Viser 1–40 af 544 resultater

Hay interiør

Hay er – med god grund – blevet et af Danmarks mest succesfulde interiør- og møbelbrands i nyere tid. Designerne bag har formået at skabe et inspirerende univers af karakterfulde indretningselementer, der er blevet en vigtig del af den moderne boligindretning i mange skandinaviske hjem. Heriblandt er Hays udvalg af puder, stole, spejle og sofaer blandt de mest ikoniske designs i mærkets kollektioner, som du kan gå på opdagelse i her.

Hay minder en smule om House Doctor, Kähler og Menu, som også er nordiske brands.

Modig boligindretning

Hay er et brand, der tør tænke ud af boksen. Selvom mange af mærkets designs viser klare inspirationskilder til den nordiske designtradition gør Hay en dyd ud af at skabe noget nyt og anderledes. Kontraster, farverige tekstiler og atypiske former ligger heraf iblandt Hays stilmæssige karakteristika, der gør det nemt at genkende et design fra mærket. For mange er skandinavisk stil lig med minimalisme og stilrent design. For Hay handler moderne boligindretning mere om at turde skille sig ud og lege med anderledes designelementer og farverige kontraster. Derfor er Hay et oplagt valg for den modige interiør-entusiast, der ønsker at vågne op til et inspirerende hjem fuld af personlige elementer.

Farverige puder

Hays puder med den karakteristiske knap i midten, Dot Cushion, er nok blevet et af brandets mest kendte og populære items. Pudevarianten fås i et væld af farver og stilarter med nuancer, der spænder over en bred skala. Ved at kombinere puderne på kryds og tværs er det nemt at gøre sofaen eller sengen mere personlig og indbydende. Udvalget af Dot puderne bliver større og større i takt med, at flere forskellige print og farver bliver inkorporeret i Hays designs. Derfor er der lidt til enhver smag i udvalget af Hays ikoniske puder, så du kan tilpasse dem til din personlige stil og boligindretning.

Hays designsamarbejder

Siden 2002, hvor brandet blev etableret af Rolf og Mette Hay, har skaberne bag formået at hente et hav af priser ind for mange af Hays møbelserier. Hay samarbejder med internationale designere som Erwan Bouroullec, Jakob Wagner, Hee Welling og Clara von Zweigbergk, der i høj grad arbejder med alternative, geometriske mønstre, print og former. Det er netop denne ’leg’ med kunstneriske og dekorative udtryk, der karakteriserer Hays fantastiske designs.

Stort fokus på kvalitet

Hays udbredte fokus på at levere kvalitet udover det sædvanlige kommer stærkt til udtryk i mærkets udvalg af interiør og møbler. Her bliver der ikke gået på kompromis med hverken kvaliteten af materialerne eller det designmæssige håndværk. Da udvalget samtidig ligger indenfor en overkommelig prisklasse, er Hay af gode grunde blevet kendt i hele verden. Er man til alternative og karakteristiske designs, der passer perfekt ind i den skandinaviske boligindretning, er det klart Hay, man skal tage et kig på.