Viser 1–40 af 100 resultater

Gulvlamper til hjemmet

En flot, elegant og moderne gulvlampe kan gøre underværker i et rum. Derfor har Designerstuen samlet et stort udvalg af kvalitetsbevidste brands, der alle tilbyder unikke gulvlamper i gennemført design. Her finder du mærker som Bloomingville, Fuhrhome, Kare Design, Trademark Living Furbo og Hübsch, der tilbyder ekstravagante designerlamper i smukke udtryk, der ikke bare giver lys i hjemmet, men også løfter det indretningsmæssige udtryk. En almindelig gulvlampe – der også er kendt som en standerlampe – er perfekt til alle hjemmets rum. Det er dog især i stuen, at de aflange og elegante gulvlamper, passer perfekt ind.

Skab en flot indretning ved kombinere en gulvlampe med et hjørnebord, et par krukker eller urtepotteskjuler til plantersamt én eller flere lysestager med stearinlys. Så har du fundamentet for et hyggeligt område med forskellige typer af interiør.

Simple lamper med karakter

Mange af de brands, du finder i vores udvalg, har opnået udbredt anerkendelse på baggrund af deres evne til at producere lamper i tidløse designs. De mærker, vi udvælger, eksperimenterer i høj grad med forskellige udtryk og designformer, hvoraf en stor portion af den stilmæssige inspiration både kommer fra den skandinaviske og internationale designverden. I vores udvalg er der rig mulighed for at gå på opdagelse i gennemførte lampedesigns, hvor funktionalitet og karakter går op i en højere enhed. Vores udvalg af gulvlamper tager først og fremmest udgangspunkt i et meget simpelt, elegant og klassisk design, men rummer i høj grad også elementer, der giver lamperne masser af kant og karakter.

Du finder blandt andet standerlamper i messing, unikke gulvlamper i genbrugstræ og finurlige udgaver med skærme i metal i vores udvalg, hvor der således er lamper til enhver smag.

Ved siden af en sofa med chaiselong

Et godt sted at stille en ny, flot gulvlampe er ved siden af en sofa med chaiselong. På den måde får I god belysning et sted i indretning, hvor I kan hænge ud og hygge jer. Så kan I rigtig sidde i chaiselong sofaen og hygge jer med magasiner, blade og aviser, eller med en god film i TV’et og en kaffe på sofabordet.

Gulvlampe ved siden af sofa med chaiselong i grå

Gennemført arkitekthåndværk

Alle gulvlamper i vores udvalg er designet i samarbejde med danske og internationale arkitekter, der har slået sig sammen med de populære interiørbrands. Her er inspirationskilderne alt lige fra det industrielle Tribeca-miljø i New York til de asiatiske designstilarter og 30’ernes glamour. Der er først og fremmest lagt vægt på lampedesigns, der kan give hjemmet mere stilbevidst personlighed. Alle designs tager dog stadig udgangspunkt i et tidløst design, der holder sæson efter sæson. Det arkitektmæssige håndværk kommer netop også til udtryk ved, at det udelukkende er de bedste og mest holdbare materialekvaliteter, der benyttes i produktionen.

Design med vision

De brands, vi udvælger, har en klar vision. De ønsker at gøre klassisk design så funktionelt og udtryksfuldt som muligt. Derfor samarbejder mange af vores mærker med en bred vifte af talentfulde arkitekter – både fra Danmark og andre lande – der er specialiserede i at skabe gulvlamper, der lever op til denne vision. Alle de produkter, du finder i vores udvalg, er derfor kreeret ud fra en stærk designkraft, der er et resultat af designernes ambitiøse tilgang. Inspirationen til de gulvlampedesigns, du finder i vores udvalg, kommer ikke kun fra den skandinaviske og nordiske designtradition, selvom det først og fremmest er danske brands, der står repræsenteret i vores udvalg. Mange af lamperne er nemlig også inspireret af internationalt design, hvoraf New Yorks industrielle og designrige miljø er en stærk medspiller. For det er netop i de urbane bygninger i miljøer som Tribeca og Manhattan, hvor lampedesign står i højsædet. Her er det messingdetaljer, åbne skærme og rå kontraster, der tager form, hvorfor du netop vil finde disse lampetyper i vores udvalg. Er du til det urbane og internationale design, bør du tage et kig på brands som Furbo, Menu og Kare Design.

Unikke lamper fra Trademark Living

Er du til det helt unikke, alternative og finurlige, så er udvalget af gulvlamper fra Trademark Living oplagte at tage et kig på. Her bliver der virkelig ikke gået på kompromis med det modige og til tider meget eksperimenterende design. Interiørelementerne og gulvlamperne fra Trademark Living benytter genbrugsjern og forskellige dele – blandt andet fra overlagte scootere og biler fra 50’erne, 60’erne og 70’erne. For Trademark Living står bæredygtighed højt på prioritetslisten, da alle mærkets designs enten er helt eller delvist er kreeret ud fra genbrugsmaterialer. Sammensætningen af delene sker dog gennem det traditionelle design med tegning af arkitekt og ideudvikling, hvorefter det ønskede produkt skabes. I udvalget finder du eksempelvis en gulvlampe fremstillet af dele fra en original scooter eller gammel projektørlampe. De bæredygtige elementer og tilgange stråler ud af disse lamper, der kan give hjemmet et helt unikt touch af det urbane, industrielle og karakterfulde. Det ’slidte’ look i en overflade er netop også blevet en meget populær trend, og derfor kan lamperne fra Trademark Living både tilføje noget personligt, råt og moderne på samme tid.

Tidløst design

Langt de fleste lamper fra Designerstuens udvalgte mærkers kollektioner er produceret med henblik på at kunne tilbyde praktiske designs i høje materialekvaliteter, der holder i mange år frem. Gulvlampernes moderne udtryk og design gør desuden, at de på mange måder er oplagte investeringer, man ikke bliver træt af at se på i hjemmet. Samtidig giver de boligens indretning et ekstra løft. De brands, du finder i vores udvalg af gulvlamper, har netop specialiseret sig i belysningsprodukter, så det udelukkende er det bedste, de tilbyder. At kombinere funktionelle løsninger og tidløst design er langt mere kompliceret end som så. Men alle lampedesigns i vores udvalg lever op til denne vision på hver deres unikke måde.

Designklassikere på stribe

Ved at investere i en gulvlampe fra vores udvalg er du sikret en potentiel designklassiker, der stadig holder i udtrykket om ti år. Dette skyldes, at langt de fleste brands i vores sortiment har et stærkt designmæssigt DNA, da de producerer lamper, der rummer en tidløs genkendelighed. Her er det først og fremmest det skandinaviske, funktionelle og fantasifulde, der går op i en højere enhed. De stilrene linjer fra Skandinavien kombineres med internationale inspirationskilder, så en flot balance opnås. Herudover vil du i udvalget finde gulvlamper, der inkorporerer flotte detaljer som messing og kobber, så de også passer ind i tidens interiørtrends, hvor netop disse materialer har opnået udbredt popularitet.

Indretning af gulvlamper

En gulvlampe klæder i princippet ethvert rum. Som udgangspunkt er det dog i soveværelset og stuen, at en gulvlampe har den mest klassiske og typiske placering. Ved at placere den tæt på sofaen eller sengen er man sikret god belysning, når man skal læse, men det giver samtidig også indretningen et flot udtryk at placere de to elementer ved siden af hinanden. Vælger du en gulvlampe i messing, ser det flot ud, når en grøn plante står tæt ved. Et stuebord (sofabord) i lignende materiale eller nuance som gulvlampen kan også være med til at skabe en fin sammenhæng i indretningen. Du kan heraf oplagt vælge at investere i flere produkter fra samme serie som den valgte gulvlampe, da en rød tråd således skabes i det indretningsmæssige udtryk i rummet. Mulighederne er mange, og som udgangspunkt står en gulvlampe rigtig fint sammen med langt de fleste møbler og brugskunstelementer.