre snacks. Chaiselong-sofaen er uden tvivl det helt rigtige valg for dig, der søger optimal komfort og et flot æstetisk udtryk i stuen.

Grå sofa med chaiselong til 4 5 personer

Går du efter billig eller design, når du vælger ny sofa?

Udvalget hos Designerstuen hentes fra forskellige forhandlere. Derfor vil du i udvalget for oven se udvalget fra flere forskellige steder, og på den måde kan du sammenligner designs og priser fra forskellige steder. En fordel ved det er, at du på den måde med stor sandsynlighed kan finde et billigt møbel, der passer til din smag. Hvis du finder et produkt, som du kan lide, så kan du klikke dig direkte ind til forhandleren og købe.

Sofa til 2 personer eller med chaiselong?

En chaiselong-sofa tilbyder altid en meget stærk og udbredt grad af komfort – både når man ligger og sidder i den. Desuden er den enormt praktisk sammenlignet med en almindelig sofa til 2 personer, da du kan have mange gæster siddende i den på samme tid. Det kræver dog som udgangspunkt lidt ekstra plads i stuen før du kan have plads til selve hjørnet. Det smarte ved en sofa af denne type er dog, at den kan placeres i et hjørne, så rummets tilgængelige kvadratmeter udnyttes på bedste vis.

En 2-personers sofa er derimod smart, fordi den “kun” fylder én vægside, så du kan overveje dit behov og din indretning, inden du træffer et valg. Hos Designerstuen har vi samlet et udvalg af begge typer sofaer.

Sofa til 2 personer i stof med flotte puder

Sort, lysegrå eller blå? Tilpas sofaen din personlige stil

Der findes mange forskellige farver, og af de mest populære er nok sort, lysegrå/mørkegrå og blå. Men ingen skal stoppe dig i at vælge den farve, der passer til din indretning og stil. Så hvis du ønsker en lyserød, grøn, rød eller orange sofa, så slå dig løs! Og er du derimod til det sikre valg, så passer lysegrå, sort og blå til rigtig mange indretningerne stadig.

Ved at lægge et flot plaid- eller tæppe over den valgte sofa kan du enten tilføje lidt ekstra farve, såfremt der er tale om en sofa i en neddæmpet nuance, eller nedtone den allerede tilstedeværende farve i sofaen. Desuden kan du gøre din sofa med chaiselong endnu mere indbydende, end den allerede er, med puder i alverdens stilarter og former. Derfor kan du overveje at vælge fx en lysegrå eller sort sofa, og så pynte med mere dramatiske farver med puder og tæpper.

Hos Designerstuen finder du blandt andet puder fra Hay, hvor der er mange forskellige farver at vælge imellem. Mulighederne er mange, når det gælder stylingen af en chaiselong-sofa, som du nemt kan personliggøre og tilpasse til din ønskede indretningsstil.

Fuldend rummets udtryk

En chaiselong-sofa i et smukt og gennemtænkt design kan gøre underværker for enhver stues indretningsmæssige udtryk. Det danske brand Handvärk tilbyder heraf et stort sortiment af sofaer i mange forskellige stilarter, der hver især kan noget helt specielt. Mærket leger i høj grad med forskellige farveformer og trendy velourmaterialer. Her er der lagt vægt på gode komfortløsninger i innovative designudtryk, hvorfor Handvärks møbler af gode grunde er blevet populære investeringer i mange danske hjem. Det danske brand har på meget kort tid skrevet sig ind på det internationale designkort – takket være en innovativ og bæredygtig tilgang til klassisk møbeldesign.

Dobbelt, højrevendt eller venstrevendt chaiselong

Sofaer med chaiselong fås som dobbelt (det vil sige, at de går ud i begge sider), som venstrevendt eller som højrevendt. Det er selvfølgelig vigtigt, at du her tænker over, hvordan pladsen i dit rum ser ud, inden du vælger. Dog skal det siges, at nogle af sofaerne kan bytte om på venstrevendt og højrevendt, så her vil det ikke være et problem. Men bemærk alligevel, om du ønsker en dobbelt, højrevendt eller venstrevend chaiselong sofa.

Chaiselong som sovesofa

Flere af chaiselong-sofaerne i vores udvalg kan også benyttes som sovesofaer, ligesom selve chaiselongen ofte er vendbar. Disse sofatyper er intet mindre end geniale at have stående, når der kommer gæster til overnatning. Sovesofaerne i vores udvalg er ofte betrukket med sawana stof, der er meget praktisk og nemt at gøre rent og holde. Bor du i en et-værelses lejlighed er sovesofaen desuden oplagt, fordi den netop både kan fungere som en sofa om dagen og en seng om natten. Således har du et multifunktionelt møbel, der kan bruges til flere sammenhænge.

Hvis du generelt er på udkig efter en billig sovesofa med eller uden opbevaring, så har vi hos Designerstuen også samlet et udvalg på dette.

Sovesofa med chaiselong

Sofa i læder, stof eller velour

I udvalget kan du finde sofaer i forskellige materialer. Meget populært er læder og stof, som er klassiske valg. Velour har til gengæld også sin charme og er blevet på mode igen. Uanset dit valg, så er det værd at tænke på og måske have en plan for, hvordan du vil rengøre sofaen løbende, da de forskellige materialer har forskellige behov. For eksempel kan du bruge læderrens, hvis du vælger læder.

Tidløse nuancer

Med en sofa, der er holdt i en neutral farve som grå og gråblå, vil kombinations- og indretningsmulighederne generelt være uendelige, når du skal designe og indrette stuen. Ved at vælge møbler i grålige nuancer kan du nemt tilføje farverige puder og plaider, der kan gøre det overordnede udtryk mere personligt og unikt. Det drejer sig selvfølgelig først og fremmest om smag og behag, når du skal vælge den rigtige nuance i chaiselongsofaen. Vi tilbyder mange udgaver, der fås i forskellige toner og nuancer. Når du har fundet det rigtige sofadesign, der generelt er den vigtigste beslutning i udvælgelsesprocessen, kan du herefter tage stilling til, om du vil have den i bestemt farve.

Billig lysegrå chaiselong i stof

Sammensæt din egen chaiselong-sofa

Hays eftertragtede Mags modulsofa kan sammensættes af selvvalgte moduler, så du kan skabe din helt egen sofa. Således har du selv mulighed for at tilpasse sofaen til et pågældende rum. At vælge at investere i en funktionel sofa som Mags fra Hay gør, at du nemt kan flytte rundt på modulerne i tilfælde af øget pladsbehov. Herved er du sikret gode muligheder for en tilpasset indretning, når du har gæster på besøg og derved har behov for alternativ indretning for at få mere siddeplads. Det kræver dog, at du har lidt ekstra plads i stuen, før Hay Mags modulsofaen med chaiselong og ekstra moduler passer ind. Sofaen fås som en henholdsvis 2,5 pers og 3 pers. sofa. Her er det også muligt at vælge lige præcis det stof eller læder, der passer ind i boligens udtryk.

Maksimal komfort

Det er dog ikke kun holdbarhed og kvalitet, man er sikret ved at investere i en sofa fra vores sortiment. Vores udvalgte mærker samarbejder med dygtige og erfarne møbelarkitekter, der formår at skabe smukke og tidløse sofaer i et stilrent design, der samtidig rummer masser af komfort. Det udbredte fokus på at skabe sofaer, der er fantastiske at slænge sig i efter en lang dag, er tydeligt i mange af de sofaer, du finder i vores udvalg. En sofa skal – frem for alt – være din drømmeplads til afslapning og hyggelige stunder med venner og familie. Netop derfor har vi samlet et sortiment af mærker, der inkorporerer materialer, der er kendte for at give fantastisk komfort. En sofas skumpolstring og stel har desuden stor indflydelse på komforten, og netop dette er du sikret ved at investere i en sofa fra vores udvalg.

Fremstillet i Danmark

En del af vores chaiselong-sofaer fremstilles i Danmark, og mange af vores mærker har i høj grad været med til at innovere og udvikle den danske interiørbranches produktion og processer. Her står bæredygtigt design højt på listen, da en stor del af produktionen foregår lokalt og med blik for miljøvenlige tiltag.

Sofaer der holder

Fælles for alle chaiselong-sofaer i vores udvalg er, at de er lavet i materialer, der holder sæson efter sæson – både i udtrykket og i kvaliteten. Med et skarpt blik for stærke og slidstærke materialer og tekstiler, har mærkerne i vores udvalg sikret, at produktionen af sofaerne sker i en usammenlignelig kvalitet. Flere af mærkerne i vores sortiment samarbejder med dygtige arkitekter, der netop har specialiseret sig i design og produktion af sofaer, så du får et fantastisk og grundigt gennemtænkt produkt. Med designere fra hele verden, der har stor erfaring med at producere stærke og robuste møbler, der kan tåle lidt af hvert, kan du være sikker på at få en chaiselong-sofa, hvor der ikke er gået på kompromis med noget.