Viser 1–40 af 68 resultater

Sengetøj fra Hay

Trænger dit soveværelse til lidt ekstra? Med Hays eksklusive sengetøj og sengetæpper kan du nemt gøre din seng lidt mere indbydende og hyggelig at sove i. Hays ikoniske Dot sengetæppe er også at finde i vores udvalg, hvor du desuden kan gå på opdagelse i flotte stribemønstre og sofistikerede farver.

Stribet sengetøj

Hays sengetøj er blandt andet designet af Amanda Borberg, der har skabt et flot og meget enkelt stribemønster med associationer til nostalgiske sommer- og forårsdage. Striber er både med til at give soveværelset et mere underspillet og karakterfuldt udtryk, men skaber samtidig en hyggelig og tryg stemning. Det stribede sengelinned fås i to forskellige farvenuancer – en neddæmpet blå og en varm gul, der underbygger stemningen af en varm sommerdag på stranden under åben himmel.

Blød kvalitet

God komfort betyder i langt de flest tilfælde en god nats søvn. Derfor kan det betale sig at investere lidt mere i sengetøj, da man således er sikret en blød og åndbar fornemmelse i stoffet. Hays sengelinned er både lækkert og blødt – og derfor et absolut must, når du skal sove igennem. Betrækkets materiale er i en høj bomuldskvalitet, der sikrer en stærk holdbarhed.

Passer med Hay Puder

Sengetøjet fra Hay passer særdeles godt med Hay puder. Gør din seng smuk med det rette udsmykning. Puderne kan også bruges til sofaen, fx én af de flotte sofaer fra Hay, der blandt andet fås med chaiselong.

Stemningsskabende sengetæpper

Blødt tilbehør har ofte større betydning for soveværelsets atmosfære og udtryk, end man umiddelbart tror. Farveløst sengetøj kan give en kold og karakterforladt fornemmelse, hvilket ikke ligefrem virker indbydende. Hays Dot sengetæpper kan nemt give soveværelset et helt nyt udtryk, takket være tæppets geometriske cirkler og tekstilets unikke farve. Hays dot sengetæppe er blevet et af brandets efterhånden mest ikoniske produkter og fås nu i et væld af forskellige farver og nuancer, hvorfor man nemt kan vælge det, der passer til boligens indretning og farveskala. Et sengetæppe i en stærk farve som gul eller grøn kan bryde selv det køligste rum ved at være en interessant blikfanger. Hays sengetæpper fås dog også i mere neddæmpede og androgyne nuancer, der passer perfekt ind i den minimalistiske indretning.

Sammen med det stemningsskabende sengetøj fra Hay kan du med den rette belysning skabe en hyggelig atmosfære. Brug eksempelvis en sengelampe på væggen eller ved bordet for at sikre hyggelig belysning.

Modspil til den minimalistiske indretning

Hays sengetøj og tæpper, der blandt andet er skabt af det stærke designerteam Scholten og Baijings, er lavet i det lækreste bomuldssatin. Både pude- og dynbetræk lukkes med en smart og diskret lynlås, der knapt kan anes. De smukke farver i Hays sengetøj kontrasterer danskernes normale præferencer, der typisk udgøres af hvid, grå og sort. Derfor kan sengetøjet fra Hay hurtigt personliggøre soveværelset og skabe et farverigt modspil i indretningen.

Holdbart sengetøj

De fleste af os har oplevet sengetøj, der meget hurtigt bliver tørt og ubehageligt at sove i efter nogle ture i vaskemaskinen. Hays sengetøj er altid i 100 % bomuldssatin eller almindeligt bomuld, hvilket sikrer en udbredt holdbarhed og blødhed, så længe man vasker det på maksimum 60 grader.