Viser 1–40 af 150 resultater

Fyrfadsstager til hjemmet

Levende lys placeret i fyrfadsstager i et lækkert design skaber en helt særlig stemning i rummet. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af fyrfadsstager fra populære mærker som Ferm Living, Bloomingville, AYTM og House Doctor, som du kan sammensætte på kryds og tværs og derved skabe et unikt udtryk i vindueskarmen eller på spisebordet. Med udgangspunkt i en udbredt passion for interiør og design, har Designerstuen skabt et digitalt online univers for personen med en indre indretningsarkitekt eller designentusiast gemt i sig. Designerstuen er en ny møbel- og interiørportal, hvor du finder verdensomspændende boligdesigns og moderne brands. Derfor kan du gå på opdagelse i et stort sortiment af smukke fyrfadsstager, der kan være med til at give din bolig en unik og indbydende atmosfære.

Tidsløst, dansk interiør og brugskunst

Begrebet interiør reflekterer efterhånden et moderne udtryk, der benyttes i sammenhæng med boligindretning. Interiør er en betegnelse for mange forskellige designgenstande, der indgår i selve indretningen af hjemmet. Begrebet har dog ændret sig i løbet af årene, da kendte indretningselementer fra forskellige dele af verden ofte smelter sammen på kryds og tværs af kulturer og traditioner. Derfor gør interiør det muligt for indretningsentusiasten at skabe et personligt og moderne hjem med de nyeste trends og kollektioner. Dette gælder også de klassiske fyrfadsstager, der har eksisteret i flere århundrede. Stagerne designes nu i mere kunstneriske og moderne stilarter, der kan give hjemmet et udtryksmæssigt løft.

Hvordan kan du indrette med fyrfadsstager?

Selvom stearinlyset i sig selv giver et dejligt lys og sagtens kan stå alene, så kan man få nogle helt vildt flotte indretninger, hvis man kombinerer stagerne med andre elementer i indretningen. Her er et par forslag:

Stil stagerne på et serveringsbord med hjul sammen med andre ting

Et serveringsbord med hjule (rullebord) er en fantastisk møbel at indrette med. Det kan nemlig nemt rulles frem, når det skal bruges, og når indretningen skal gøres ekstra hyggelig. For eksempel kan et rullebord med drikkevarer og stearinlys rulles frem, når der skal laves drinks i et godt selskab, og så kan det rulles over i hjørnet igen, når det ikke skal bruges.

Hos Designerstuen have vi samlet forskellige serveringsborde med hjul (rulleborde) fra forskellige forhandlere så du med god chance kan finde et bord til din smag, både i design og billigt.

Rullebord i metal med fyrfadsstager på

Stager med et personligt udtryk

Designerstuen forhandler store danske brands, hvoraf HAY, House Doctor, KählerLyngby og Menu indgår på listen. Med disse brands er du sikret tidløst og autentisk design i din boligindretning. Hvem siger, at noget så ordinært som fyrfadsstager og lysestager behøver at være karakterforladte eller kedelige? De unikke stager kan i dag købes i mange forskellige stilarter og ser flotte ud, når de forskellige designs og udtryk kombineres. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan kreere det unikke udtryk, du ønsker i hjemmet, med fyrfadsstager og brugskunst. Sammen med fine dekorationer vil fyrfadsstagerne pryde dit hjem flot og give anledning til et utraditionelt udtryk, så boligen får mere karakter og kant.

Fyrfadsstager til enhver lejlighed

Det er bestemt ikke kun ved særlige lejligheder, at stearinlysene kan stå og pynte i dine yndlings-fyrfadsstager. Du kan skabe din egen hyggelige stemning alle ugens dage og ikke mindst gøre de mørke vinterdage lidt lysere. Selvom stearinlysene er brændt ned, er der ingen grund til at sætte fyrfadsstagerne væk, da de som en slags skulpturelle elementer i boligen pynter flot alene. Fyrfadsstager kan både kombineres med stearinlys og bloklys i forskellige højder, som med garanti vil stå dekorativt i boligen. Hos Designerstuen finder du et stort udvalg af fyrfadsstager fra mærkerne Ferm Living, Bloomingville, Flow, Fritz Hansen og mange flere.

Elegante Bloomingville fyrfadsstager

Designerstuen forhandler flere forskellige modeller af fyrfadsstager fra Bloomingville – heraf i grå og lilla, aluminiumsblå og multifarvet i mange alsidige designs, hvor du kan vælge mellem forskellige størrelser og former. De unikke designs har alle et tidløst udtryk til fælles, der passer perfekt i nordisk indrettede omgivelser. Bloomingville har siden mærkets opstart i 2000 haft fokus på at skabe fyrfadsstager i et enkelt og elegant udseende, der klæder ethvert hjem.

Idylliske Ferm Living fyrfadsstager

Fyrfadsstager fra Ferm Livings ”Balance”-serie er produceret med det formål at repræsentere en fredelig tilstand, hvilket blandt andet kommer til udtryk i stagernes geometriske former. Formerne er nemlig med til at opveje hinanden og skabe en balance i det geometriske udtryk. Ferm Livings smukke fyrfadsstager kan være med til at gøre hjemmets omgivelser mere indbydende og stemningsfulde. Fyrfadsstagerne fås blandt andet i nuancerne krom, sort og grå.

Moderne og anderledes AYTM fyrfadsstager

Designerstuen viser AYTM fyrfadsstager fra det nye danske brand under samme navn. Parret bag brandet er Kathrine og Per Gran Hartvigsen, der gennem flere år har udviklet og designet møbler og interiør til hjemmet. Hvis du er tilhænger af hyggelige aftenstunder med stearinlys i stuen og lidt anderledes designs, er det uden tvivl AYTM’s fyrfadsstager, du bør tage et kig på. Hos Designerstuen kan du finde differentierede designs og farver, så du er du klar til hyggelige aftener på terrassen eller altanen, når mørket falder på.

Fyrfadsstager i guld og messing

Overalt på den internationale interiørscene er der specielt én trend, der går igen. Messingforgyldt og elegant brugskunst i nuancer som guld, sølv, roseguld og kobber er blevet enormt populært at inkorporere i indretningen. Dette kommer specielt til udtryk i designernes fyrfadsstager og lysestager, der netop bærer præg af disse nuancer og materialer. Her er det specielt mærket House Doctor, der er gået forrest i produktionen af den smukke trend i messing finish, hvor der er taget udgangspunkt i jern som hovedmateriale. Den stærke materialekvalitet i jern og messing sikrer, at stagen sagtens kan klare ildens varme fra det levende lys. Ligeledes giver de skinnende, metalliske og varme guldnuancer et flot skær i hjemmet, der hurtigt giver associationer til middelalderlige stemninger. House Doctor tilbyder flere lysestager i guld og messing, der integrerer små, stiplede linjer, så lyset ledes flot ud i rummet som en del af det hullede mønster. Herudover skaber de metalliske stager en rå og sofistikeret kontrast til den minimalistiske, skandinaviske indretning.

Applicata fyrfadsstager til inden- og udendørs brug

Applicata designer flotte og tidløse fyrfadsstager, der passer til enhver smag. Én af mærkets populære serier er ”Hurricane”, der er designet af Anders Nørgaard. Inspirationen kommer fra udendørslivet om sommeren i olielampens skær. Fyrfadsstagerne fra denne serie kan med andre ord benyttes til både inden- og udendørs brug. Hos Designerstuen kan du hurtigt finde den smukke serie, der oplagt kan sammensættes på kryds og tværs af de forskellige nuancer i modellerne. Egetræets glød og varme matcher glassets skrøbelige og kolde udstråling fantastisk i serien, der efterhånden er blevet et af brandets mest populære kollektioner.

Et stort og unikt udvalg

Har du fået mere blod på tanden efter yderligere interiør til din boligindretning? Hos Designerstuen finder du et stort udvalg af interiør, der står flot sammen med vores udvalg af designer-fyrfadsstager. Du kan eksempelvis kombinere en af vores flotte krukker med dine fyrfadsstager for at skabe et dekorativt og kunstnerisk udtryk i hjemmet. Designerstuen forhandler nogle af tidens største og mest unikke brands som Bloomingville, Birch Nielsen, Au Maison og House Doctor, der formår at kreere brugskunst og interiør, der skiller sig ud fra mængden. På denne måde er du sikret designs, som ikke ejes af mange, hvorfor du nemt kan skabe det udtryk i hjemmet, der afspejler din personlige stil. Med det store udvalg af designs og farver finder du med garanti den fyrfadsstage, der matcher din stil og dine designønsker.