Viser 1–40 af 43 resultater

Find en hængestol til dit hjem

Ovenfor har vi samlet et udvalg af hængestole, som vi har fundet fra butikker på nettet. Det betyder, at du gerne skulle kunne finde en hængestol, der passer til dit hjem og dit behov – hvad end du søger en hængestol til indendørs eller udendørs brug.

De fleste hængestole laves af rattan, som er et materiale fra tropiske skove. Rattan dækker over omkring 600 arter af palmer med lianer. Rattan er perfekt til at fremstille møbler af, fordi det både er meget holdbart men også bøjeligt. Derfor passer materiale særligt godt til fletstole, og herunder hængestole. Rattanmøbler (fletmøbler) er langtidsholdbare og får patina efter noget tid.

Hængestol indendørs og udendørs

De fleste hængende stole kan både benytte indendørs og udendørs. Det kræver selvfølgelig, at man gør plads indenfor, hvis de skal hænge her. Til udendørs brug passer hængestolen godt på en terrasse eller under et træ

Indendørs kan hængestole skabe en særlig hyggelig, og på sin vis sjov, siddeplads. Forestil dig en lørdag aften med duften af gode, friske kaffebønner, som du drikker væsken af, mens du sidder i hængestolen og ser sport eller en dramatisk thriller i TV’et.

Stolen kan også hænge i et mindre elektronisk hjørne, for eksempel ved bogreolen med alle bøgerne. Her kan du søndag formiddag sætte dig med en varm kop te, mens du bladrer i din nye yndlingsbog. Sæt eventuelt et gulvtæppe af skind under hængestolen, så du kan glide fødderne komfortabelt frem og tilbage, mens du gynger i stolen.