Viser 1–40 af 123 resultater

Barstole fra Hay

Hay har siden 2002 været med til at sætte Danmark på interiør-kortet igennem nytænkende og innovativt møbeldesign, hvoraf deres unikke barstole er blevet meget populære på det danske og internationale marked. Med en barstol fra Hay er man sikret et stilfuldt, moderne og særpræget udtryk, der kan stå som en cool og androgyn kontrast i ethvert rum.

Barstole i mange varianter

Hays barstole kombinerer den traditionelle form med mere sofistikerede detaljer og materialer. Dette har resulteret i et alsidigt udvalg af barstole, der hver især har deres unikke udtryk. Alt afhængigt af om du foretrækker en klassisk Hay barstol i træ og læder eller en strømlinet version i farvet stål, vil du med stor sandsynlighed finde det, du søger, i udvalget.

Find eksempelvis en barstol til køkkenet, og kombinér det med et højt barbord, så I kan nyde en god drink og en hyggelig samtale over bordet.

Giv rummet kant

En barstols evne til at tage minimal plads op i et rum, gør dem til meget funktionelle alternativer til almindelige spisestole. De passer perfekt til en ’køkkenø’, et høj- eller barbord og skaber et sofistikeret look i rummet. Søger du interiørelementer, der kan give stuen eller køkkenet et mere afslappet og uhøjtideligt modspil, er det klart barstolene fra Hay, du bør tage et kig på. Med inspirationskilder til hippe caféer i New York og urban-inspirerede områder formår barstolene at skabe en flot kontrast til den minimalistiske boligindretning, vi normalt ser i de skandinaviske hjem.

Cool barstole i læder

Hay er kendt for at indkapsle forskellige stilarter, der kontrasterer hinanden i deres designs. Heraf er det især kombinationen af det klassiske og rå, der gør sig gældende i Hays stole. Hays tidløse og populære barstol ’About a stool’ er det perfekte eksempel på denne eksperimenterende tilgang til kontraster, da den udgøres af et råt lædersæde, placeret på et par elegante træben. Stolene fås i et væld af varianter og kan oplagt sættes sammen på kryds af tværs af de forskellige modeller for at underbygge et cool og urbant look i rummet. Den klassiske model i sort, hvor både sædet og benene er i en kulbaseret farve, fås både i træ og stål.

Læder kan være et rigtig flot materiale i indretningen. Se også udvalget af sofaer i læder, hvor de fås i alt fra beige, brun og sort.

Farverige barstole i stål

Med en barstol i farvet stål er det nemt at tilføje lidt kant og karakter i et hvilket som helst rum. Hay tilbyder heraf unikke barstole i farver som rustrød, efterårsgrøn, beige og olivengrøn, der tåler lidt af hvert takket være et meget solidt materiale. De diskrete og underspillede farver gør det nemt at inkorporere barstolene i boligens indretning, da de ikke ’larmer’ for meget, men alligevel formår at tilføje lidt stilbevidst kant og personlighed. Barstolene kan også indgå i en hyggekrog i hjemmet, perfekt velegnet til den lille familie eller når der er behov for lidt ekstra plads ved siden af spisebordet til gæsterne.