Viser 1–40 af 76 resultater

House Doctor

Karakterfuldt design med kant og personlige detaljer gør sig specielt gældende i House Doctors interiør- og brugskunstkollektioner. Det danske mærke har blandt andet specialiseret sig i at designe og producere unik brugskunst, der nemt kan give et rum et særpræget udtryk. House Doctor har dog også bevæget sig ind i møbelverdenen og tilbyder blandt andet smukke daybeds i forskellige materialer og nuancer.

House Doctor har en nordisk stil på linje med brands som Hay, Kähler og Royal Copenhagen.

Unikke spejle

Spejle i mange forskellige varianter og former er blevet stærke kendetegn for House Doctors designmæssige DNA. I mærkets alsidige sortiment af brugskunst og interiør er det nemlig brandets unikke spejle, der har opnået stor popularitet iblandt danske og internationale kunder. House Doctor leger i høj grad med forskellige stilarter og former, der strækker sig fra det vintage og tidløse til det mere moderne og androgyne. Her er der med andre ord spejle til enhver smag – og i mange karakterfulde stilarter, der adskiller sig fra traditionelt design. Heraf tilbyder mærket både spejle i trærammer, lavet af genbrugstræ og runde spejle i et råt design med bøjlehængsler.

Hvis du mangler et unikt spejl, er det også værd at tjekke udvalget ud af runde og firkantede spejle fra Hay.

Stemningsskabende brugskunst

House Doctor er på mange måder blevet en vigtig spiller på markedet indenfor dansk brugskunst. Kreativitet og eksperimenterende design karakteriserer i høj grad mærket, der desuden startede ud som brugskunstforretning. Mærket er etableret af Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen, der alle har en passioneret interesse for interiørdesign. Her er udgangspunktet i høj grad en filosofi om, at brugskunst og unikt boligtilbehør fremmer livsglæden og den generelle inspiration i hjemmet. Der er med andre ord et dybere grundlag for hvert enkelt design i House Doctors kollektioner. Men mærket formår også at kombinere tidens trends og tendenser med tidløst design, så man kan nyde deres fantastiske brugskunst i mange år. Du finder alt lige fra ophængelige kurve og puder til skåle og mønstrede spejle i House Doctors alsidige udvalg af boligtilbehør.

Daybeds til det perfekte hyggehjørne

House Doctor har de seneste år bevæget sig ind i møbelverdenen ved at kreere flotte produkter, der passer perfekt ind i den stilbevidste indretning. Her ligger fokus altid på at inkorporere materialer af høj kvalitet. Resultatet af denne tilgang til møbeldesign ses blandt andet i brandets eksklusive daybeds, der formår at indfange essensen af det sofistikerede og gennemførte udtryk. De smukke daybeds kan oplagt placeres i hyggekrogen i køkkenet eller stuen, når du ønsker at skabe et afslappet og råt udtryk. Det unikke møbel er desuden enormt praktisk, hvis hjemmets kvadratmeter ligger til den smalle side, da det ingenting fylder. Ved gæstebesøg er en daybed fra House Doctor desuden enormt funktionel, da den udgør lidt ekstra siddeplads uden at tage mange kvadratmeter op i rummet. Den moderne House Doctor bænk med industrielle rør og bløde hynder kan nemt give enhver bolig lidt ekstra kant og karakter.