Viser 1–40 af 150 resultater

Hylder til hjemmet

Designerstuen har samlet et stort udvalg af hylder fra kvalitetsbevidste, danske brands, hvor der er rig mulighed for at gå på opdagelse i mange forskellige stilarter. Med de unikke designerhylder fra vores udvalg er det nemt at skabe et flot udtryk med dine favoritting, bøger og andet brugskunst. Mulighederne er mange, når det gælder den indretningsmæssige styling af en hylde, og derfor er det praktiske item netop også fantastisk at hænge op rundt omkring i hjemmet. I vores udvalg finder du alt – lige fra det danske mærke Menus populære Fungi hylder til mere klassiske udgaver fra Ferm Living. Vi har ligeledes udvalgt hylder fra mærker som Anne Linde, AYTM, Canett, By Tika, Gubi og House Doctor. Du har med andre ord store chancer for at finde lige præcis den hyldeform, du ønsker at inkorporere i din boligs indretning.

Funktionelt design

Når du vælger at finde design hos Designerstuen, er du sikret et produkt, der både er funktionelt, praktisk, holdbart og unikt i udtrykket. Med en hylde fra vores udvalg er det nemt at give væggen lidt ekstra kant og karakter, hvor du samtidig kan sætte dekorative elementer som vaser, bøger, fade og pynteting. Vi udvælger udelukkende mærker, der formår at kombinere funktionalitet og et gennemført designudtryk. Det er netop også denne kombination af det praktiske og unikke, der karakteriserer hylderne i vores sortiment. En hylde kan almindeligvis bruges i alle indretningsmæssige henseender. Måske mangler du lidt plads til krydderierne og favoritstellene i køkkenet – eller den smukke glasvase i stuehjørnet? En funktionel hylde er i høj grad et multifunktionelt indretningselement, der kan fremhæve og opbevare æstetisk brugskunst og detaljer i hjemmet. En hylde er også praktisk at have hængende i gangen til tasker og tilbehør, så du undgår at smide det på gulvet, når du kommer ind ad døren.

Leder du efter en vinhylde?

Hylder har som nævnt mange funktioner. For eksempel så kan du med en vinhylde opbevare flasker med vin på væggen i køkkenet, stuen eller vinkælderen. Fordelen ved at opbevare vinen i en hylde er, at du har gulvet frit, hvor du kan stille andre ting. Vi har en side dedikeret til, at du kan finde en vinhylde.

Vinhylde i træ og glad i køkkenet

Smart til entréen og soveværelset

Ønsker du lidt ekstra opbevaringsplads i entreen uden at tage unødvendigt meget plads op på gulvet? På en almindelig hylde kan man oplagt placere små kasser og æsker til accessories og tilbehør. Dette er en smart løsning for dig, der ikke har meget plads til rådighed eller et meget lille indgangsområde fra hoveddøren at gøre godt med. Hylder af mindre størrelse er også oplagte at hænge op på væggen i soveværelset og kan eksempelvis dekoreres med lysfyrfadsstager og æsker i forskellige farver for at skabe et eksklusivt look. Der er rig mulighed for at gøre et rum mere personligt og karakterfuldt med en hylde, der indeholder alle dine yndlingsting.

Sammen med bogkasseropbevaringsbænke og flettede kurve har du anskaffet dig en god mængde plads at opbevare på. Her kan du gøre af ting, der enten skal stå fremme i hverdagen eller gemmes væk til lejlighed.

Hattehylde i træ med knager og bøjlestang

Smart hattehylde i træ med knager

Udover en vinhylde, så er en hattehylde en konkret måde at bruge hylder til opbevaring på. Hattehylder blev oprindeligt skabt til hatte, som hænges i entréen sammen med det andet overtøj på knager eller bøjler. Men selvom hatte ikke er lige så udbredte mere (om end de stadig kan være utrolig flotte), så har hattehylder stadig en god funktion. Hvis du får en smart hattehylde med knager eller bøjlestang, så kan du byde gæster elegant ind i dit hjem, hvor de nemt kan hænge deres overtøj.

Hylder i træ

Et af de mest klassiske materialevalg indenfor hylder og reoler er trækvaliteter som eg, ask og birk. I vores udvalg finder du varianter i mange forskellige træsortstyper, så de både kan tilpasses køkkenet-, soveværelset- og stuens udtryk. Med hylder i mørkt træ er det blandt andet muligt at skabe en mere rustik og maskulin stil, mens de lysere udgaver passer perfekt ind i den skandinaviske og simple indretning. Mulighederne er mange, når det gælder valget af en hylde i træ, men generelt er det træsortens nuance og farve, der har indflydelse på, om hylden passer ind i din indretning.

Populære hylder fra Menu

Det danske mærke Menu er i høj grad kendt for at designe og producere brugskunst og møbler med masser af karakter. Menus populære Gridy Fungi hylder er heraf designet i en form, der er inspireret af skovenes svampe, der vokser vandret ud på træstammer. Ved at kombinere hylden med brugskunst fra Menus Fungi serie er det muligt at skabe en rigtig flot sammenhæng i indretningen. Fungi hylderne og de resterende items i samme serier er med til at bringe organiske detaljer og former fra naturen indenfor i hjemmet på en helt særlig måde. Hyldens skarpe linje, der udgør selve hyldefladen, kontrasteres af den afrundede form for neden, hvilket skaber et meget unikt udtryk, der passer flot ind i enhver indretning.

Gør væggen mere unik

En bar væg er ofte ikke så spændende at se på. Derfor er det oplagt at hænge hylder op, når du ønsker at give rummet mere personlighed. Med en hylde fra vores udvalg kan du give væggen et dynamisk, flot og sofistikeret udtryk, hvor du samtidig får plads til at opbevare dine yndlingsting og vise dem frem. Kombinationen af praktisk funktionalitet og unikt design gør, at hylderne i vores sortiment er oplagte tilføjelser til det stilbevidste hjem. Hos Designerstuen vægter vi at vise items fra kvalitetsbevidste brands rundt omkring i Norden og Europa, der har fingeren på pulsen – både når det gælder trends og produktmæssig holdbarhed.

Mange indretningsmuligheder

Måske mangler du lidt opbevaringsplads til kogebøgerne, krydderierne og favoritstellene i køkkenet – eller glasvasen i stuehjørnet? Hylderne i vores udvalg opfylder mange forskellige behov på samme tid – om det så er som udtryksfulde og skulpturelle detaljer i hjemmet eller som funktionel opbevaringsplads. Hylderne kan også benyttes i soveværelset til opbevaring af dine yndlingsbøger ved siden af sengen eller på badeværelset til alle dine toiletting, hvor et par grønne planter kan skabe modspil til hyldens nuance og kreere en hyggelig spastemning.

Hylder i ask og eg

Iblandt de mest populære materialevalg står ask og eg højt på listen, når det gælder valget af den rigtige hylde. De smukke træsorter sikrer en rustik og ’naturlig’ finish, der giver en flot kontrast til den minimalistiske, skandinaviske indretningsstil. Flere af hylderne, der inkluderer disse træmaterialer fås i forskellige toner som røggrå, sort og lys, og der er specielt stor forskel på de to sidstnævntes nuancer. Eg-materialet i den lyse nuance udgør et mere nordisk og klassisk look, mens de mørke udgaver er mere maskuline og androgyne i udtrykket. Vælger du en hylde i stærke træmaterialer, sikres du samtidig et produkt, der holder i mange år.

Hvis du i øvrigt samtidig har et spisebord i eg eller et sofabord i eg, så gå indretningens materialer op i en højere enhed.

Nordisk design når det er bedst

Flere af vores brands fra Norden samarbejder med nogle af Skandinaviens mest talentfulde og passionerede designere. Arkitekterne bag flere af de smukke hyldedesigns i vores udvalg er enormt dygtige til at kreere alternative produkter, der skiller sig ud fra det traditionelle. Her betragter man nærmere et dekorativt vægelement, når man ser hylderne, der modsætter sig den traditionelle hyldeform. Menu har eksempelvis skabt de populære Gridy Fungi hylder med to norske arkitekter fra Gridy, der skaber helt unikke designs via inkorporationen af anderledes former eller linjer.

Elsker du sjove og alternative designs, der samtidig rummer stilrene og klassiske kvaliteter, er det i høj grad mærker som Menu, Muubs og Gubi, du bør tage et kig på. Disse mærker er netop kendt for at gøre praktisk og ordinært interiør mere interessant og unikt, hvilket også gælder deres udvalg af hylder.