Viser 1–40 af 93 resultater

Sofaborde fra Hay

Hays innovative og stilfulde sofaborde beviser, at design og funktionalitet sagtens kan forenes. Bordene, der fås i et væld af varianter og typer, kombinerer klassiske materialer og moderne arkitektur. Med et sofabord fra brandet i træ, metal eller marmor kan stuen nemt piftes op og gøres mere eksklusiv og elegant i udtrykket. Sofabordet kan sammensættes med en Hay sofa for at vise synergi i designet.

Moderne sofaborde

Som brand tilbyder Hay et stort sortiment af interiør og møbler, der rummer funktionelle løsninger og detaljer. Men Hay er specielt kendt for at designe produkter, der efterlever tidens trends – og som samtidig inkorporerer den klassiske designtradition. Derfor er Hays sofaborde perfekte sammenslutninger af det tidløse og moderne. Med minimalistiske og geometriske former, der kontrasteres af det klassiske og enkle, formår et sofabord fra Hay at give liv til stuen på en helt ny måde.

Forskellige varianter

I udvalget af sofaborde fra Hay er der lidt til enhver smag. Brandet leger nemlig i høj grad med mange forskellige former, linjer og detaljer i deres produkter. Uafhængigt af om du er til runde og kompakte sofaborde, firkantede versioner eller noget helt tredje, vil du uden tvivl kunne finde det, du søger, i Hays udvalg. Det er netop også disse differentierede stilarter, der karakteriserer Hay som brand og har gjort det så populært. En rød tråd, der altid går igennem i deres produkter – inklusive brandets smukke sofaborde – er et stort fokus på kvalitet. Alle materialer er valgt med blik for fladernes holdbarhed.

Gør stuen mere spændende

Med et sofabord kan selv det mest ordinære sofahjørne gøres mere interessant. Et sofabord fås også som sidebord og hjørnebord, så du har rig mulighed for at få den stue, du ønsker.

Sofabordene fra Hay, der generelt er meget alsidige i designet, vil hurtigt kunne tilføje lidt ekstra karakter og personlighed i indretningen.

Det modige valg

Mange af Hays sofaborde udgøres af klassiske og tidløse stilarter. Men brandet sørger i høj grad også for at integrere anderledes og alternative sofaborde i deres kollektioner, så den modige indretningsentusiast kan være med. Sofabordene, der både kan bruges som side- og loungeborde, fås ofte i varianter i forskellige nuancer og metalliske overflader. På denne måde kan man vælge lige præcis det bord, der afspejler ens personlige indretningsstil og smag.

Slit sofabord

Hays specielle Slit sofabord er et godt eksempel på et karakterfuldt interiørelement, der har hentet inspirationen fra moderne kunstformer såvel som fortidens klassiske møbeldesign. Bordet, der er lavet i metal, integrerer hele tre udgaver – en rund, en sekskantet og en rektangulær form. Bordet ser med andre ord anderledes ud alt efter den vinkel, man betragter det fra. Generelt er det netop også denne kombination af det vintage-inspirerede og moderne, der præger Hays udvalg af unikke sofaborde.

Sofaborde i eksklusivt marmor

I de skandinaviske hjem, der normalt er indrettet meget simpelt, kan marmor være med til at skabe en mere iøjnefaldende og luksuriøs stemning. Hay tilbyder i den forbindelse flotte sofaborde i marmor i serien Rebar, der har vundet stor popularitet i de danske hjem. Indret dit Hay sofabord i marmor med metallisk tilbehør og brugskunst i kobber og guld for at skabe en kontrast til den stilrene marmoroverflade.