Viser alle 20 resultater

Spejle fra House Doctor

Et stærkt kendetegn for det danske brand House Doctor er mærkets udbredte fokus på at kreere stilfulde og androgyne designs, der giver boligindretningen et karaktermæssigt løft. Heraf er det specielt House Doctors udvalg af spejle, hvor deres nytænkende og innovative tilgang til design kommer til udtryk. Spejlene fås i et væld af forskellige varianter og former, hvor simplicitet og elegance går op i en høje enhed.

Tjek også de smukke Hay spejle, som vi har fundet fra kendte webshops.

Elegante spejle

Et spejl er ofte et overset element i boligindretningen. Det er både med til at skabe en fornemmelse af et større og mere pladsrigt rum, da lyset bliver reflekteret mere effektivt rundt, og opfylder samtidig en meget praktisk funktion. Derfor er det vigtigere end som så at vælge det rigtige spejl, der passer ind i det udtryk, man ønsker at give indretningen. House Doctor tilbyder et stort sortiment af spejle i mange forskellige stilarter. Fælles for alle produkterne er dog et meget elegant og tidløst udtryk, hvor stilrene linjer og klassiske materialer går igen. Mærket inkorporerer dog også forskellige materialer og designdetaljer, der gør hvert enkelt spejl unikt. Heraf tilbyder House Doctor eksempelvis et alternativt spejl, der integrerer et flot rhombe mønster.

Spejle i farvet glas

House Doctor er på mange måder et brand, der tør lege med forskellige udtryk. Designerne bag brandet er enormt dygtige til at skabe produkter med krydsninger af det vintage og moderne, hvilket ses i flere af House Doctors spejle. I sortimentet finder du blandt andet et unikt spejl i en rosaguld overflade, der udgør en meget flot guldfinnish i glasset. Her får man en mere gylden spejling, så en varm og sofistikeret atmosfære skabes i rummet eller hjørnet, hvor spejlet hænger. Her er der virkelig tale om et spejl, der på dekorativt vis giver boligindretningen mere kant og personlighed.

Runde spejle i klassisk design

Et af House Doctors helt store specialiseringer i sortimentet er runde spejle, der i høj grad oser af klassisk eksklusivitet. Spejlene bliver lavet i messingrammer af meget høj kvalitet, hvoraf flere integrerer unikke kroge og ringe i toppen til ophængning. De runde spejle er på mange måder oplagte, når du ønsker at give badeværelset, stuen, gangen eller soveværelset lidt ekstra kant. House Doctors runde spejle er meget stilrene i designet og er derfor nemme at integrere i indretningen.

Alternativ vægdekoration

Hvert enkelt spejl fra House Doctor er så dekorativt og flot på væggen, at det er med til at underbygge et stilbevidst og lækkert udtryk i indretningen. Spejlenes praktiske funktion er med andre ord ikke nødvendigvis det vigtigste i designet. House Doctors spejle i rammer af naturtræ er eksempler på perfekte tilføjelser, når du ønsker at gøre et rum mere rustikt og karakterfuldt.

Flere varianter

I Designerstuens udvalg af spejle fra House Doctor er der rig mulighed for at gå på opdagelse i et stort sortiment af produkter i forskellige varianter. House Doctor tilbyder spejle på et bredt prisklassespektrum, der dog generelt ligger i den lavere ende, hvor man samtidig er sikret kvalitet til det yderste.