Viser alle 10 resultater

Tøjstativ og bøjler fra Hay

Roder det i garderoben? At lede efter den rette skjorte, kjole eller t-shirt i tøjkaosset kan ofte optage mere af ens tid end nødvendigt. Almindelige tøjstativer har også en tendens til at tage alt for meget plads op i et rum på klodset og knapt så indbydende vis. Derfor er Hays udvalg af stilrene og kompakte stativer og lækre bøjler oplagte at tage et kig på, når du ønsker at gøre tøjmængden mere overskuelig og ikke mindst flot at se på. 

Stativer der pynter

Hvem siger at et tøjstativ behøver at være ordinært og kedeligt? Hays lækre Loop stativer fremviser tøjet på en flot og stilren måde, så du rent faktisk har lyst til at have dine yndlingskjoler, skjorter og eventuelt sengetøj fra Hay hængende fremme. Stativet er efterhånden blevet et ikonisk og klassisk valg i mange hjem rundt omkring i landet – og af en god grund. Garderobestativets pulverlakerede stål skaber nemlig en flot og rå kontrast, der pynter i ethvert rum. Loop stand stativet kan eksempelvis placeres i entréen eller soveværelset og er oplagt som ekstra jakkeplads, når du har gæster på besøg.

Skulpturelt design

Hays loop stativ bærer præg af et asymmetrisk look, hvoraf et ekstra ben går ned fra midten, så stativet på elegant vis stabiliseres. Det fås i to forskellige størrelser og kan rumme enormt meget tøj uden at se proppet ud. Tøjstativet passer på mange måder perfekt ind i enhver indretningstype, takket være et meget tidløst og androgynt design, der både er skulpturelt og diskret på samme tid.

Funktionelle bøjler

Hays lækre tøjbøjler, der er et flot stilmatch til Loop stativet, fås i et væld af forskellige udgaver. Mærkets træbøjler i coated gummi er designet, så de skåner sensitive materialer som silke og uld. Det coatede gummi er nemlig så blødt, at det ikke udvider tøj i skrøbelige tekstiler, hvilket normalt er tilfældet med stålbøjler. Hays flotte og strømlinede stålbøjler er oplagte til ophængning af bukser og skjorter.

Loop stand

Det populære Loop Stand stativ er skabt i samarbejde med den dygtige arkitekt Leif Jørgensen, der har udviklet det meget særprægede, tredimensionelle stativdesign. Med udgangspunkt i den trebenede støttebuk fra et af stativverdenens første designs, formår Loop Stand at indkapsle det moderne og klassiske. Den danske designer Leif Jørgensen er kendt for at udvikle originale idéer, der kombinerer klassiske designtraditioner og moderne teknikker. Dette inkluderer også det populære Loop stand stativ fra Hay, der på mange måder afspejler Jørgensens blik for originalitet, minimalisme og funktionalitet.

Oplagt til små boliger

Pladsen er ofte trang i storbyernes lejligheder. Derfor er der i mange tilfælde ikke plads til store skabe eller stativer i soveværelset. Det mindste Hay Loop Stand stativ måler blot 45 cm i bredden, og sammen med de smalle og meget lette bøjler i aluminium fra brandet, vil det faktisk være muligt at have plads til cirka 20-25 tøjitems. Tøjstativet fås både i sort og hvidt, og du kan derfor nemt tilpasse det rummets indretning. På den måde passer stativet ind i indretningen af små rum.