Viser alle 3 resultater

Daybeds og brikse fra House Doctor

En daybed fra House Doctor kan oplagt inkorporeres i stuen, køkkenet eller entreen som en del af et personligt hyggehjørne. De smukke daybeds og brikse skaber en rustik og afslappende stemning i ethvert rum og er samtidig enormt praktiske at have stående, når der kommer gæster på besøg. Møblet fylder ingenting sammenlignet med en sofa og er på mange måder en moderne udgave af den klassiske bænk.

Rustikke daybeds

Med associationer til 60’erne og 70’ernes sofistikerede indretning formår House Doctors daybeds at indkapsle en rustik charme, der klæder ethvert hjem. De unikke daybeds fås i forskellige varianter, hvoraf deres type i galvaniseret rør og cognacfarvet læder er blevet specielt populær. Det rå design viser klare inspirationskilder til de moderne trends, der ligger i tråd med det industrielle og underspillede. Her går det vintage-inspirerede og moderne med andre ord op i en højere enhed. House Doctors daybeds har hynder i meget lækre kvaliteter som bøffellæder og polyskum, hvilket sikre en eksklusiv oplevelse, når man sidder eller ligger i dem. En daybed er på mange måder et anderledes møbel, der skaber en unik og rustik atmosfære som kontrast til den minimalistiske, skandinaviske indretning.

Daybeds med velourhynder

House Doctor er på mange måder et brand, der formår at indkapsle det moderne og klassiske på samme tid i deres produkter. Designerne bag deres produkter tør nemlig lege med forskellige stilarter og karakteristika, så mærket kan tilbyde så unikke møbler som muligt. Dette er specielt kendetegnet i deres daybeds, hvoraf en specielt populær model inkorporerer en flot velourhynde i den trendy, flaskegrønne farve. Samtidig er daybedden dog så tidløs og elegant, at den holder sæson efter sæson. House Doctors fokus på kvalitet er tydelig i det lækre velourmateriale, hvoraf de unikke indsyninger har stærke inspirationskilder til klassiske vintagemøbler i velour fra det første årti i 1900-tallet.

Kombinér med flotte puder

Det perfekte hyggehjørne kan skabes ved at pynte en daybed fra House Doctor med puder og tæpper fra samme eller lignende brand (fx puder fra Hay). Herved kan man skabe den perfekte afslapningsplads til gæsterne, eller når man har brug for at trække sig tilbage efter en lang arbejdsdag med en god bog. Da alle daybeds fra House Doctors kollektioner udgøres af et meget smalt design – og derfor nærmest ingenting fylder i bredden – er de oplagte af placere i et hjørne, så puderne kan stilles op af væggen. Har man ikke plads til den store ’flyder’ er en daybed ligeledes et oplagt alternativ, når kvadratmeterne er på den trange side.

Dansk design

House Doctor har en klar filosofi om at skabe et stærkt grundlag for en mere personlig og inspirerende boligindretning. Dette er tydeligt i mærkets kollektioner, hvor designernes kreativitet fremstår stærk i alle de unikke produkter. Mærket har formået at skabe karakteristiske designs, der både bærer præg af den nordiske og internationale designtradition, så man nemt kan give hjemmet et mere karakterfuldt og trendy udtryk.