Viser 1–40 af 100 resultater

Daybed & brikse

Med en daybed eller briks kan man nemt skabe en unik og vintage-inspireret stemning i ethvert af hjemmets rum. Det multifunktionelle møbel kan ligeledes benyttes som alternativ til sofaen i tilfælde af, at stuen ikke har mange kvadratmeter til rådighed. Daybeden fylder nærmest ingenting sammenlignet med de traditionelle sofavarianter og kan også bruges som ekstra siddeplads, når du får gæster på besøg.

Et elegant og multifunktionelt møbel

Karakteristisk for daybeds og brikse er et væld multifunktionelle egenskaber, der gør dem meget praktiske og unikke at have stående i boligen. Møblerne kan stilles mange forskellige steder i hjemmet og udstråler på mange måder kant og karakter. Er man fan af elegant design, der samtidig tilføjer noget charmerende i indretningen, er det klart disse møbelformer, man bør overveje at investere i. Med klare inspirationskilder til 60’erne og 70’ernes enkle design, formår daybeds fra mærker som House Doctor daybed og Tine K Home at give enhver bolig et indretningsløft. Mærket, By Klip Klap, tilbyder heraf en smart daybed, hvor hynderne nemt kan flyttes rundt, så man eksempelvis kan bruge den ene halvdel af bordet som bord. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan udnytte en briks eller daybeds funktionelle muligheder i indretningen.

Daybeds i rustikt læderdesign

Designerstuen tilbyder et stort udvalg af daybeds og brikse, der inkorporerer hynder i rå lædermaterialer. Heraf tilbyder House Doctor daybeds med hynder i bøffellæder, der kan give hyggehjørnet lidt sofistikeret kant. Det rå design afspejler på mange måder en lang række trends i den moderne interiørverden, men formår samtidig at skabe en hyggelig og rustik atmosfære, der kontrasterer den skandinaviske minimalisme.

Daybeds passer sammen med loungestole, som sammen med et smukt sidebord kan danne en hyggelig lounge.

Styling af daybed

Idet daybeds og brikse ofte udgøres af et meget simpelt og stilrent design, er de nemme at personliggøre og style, så looket kommer til at afspejle dit ønskede indretningsudtryk. Hertil kan man eksempelvis tilføje puder i forskellige nuancer, print og mønstre, der kontrasterer de mere neutrale farver, der gør sig gældende i møblets hynder. Vælger man at investere i en daybed med hynder i en stærkere farve som orange, pink eller mint, kan man omvendt style møblet med puder i mere neutrale nuancer. Generelt er det oplagt at sammensætte en daybed med puder, tæpper og blødt boligtilbehør, der skaber modspil til daybedens pågældende udtryk.

Kvalitetsbevidste brands

Designerstuen tilbyder et væld af forskellige brands, der på elegant vis indkapsler det moderne og klassiske. Dette gælder specielt vores udvalg af daybeds og brikse i forskellige stilarter. Med designere som Fuhrhome, Bloomingville og By Klip Klap KK er man sikret kvalitet til det yderste, hvor det designmæssige udtryk i tidløse stilarter holder sæson efter sæson. Designerne bag de veletablerede brands har stærke filosofier og mål om at gøre det nemmere at kreere en mere personlig og inspirerende boligindretning. Indretningen i hjemmet har nemlig større betydning for vores motivation og velbefindende i hverdagen, end vi måske umiddelbart tror. Derfor bærer mærkernes kollektioner i vores udvalg præg af en stor grad af kreativitet og respekt for det designmæssige håndværk, der kan give hjemmet et unikt og trendy udtryk.