Viser 1–40 af 59 resultater

Puder fra Hay

En pude med en knap i midten lyder måske ikke så innovativt. Men Hays fokus på unikke tekstiler, farver og funktionelt design har gjort puden Dot til et af de mest populære tilføjelser til sofaer og senge i de danske hjem. Dot puden, der er gået hen og blevet en stærk designfavorit, er både dekorativ og personlig, så selv den kedeligste sofa får et stilmæssigt løft.

Sammensæt på kryds og tværs

Dot puderne fås i et væld af nuancer og tekstilvarianter. Derfor er det oplagt at sammensætte dem på kryds og tværs, når du ønsker at skabe et specifikt udtryk i sofaen. Den unikke kontrastknap er ofte lavet i en nuance, der er en tand lysere eller mørkere end selve pudestoffet. Hays fokus på de små detaljer er tydelig i Dot puden, hvor den indsyede knap giver puden et mere karakteristisk og særpræget look. Ønsker du at skabe et mere nedtonet og klassisk look, er Dot puderne i de hvide og grålige toner en oplagt mulighed, mens puderne i anderledes nuancer og materialer som grønt eller gult velour kan bryde det blide udtryk med lidt ekstra kant. Ved at sammensætte puderne efter nuance er det muligt at skabe et stilmæssigt udtryk, der afspejler din personlige indretningssmag.

Perfekt til den simple sofa eller lænestol

Dot puderne er perfekte, når du har en sofa eller lænestol, du ønsker at gøre mere interessant og stilbevidst. Heraf er puderne i de stærke farver fantastiske i møbler med neutrale stoffer og tekstiler. De fleste af os har en sofa eller lænestol, der i sig selv oftest er en smule kedelig i udtrykket. Med såkaldt ’colorblocking’ er det dog nemt at gøre sådanne sofaer (eksempelvis en sofa til 3 personer) og lænestole i grålige, lyse og mørke nuancer mere personlige og udtryksfulde. Det er også i kontrasten til det simple og tidløse, at puderne fungerer bedst. Derfor er det – på trods af et mere unikt og karakteristisk design – faktisk meget nemt at inkorporere Dot puderne i indretningen.

Tidløst tilbehør

Dot puderne er efterhånden gået hen og blevet en ægte designklassiker i den skandinaviske boligindretning – og af en god grund. Pudedesignet tager nemlig udgangspunkt i et moderne tag på 60’ernes indretning igennem unikke tekstiler og farver. Ved at gå i fortidens fodspor og indrette ens bolig anderledes kan man nemt gøre et godt indtryk på gæsterne og ikke mindst selv føle sig inspireret i omgivelserne. Boligens indretning og farvevalg har nemlig større indflydelse på vores overordnede humør og motivation, end vi lige går og tror. De dekorative dot puder er perfekte eksempler på hyggeskabende og humør-boostende boligtilbehør.

Materialer der holder

Alle Hays smukke Dot puder er fremstillet i tekstiler, der har den højest mulige holdbarhed. Dette betyder, at de meget sjældent ser slidte ud – selv efter mange års brug. Med tekstiler som uld, velour og bomuld, er man som kunde sikret en pude, der kan tåle lidt af hvert.