Viser 1–40 af 90 resultater

  Hattehylder

  Den klassiske hattehylde har været en del af den skandinaviske designtradition i flere århundrede. Med materialer, der oftest udgøres af træ af forskellig type, er der rig mulighed for at skabe et mere rustikt og elegant udtryk i hjemmet med en hattehylde. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan benytte de smarte hylder, der desuden findes i mange forskellige varianter i Designerstuens udvalg.

  Elegant opbevaring

  En hattehylde integrerer i langt de fleste tilfælde smarte knager, der gør det muligt at hænge jakker op foruden opbevaringspladsen på selve hylden. På en hattehylde kan man også lægge vanter, tørklæder og andre accessories. Den smarte hyldeform kan med andre ord udnyttes på mange forskellige måder. De fleste hylder i vores sortiment inkluderer knager og i flere tilfælde to hylder. Hattehylden kan nemt hænges op i entréen eller gangen. Har man ekstra plads – og et større opbevaringsbehov – kan man ligeledes placere flere hattehylder parallelt med hinanden.

  Fulde entrésæt

  Ønsker du at købe en hattehylde, hvor der er plads til både jakker såvel som accessories, bør du tage et kig på hele entrésæt fra mærker som Furbo og Chic Antique. De geniale sæt i stål inkluderer både bøjlestænger, hattehylder og knager og er således enormt praktiske at have hængende på væggen.

  Franske hattehylder

  De originale hattehylder, der oprindeligt er fra Frankrig, blev som navnet antyder udelukkende brugt til opbevaring af hatte i de traditionelle hattebutikker. Hylderne udgør derfor på mange måder et vintagepræget udtryk, der samtidig kan benyttes i funktionelle sammenhænge. Chic Antique tilbyder blandt andet hattehylder i en hvid farve, der både er charmerende og romantisk i designet. Denne hyldetype er på mange måder inspireret af fransk design og inkluderer to hylder og fire knager, der passer godt ind i den lille entré. Har du behov for mere opbevaringsplads kan du sagtens købe flere hattehylder og hænge dem op ved siden af hinanden.

  Hattehylder til soveværelset

  Generelt er hattehylder af mindre størrelse oplagte at hænge op i soveværelset. Hylderne kan eksempelvis udsmykkes med hatteæsker, smykkestativer og silketørklæder i forskellige farver for at skabe et eksklusivt look. På krogene er der ligeledes ekstra plads til at hænge lidt ekstra tøj op, så du ikke behøver at lede efter morgendagens outfit i den rodede garderobe.

  Guld og metalliske hattehylder

  Er man til det ekstravagante og luksuriøse udtryk, bør man klart overveje at investere i hattehylder, der er coatede i metalliske nuancer som guld og sølv. Således kan man skabe et meget sofistikeret udtryk og style hylderne med personlig brugskunst og opbevaringsæsker. Designerstuen tilbyder et bredt sortiment af hattehylder i forskellige stilarter, så det er nemt at finde den hylde, der passer ind i boligens indretning.