Viser alle 2 resultater

Indskudsborde

Designerstuen har samlet et lille udvalg af funktionelle indskudsborde fra kendte danske brands. De små borde fylder nærmest ingenting og kan nemt skubbes ind under hinanden, da de fås i forskellige størrelser. Vi tilbyder blandt andet indskudsborde fra det danske brand Skagerak, hvor en meget høj materialekvalitet gør sig gældende.

Stil duftpinde eller lysestager på dit indskudsbord for at skabe en hyggelig indretning.

Moderne udtryk

Indskudsborde er oplagte at integrere i indretningen, når man har brug for et praktisk og funktionelt alternativ til et klassisk sofabord i mindre størrelse. Står man ikke inde med uendelige mængder kvadratmeter i boligen, er et bord af denne type perfekt. Da indskudsborde ofte kommer i forskudte størrelser, der kan stilles under hinanden, vil det også være muligt at skabe ekstra bordplads i tilfælde af, at man får gæster på besøg.

Skab et dynamisk look

Ved at kombinere indskudsborde i forskellige størrelser er det muligt at kreere et flot og sofistikeret udtryk, hvor brugskunst, magasiner og bøger på dekorativt vis kan stå fremme, eller fx i en avisholder. Man kan også vælge at nøjes med at investere i et enkelt indskudsbord, der er praktisk i mange forskellige sammenhænge. Det kan både bruges som et sofabord eller stilles ved siden af sengen som stilrent sengebord.

Elegante indskudsborde

Hos Designerstuen er det et mål at tilbyde møbler og interiør i funktionelle designs, der nemt kan inkorporeres i indretningen. Det er i høj grad en del af den skandinaviske designtradition at sikre, at både brugskunst og møbler har en funktionel værdi i hjemmet. Fokus ligger med andre ord ikke kun på at skabe visuelle og æstetiske produkter. Det er her det stilrene indskudsbord kommer ind i billedet. Møblet er nemlig et perfekt eksempel på, at design og funktionalitet sagtens kan forenes.

Borde med aftagelige bakker

Flere af vores indskudsborde inkluderer bakker og bordplader, der nemt kan tages af. Herved kan man anrette morgenmad eller snacks på bakken i køkkenet og sætte den på bordstellet igen, når det er tid til at nyde maden i sofaen. Bordpladen kan også sagtens bruges som almindelig bakke, så morgenkaffen og de friskbagte boller kan serveres i sengen. Det almindelige indskudsbord, der i forvejen er funktionelt, kan altså også fås i andre varianter, der inkluderer andre smarte løsninger.

Dansk design

En stor del af indskudsbordene i Designerstuens udvalg er designet og produceret af danske mærker, der formår at kombinere klassiske stilarter fra den skandinaviske designtradition og moderne tiltag fra den internationale interiørverden. Her bliver der ikke gået på kompromis med det designmæssige udtryk, selvom et klart hovefokus er at vælge materialer af høj kvalitet. Derfor er der rig mulighed for at gå på opdagelse i et flot sortiment af indskudsborde i forskellige varianter og størrelser i Designerstuens udvalg.