Viser alle 24 resultater

Klassiske og nymoderne gyngestole

En gyngestol er et pragtfuldt og behageligt stykke møbel, der både kan pynte i hjemmet og have en komfortabel gyngefunktion.

Der er en grund til, at gyngefunktionen er populær på legepladsens gynger for de små, i hængekøjer, hængestole (altså dem, der hænger fra loftet) samt her gyngestolene. Det giver nemlig en følelse af, at man nærmest flyver uden tyngdekraft.

Ovenfor ses et udvalg af gyngestole, som er samlet fra forskellige forhandlere. Det betyder, at du har et stort udvalg, hvorfor du kan finde design til den bedste pris.

Hans J. Wegner

Den danske artkitekt Hans J. Wegner har tegnet flere gyngestole i klassiske og tidsløse designs. Derfor kan du med stor sandsynlighed finde en Wegner gyngestol hos én af forhandlerne foroven.

Wegner har eksempelvis designet:

PP124 fra PP Møbler

PP124 er en luksuriøs gyngestol fra Wegner med et dejligt, skandinavisk udtryk. Den gyngende stol fås i forskellige polstringer (Hallingdal, Læder og Rami). Stolens ryg er lavet af sammenflettet snor, og PP124 er altså også en fletstol.

Derudover kan PP124 tilpasses på følgende vis:

  • Træsort: Eg eller ask
  • Behandling: Klar lak, sæbebehandlet, klar bioolie eller hvid bioolie
  • Snorfarve (flet): Natur eller sort
  • Klemmer: Rustfri stål, messing eller sort

J16 fra Fredericia Furniture

J16 er en klassiker, som stammer tilbage fra 1944, hvor Wegner lancerede gyngestolen sammen med FDB Møbler. Den er har været i produktion siden lanceringen, og i dag er det Fredericia Furniture, der producerer J16.

Sammen med P124 er J16 én af de mest ikoniske gyngestole, og de fleste danskere vil have én af disse design i tankerne, hvis man beder dem tænke på en gyngestol.

Børge Mogensen

Børge Morgensen er en anden dansk designer, der virkelig har sat et præg med sin gyngestol.

J52G

Helt konkret er J52G nok den gyngendestol, som Børge Mogensen har fået mest anerkendelse for. Stolen er også en klassiker, som kan pynte de fleste hjem.

Havegyngestol (gyngestol til haven)

Hvis man sætter pris på at være udenfor og nyde den friske luft, kan man med fordel finde en havegyngestol. En havegyngestol kan placeres på terrassen, havefliserne eller altanen.