Viser 1–40 af 101 resultater

Smarte hattehylder

Den klassiske hattehylde har været en del af den skandinaviske designtradition i flere århundrede. Med materialer, der oftest udgøres af træ af forskellig type, er der rig mulighed for at skabe et mere rustikt og elegant udtryk i hjemmet med en smart hattehylde. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan benytte de smarte hylder, der desuden findes i mange forskellige varianter i Designerstuens udvalg.

Hvor kommer udvalget fra?

Udvalget af hattehylder på Designerstuen hentes fra forskellige webshops. På den måde kan du sammenligne designs og priser fra forskellige forhandlere og finde det sted, hvor du ønsker at købe fra. Når du har fundet det rette produkt, så klikker du dig blot videre til forhandleren.

Elegant opbevaring

En hattehylde integrerer i langt de fleste tilfælde smarte knager, der gør det muligt at hænge jakker op foruden opbevaringspladsen på selve hylden. På en hattehylde kan man også lægge vanter, tørklæder og andre accessories. Den smarte hyldeform kan med andre ord udnyttes på mange forskellige måder. De fleste hylder i vores sortiment inkluderer knager, med bøjlestang og i flere tilfælde to hylder. Hattehylden kan nemt hænges op i entréen eller gangen. Har man ekstra plads – og et større opbevaringsbehov – kan man ligeledes placere flere hattehylder parallelt med hinanden.

Smarte hattehylder med knager

Smart hattehylde i træ med knager og bøjle

Hylderne til hatte fås både uden og med knager. Med knager har den fordel, at du kan hænge jakker og andet overtøj, så du måske endda kan slippe for også at skulle købe en stumtjener eller en knagerække (selvfølgelig alt efter, hvor mange jakker, I har behov for at hænge op).

I træ (fx eg), metal eller stål

Selvom udvalget foroven opdateres regelmæssigt – det vil sige, at nye produkter hentes ind fra forhandlerne, så vil du typisk kunne finde en hattehylde i træ (fx eg), metal eller stål. Alle tre materialer kan se flotte ud på hver deres måde, eller nogle gange samlet i ét stykke interiør. Hvis du godt kan lide de naturlige mønstre i træ, kan du for vælge en smart hattehylde i egetræ eller genbrugstræ, hvor farven enten kan være lysebrun eller mørkebrun.

Overvej en hylde med bøjlestang

Hvis du vil have “hele pakken”, så findes der hattehylder med bøjlestang, knager og selvfølgelig den indbyggede hylde. Sådan får du en ret stabil mulighed for at opbevare diverse genstande i entréen til dig selv, familien eller gæster. Bøjlestangen har den fordel, at jakker og overtøj, som ikke nødvendigvis har en “hang” i sig, kan hænges op. Derudover har det også en præventiv effekt i forhold til krøller på tøjet, hvis du vil hænge skjorter på bøjlen.

Fulde entrésæt

Ønsker du at købe en hattehylde, hvor der er plads til både jakker såvel som accessories, bør du tage et kig på hele entrésæt fra mærker som Furbo og Chic Antique. De geniale sæt i stål inkluderer både bøjlestænger, hattehylder og knager og er således enormt praktiske at have hængende på væggen.

Franske hattehylder

De originale hattehylder, der oprindeligt er fra Frankrig, blev som navnet antyder udelukkende brugt til opbevaring af hatte i de traditionelle hattebutikker. Hylderne udgør derfor på mange måder et vintagepræget udtryk, der samtidig kan benyttes i funktionelle sammenhænge. Chic Antique tilbyder blandt andet hattehylder i en hvid farve, der både er charmerende og romantisk i designet. Denne hyldetype er på mange måder inspireret af fransk design og inkluderer to hylder og fire knager, der passer godt ind i den lille entré. Har du behov for mere opbevaringsplads kan du sagtens købe flere hattehylder og hænge dem op ved siden af hinanden.

Hattehylder til soveværelset

Generelt er hattehylder af mindre størrelse oplagte at hænge op i soveværelset. Hylderne kan eksempelvis udsmykkes med hatteæsker, smykkestativer og silketørklæder i forskellige farver for at skabe et eksklusivt look. På krogene er der ligeledes ekstra plads til at hænge lidt ekstra tøj op, så du ikke behøver at lede efter morgendagens outfit i den rodede garderobe.

Guld og metalliske hattehylder

Er man til det ekstravagante og luksuriøse udtryk, bør man klart overveje at investere i hattehylder, der er coatede i metalliske nuancer som guld og sølv. Således kan man skabe et meget sofistikeret udtryk og style hylderne med personlig brugskunst og opbevaringsæsker. Designerstuen tilbyder et bredt sortiment af hattehylder i forskellige stilarter, så det er nemt at finde den hylde, der passer ind i boligens indretning.

Alternativ til stumtjener og knagerække?

En hattehylde fungerer som praktisk opbevaring i entréen (eller andre rum såsom soveværelset). Men hvad med en stumtjener eller en klassisk knagerække? Begge disses funktioner kan du faktisk få indbygget i en hattehylde, hvis den blot er med knager og/eller med bøjlestang. Det betyder dog ikke, at en billige designer knagerække eller en design stumtjener ikke stadig kan bruges

Knagerækker og stumtjenere i stedet for hattehylde