Viser 1–40 af 173 resultater

Sofaer fra Hay

En sofa i et flot og gennemtænkt design kan gøre underværker i ethvert rum. Det danske brand Hay tilbyder et stort sortiment af sofaer i mange forskellige stilarter, der hver især tilbyder noget unikt. Her er der lagt vægt på gode komfortløsninger i innovative designudtryk, hvorfor Hays sofaer af gode grunde er blevet populære investeringer i mange danske hjem.

Med Hay kan du finde både 2 personers sofaer til 3 personers sofaer i en blød nordisk stil.

Sofaer der holder

Fælles for alle sofaer i Hays kollektioner er, at de er lavet til at holde i mange år. Med et skarpt blik for robuste materialer og tekstiler, har mærket sikret sofaer i en kvalitet udover det sædvanlige. Hay samarbejder med designere og arkitekter fra hele verden, der har stor erfaring med netop at producere tidløse og stærke møbler, der kan tåle lidt af hvert. Et hårdt fald fra flyttebilen eller trappen betyder med andre ord ikke, at en sofa fra Hay nødvendigvis går i stykker.

Stilrent og tidløst design

Det er dog ikke kun holdbarhed og kvalitet, man er sikret ved at investere i en sofa fra Hay. Mærket samarbejder med dygtige og innovative møbelarkitekter, der formår at skabe smukke og tidløse sofaer i et stilrent design. På listen over kendte designere, der står bag mange af Hays sofaer, er blandt andet Ronan og Erwan Bouroullec.

Sammensæt din egen sofa

Hays populære Mags modulsofa kan sammensættes af selvvalgte moduler, så man således selv har mulighed for at tilpasse den til et pågældende rum. Dette gør sofaen enormt funktionel, da man kan flytte rundt på modulerne i tilfælde af øget pladsbehov. Har man lidt ekstra plads i stuen, er Hay Mags modulsofaen med chaiselong og ekstra moduler det oplagte valg. Mags sofaen fås dog også som en henholdsvis 2,5 pers og 3 pers. sofa. Her er det også muligt at vælge lige præcis det stof eller læder, der passer ind i stuens indretning.

Maksimal komfort

Det udbredte fokus på at skabe sofaer, der er fantastiske at slænge sig i efter en lang dag, er tydeligt i mange af Hays designs. Når alt kommer til alt, skal en sofa være afslapningspladsen, hvori mange hyggelige stunder venter. Hay inkorporerer derfor materialer, der er kendte for netop at give den bedst mulige komfort. Herudover er sofaernes skum-polstring altid af højeste kvalitet, så sofaen holder formen.

Fremstillet i Danmark

Størstedelen af Hays produkter bliver fremstillet i Danmark, og brandet har på mange måder været med til at innovere og effektivisere den danske interiørbranches produktion og processer. Heraf er Hay blevet kendt for at have blik for bæredygtige løsninger. At en stor del af produktionen foregår lokalt og med blik for miljøvenlige tiltag gør, at man med god samvittighed kan købe et produkt fra brandet. Normalt kan produktionen af større møbler som sofaer nemlig være en større belastning for miljøet, end som så. Hay er på alle måder et brand, der formår at forene miljøvenlighed, funktionelle løsninger og moderne design, så det passer perfekt ind i de skandinaviske hjem.