Viser 1–40 af 61 resultater

  Find en fletstol til dit hjem

  Designerstuen har samlet et stort udvalg af fletstole fra forskellige butikker, så du kan få mange designs med i overvejelsen, inden du beslutter dig. På den måde kan du få en lækker fletstol i lige netop det design, som passer til din bolig.

  Ved at kigge i udvalget foroven er der også stor sandsynlighed for, at du finder en billig fletstol, da du får sammenlignet priserne hos forskellige butikker.

  Fletstole til spisebordet

  Hvis du mangler et sæt spisebordsstole, så kan du overveje et sæt af flet. Flet er en fin detalje, der gør spisebordsstolene ekstra flotte. Desuden sidder man behageligt i det flettet sæde, fordi det “giver sig”, når man sætter sig.

  Havestole med flet

  Flet passer utroligt godt udendørs på havestolene, fordi træ og papirgarn, som stolene ofte er lavet af, selv kommer direkte fra naturen. Med en havestol af flet kan man sidde udendørs på et flot møbel, mens man hygger med en god bog i den varm sol.

  Børge Mogensen Folkestol J39

  Én af de mest populære fletstole er Folkestolen (J39) fra Børge Mogensens. Børge Mogensens Folkestol har et meget klassisk og genkendeligt udseende, fordi stolen er blevet så populær, at den står i mange hjem. Folkestolen stammer helt tilbage fra 1947, hvor den blev designet. Stolen produceres af egetræ, og det flettet sæde består af papirgarn. Stolen er meget enkel i sit udseende, og den har derfor ingen problemer med at passe ind i de fleste indretninger.