Viser 1–40 af 46 resultater

Kurve og vasketøjskurve fra House Doctor

Hvem siger at en vasketøjskurv behøver at være ordinær og kedelig? Det danske brand House Doctor har igennem en lang årerække kreeret opbevarings- og vasketøjskurve i unikke designs, der både er dekorative og funktionelle. Kurvene fås i et væld af forskellige stilarter og størrelser, men bærer alle præg af den afrikanske kornfletningstradition.

De almindelige kurve kan også bruges til andet end vasketøj – fx bøger, magasiner eller andre ting, der skal gemmes lidt væk. Brændekurve er en lignende opbevaringsløsning.

Vasketøjskurve i et flot design

I udvalget af House Doctor kurve finder du et stort og alsidigt sortiment, der både efterlever de moderne trends og klassiske designtraditioner indenfor kurvefletning. Heraf er mærkets stofkurve blevet specielt populære at benytte som vasketøjskurve, idet de både er funktionelle og modstandsdygtige overfor brug og slid. House Doctor tilbyder også flotte wire kurve, der er oplagte at benytte til opbevaring i hjemmet.

Vasketøjskurvene passer sammen med tøjstativer, fx et Hay tøjstativ. Sammen kan sådan et sæt udgøre et godt fundament for den tøjvaskning, som de fleste af os gør ugentligt.

Forskellige varianter

House Doctors kurve fås i mange forskellige varianter, eftersom mærket netop har specialiseret sig i kurvedesign fra hele verden. Kurvene, der inkorporerer designelementer fra den asiatiske, afrikanske og nordiske del af verden, er på mange måder både funktionelle og dekorative. House Doctors kurve i de mindre størrelser kan oplagt bruges om opbevaring på kontoret, i stuen eller entreen.

Et strejf af eksotisk kant

Med en flettet kurv i søgræs, rattan, bambus eller lignende kornsorter er det nemt at bringe det naturlige og eksotiske indenfor i den til tider kølige, danske boligindretning. Den dekorative opbevaringsform skaber associationer til alt lige fra Caribiens hvide sandstrande til markederne på Afrikas magiske Vestkyst, hvorfor det eksotiske på mange måder er repræsenteret i de skønne designs. House Doctor formår dog også at kombinere det eksotiske og klassiske, så kurvene nemt matcher enhver indretning.

Naturlige og rustikke detaljer

Det er specielt det naturlige og rustikke, der udgør nutidens moderne boligindretningstrends. Aldrig har det været mere populært at give den moderne boligindretning i Skandinavien lidt eksotisk modspil i form af elementer fra varmere himmelstrøg, hvor naturlige og bæredygtige materialer som rattan og bambus gør sig gældende. House Doctor tilbyder også bakker og kurve, der oplagt kan bruges som opbevaring til frugt og brød, som dekorativt kan stå fremme i køkkenet eller på spisebordet. De mest ordinære rum kan gøres mere hyggelige og stemningsfulde med eksotiske fletkurve.

Ophængelige kurve i messing

House Doctor tilbyder også mere androgyne og minimalistiske kurve, der blandt andet kan hænge på væggen. De trendy kurve i børstet messing skaber et stilfuldt udtryk og kan oplagt hænges op i badeværelset som ekstra opbevaringsplads til cremer, tandbørster og andre toiletsager. Kurvens rustfrie stål giver en flot kontrast og kant til det farveløse badeværelse, der herved gøres mere interessant og sofistikeret i udtrykket. House Doctors metalkurve fås i forskellige coatings som guld, sølv, sort og hvid. Mærket tilbyder også almindelige metalkurve, der kan stå på bordet som ekstra opbevaringsplads til produkter og magasiner.