Viser alle 19 resultater

Spejle fra Hay

Et af Hays efterhånden mest ikoniske designs er brandets flotte ’Strap Mirror’ spejl, der fås i et væld af farver og størrelser. Spejlet udgøres af en karakteristisk gummirem, der går hele vejen rundt, hvilket skaber et sofistikeret og androgynt look. Hos Designerstuen kan du gå på opdagelse i et stort sortiment af Hays populære spejle i forskellige varianter og modeller.

Alternative spejle

Et spejl er ofte et af de interiørelementer i hjemmet, der er mest ordinært og ’kedeligt’ i designet. Her er det sjældent, at der bliver satset på andet end spejlets praktiske funktion. Hay Studio beviser dog, at spejle sagtens kan stå som dekorative elementer i den moderne boligindretning. Mærkets ’Strap Mirror’ bidrager på unik vis til et karakterfuldt look, der nemt skaber lidt ekstra kant i entréen, soveværelset eller på badeværelset.

Hvis du er vildt med den nordiske stil, kan du også tage et kig på udvalget af House Doctor spejle, der med lyse farver og runde former elegant kan tilføjes på væggen.

Funktionelt og nemt at hænge op

Udover at udgøre et lækkert og eksklusivt design er et Hay spejl enormt simple at hænge op på væggen. De kræver blot et massivt søm, da den stærke gummirem holder hele spejlet. Det er også netop funktionalitet og kvalitet, der kendetegner Hays designmæssige filosofi, hvilket tydeligt kan ses i deres ikoniske Hay Strap Mirror. Spejlet, der oplagt kan hænges i gangen eller i stuen for et sofistikeret udtryk, er produceret i materialer af høj kvalitet.

Skab illusionen af mere plads

Bor du i en mindre lejlighed er det oplagt at investere i et godt spejl til entréen, badeværelset eller soveværelset, da du herved skaber en illusion af at have mere plads. Det er alment kendt at spejle kan få ethvert rum til se større ud, da mere lys vil blive transporteret rundt, så længe det placeres rigtigt. Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvordan spejlet ser ud rent visuelt. Derfor er et spejl fra Hay et oplagt valg, da dets funktionalitet og moderne designudtryk går op i en højere enhed.

70’er look

Hays unikke spejldesign er dog ikke kun moderne og innovativt. Det tager udgangspunkt i en stærk inspiration til 70’ernes interiørtrends, hvor gummi og læderremme sås overalt. Herved kan et spejl fra brandet biddrage til den modige og retro-inspirerede indretningsstil, hvilket generelt kendetegner Hays brandmæssige identitet. Kombinationen af det moderne og retro gør spejlet perfekt, når du ønsker at pifte dit hjems stilmæssige udtryk op.

Flere varianter

I Designerstuens udvalg af Hay spejle kan du gå på opdagelse i et væld af forskellige varianter, farver og typer. Hay tilbyder også spejle i mindre størrelser – og i en lavere prisklasse – så alle kan være med. Strap spejlet fås i farver som army-grøn, lysegrå og sort.