Viser 1–40 af 114 resultater

Find en fletstol til dit hjem

Designerstuen har samlet et stort udvalg af fletstole fra forskellige butikker, så du kan få mange designs med i overvejelsen, inden du beslutter dig. På den måde kan du få en lækker fletstol i lige netop det design, som passer til din bolig.

Ved at kigge i udvalget foroven er der også stor sandsynlighed for, at du finder en billig fletstol, da du får sammenlignet priserne hos forskellige butikker.

Fletstole til spisebordet, med armlæn eller uden

Hvis du mangler et sæt spisebordsstole, så kan du overveje et sæt af flet. Flet er en fin detalje, der gør spisebordsstolene ekstra flotte. Desuden sidder man behageligt i det flettet sæde, fordi det “giver sig”, når man sætter sig.

Selvom det udvalg, som vi præsentere foran varierer, da det hentes fra forskellige webshops, så vil det ofte være muligt at finde en spisebordsstol med armlæn. Fordelen ved armlæn er, at så kan man slappe af i armene, eller bruge armlænet som støtte, hvis man læser en avis eller på en anden måde, skal holde armene oppe. Ulempen ved armlæn er til gengæld, at det kan stå i vejen. Det er altså meget en smagssag, hvor man ønsker armlæn eller ej. Kig dig for i udvalget foroven, og hvis et af produkter tiltaler dig, så kan du klikke dig ind og læse mere hos forhandleren.

Havestole med flet

Flet passer utroligt godt udendørs på havestolene, fordi træ og papirgarn, som stolene ofte er lavet af, selv kommer direkte fra naturen. Med en havestol af flet kan man sidde udendørs på et flot møbel, mens man hygger med en god bog i den varm sol. Det passer godt til haven, fordi flet er et meget naturligt materiale, og det klæder derfor godt sammen med havens andre elementer, såsom græs, træer og planter.

Havestol i flet

Børge Mogensen Folkestol J39

Én af de mest populære fletstole er Folkestolen (J39) fra Børge Mogensens. Børge Mogensens Folkestol har et meget klassisk og genkendeligt udseende, fordi stolen er blevet så populær, at den står i mange hjem. Folkestolen stammer helt tilbage fra 1947, hvor den blev designet. Stolen produceres af egetræ, og det flettet sæde består af papirgarn. Stolen er meget enkel i sit udseende, og den har derfor ingen problemer med at passe ind i de fleste indretninger.

Børge Mogensens J39 er altså en ikonisk fletstol, og i periode kan den findes gennem udvalget foran, hvor vi har hentet produkter fra en række forskellige, butikker på nettet.

FDB J80 eller J81 (samt skammel) af Jørgen Bækmark er også klassikere i elegante designs, som vi ofte har som del af vores udvalg på siden. Udover J39, J80 og J81 er der oftest også en række andre stole, nogle gange i mindre kendte designs, så der på den måde er til enhver smag. Hvis du finder et produkt, som du synes om, så kan du klikke dig ind og læse mere på forhandlerens hjemmeside.

Passer med kurv af flet

Har du nogensinde overvejet, at kombinerer mere interiør i flet? Du kan for eksempel kombinere en stol i stuen med en kurv af flet, eksempelvis en brændekurv, for på den måde at få synergi i det flotte mønstrede materiale. Kurven kan være fyldt med magasiner, brænde, tørre snacks eller andre brugsting, som er en del af hyggen.

Kurv i flet til stuen