Viser alle 7 resultater

House Doctor tallerkener

Er du på udkig efter tallerkener og skåle i alternative designs, bør du klart tage et kig på House Doctors udvalg. Mærket har kreeret keramisk stentøj med rustikke glaseringer, der kan give borddækningen et råt og personligt udtryk. Derfor er House Doctors skåle og tallerkener oplagte, når du ønsker at investere i anderledes brugskunst, der skiller sig ud fra de traditionelle varianter.

Hvis du skal dække op med et yderst smukt spisebord, kan du gennem Designerstuen også shoppe Royal Copenhagen tallerkner, Lyngby tallerkner eller Menu tallerkner.

Bring rustikke detaljer ind i hjemmet

Den skandinaviske boligindretning bærer ofte præg af meget klassiske og minimalistiske elementer. Derfor kan det være en god idé at bryde det sommetider meget kølige med rustik brugskunst i form af stentøj og andet unikt boligtilbehør. House Doctor er det perfekte eksempel på et brand, der tilbyder produkter, som kan skabe kontraster i hjemmet og give boligindretningen mere kant. Med rustikke elementer kan man sætte et unikt præg på hjemmets interiørmæssige udtryk, så en mere varm og hyggelig stemning kreeres.

Rå stel med inspiration til det nordiske

House Doctor tilbyder keramiske stel med klare inspirationskilder til det rå og nordiske. Her kan man bringe den jordnære og samtidig moderne stemning, vi eksempelvis kender fra Nomas restauranter, ind i hverdagen. De fantastiske tallerkener fra House Doctor følger tidens trends med rustikt stentøj, der cirkulerer om naturlige materialer og sofistikerede udtryk. Den flotte kombination af det rå og moderne gør tallerkenerne og skålene oplagte, når du ønsker at gøre borddækningen mere karakterfuld og inspirerende.

Håndlavet design

De keramiske stel i House Doctors Lake serie er håndlavede og kan derfor have små afvigelser i designet, hvilket gør hvert enkelt produkt unikt. De keramiske luftbobler, der ses i tallerkenernes overflade, er med til at underbygge det rå og underspillede udtryk, der kan give borddækningen masser af karakter. Selvom tallerkenerne er fremstillet i porcelæn, bevarer de et rustikt udtryk ved netop at være lavet i hånden, hvoraf rå nuancer er blevet inkorporeret i designet. Tallerknerne fås i forskellige farver og størrelser, hvorfor de oplagt kan kombineres på kryds og tværs, så det helt rigtige match opnås.

Tåler de opvaskemaskine og ovn?

House Doctors fokus på at integrere materialer af høj kvalitet i deres produkter gør blandt andet, at deres keramiske stel, der umiddelbart kan virke skrøbelige, faktisk tåler ture i både opvaskemaskine og ovn. Man behøver derfor ikke bekymre sig om at vaske dem i hånden eller være ekstra opmærksom på høje temperaturer. De kan tåle alt udover at blive tabt på gulvet.

Gør spiseoplevelsen mere eksklusiv

Hverdagens hurtige spisepauser med uinteressant mad kan nemt gøres lidt mere eksklusive med House Doctors unikke stenstel. Selv den kedeligste rugbrødsmad kan virke indbydende, når den står på det keramiske håndværk fra mærket på spisebordet i stuen. Tallerkenerne passer desuden perfekt ind i tidens trends med naturlige udtryk og materialer, der afspejler de nordiske særpræg. Det smukke stentøj fra House Doctor fås i farverne grå, mørkeblå og beige.