Viser 1–40 af 55 resultater

Hammershøi vaser fra Kähler

Her kan du se et stort udvalg af Hammershøi vasen fra forskellige forhandlere. Her har du altså rig mulighed for at vælge den rette variant af vasen.

Shop løs i Hammershøi vaserne nedenfor, eller få inspiration til indretning med keramik-kunsten endnu længere nede på denne side.

Værsgo:


Hvad er Hammershøi?

Hammershøi er én af de mest populære kollektioner fra keramikvirksomheden Kähler. Hammershøi-kollektionen er bl.a. kendt for en ikonisk Kähler vase, Hammershøi vasen, som denne side er dedikeret til.

Kähler Hammershøi vaser

HER SES HAMMERSHØI VASE I FLERE FORSKELLIGE STØRRELSE – SAMT EN LYSESTAGE. ALLE I MØRKEGRØN.

Hammershøi vasen fra Kähler er et klassisk stykke keramik, der er kendt for sine smukke, synkrone riller langs siderne – ligesom resten af kollektionen.

Hammershøi er skabt i et samarbejde mellem Kähler og den industrielle designer Hans-Christian Bauer.

Hammershøi stellet er meget bredt med mange dele og forskelligt brug af materialer. For eksempel består stellet af vasen, selvfølgelig, samt tallerkener, kopper, kværne, bestik og glas til opbevaring.

Et twist på Hammershøi-stellet er, at dele af kollektionen er lavet delvist af egetræ. Det giver et naturligt udseende på designobjekterne.

Svend Hammershøi

Svend Hammershøi er kunstneren, som Hammershøi kollektionen fra Kähler er døbt efter. I mere end 50 år arbejde Svend hos Kähler – fra 1893 til 1943, hvor han døde.

Hammershøi var kunstnerisk formgiver hos Kähler, og det er hans store indsats her, at Hammershøi kollektionen har hentet inspiration.

Indretning med Hammershøi vasen

Med historien fastklart kan vi gå videre til selve indretningen med den smukke vase.

Ligesom det meste andet interiør fra Kähler er vasen i en moderne stil, der derfor passer til en moderne indretning.

Moderne indretning er kendetegnet ved lyse farver – ofte en gennemtrængende brug af hvide farver.

Moderne indretning af stue

Familielivet, afslapningen og hyggen prioriteres også i den moderne indretning. Her gøres der plads til en fælles hyggekrog (med chaiselounge sofa som hjørnesten), hvor familien kan slappe af enkelt vise eller samlet – fx foran fjernsynet.

Måske et symbol på, at nutidens travle hverdag kræver en pause i ny og næ. Ellers bare et bevis på, at Netflix har et solidt udvalg.

Én ting er i hvert fald sikkert:

Den moderne indretning har plads til en vase fra Kähler.

Lad os tage et kig på, hvordan en række Instagrammere gør det:

Vaser og planter i industriel indretning

Kan du huske, hvordan vi skrev ovenfor, at moderne indretning var lig hvide farver?

Well, det gælder også for lysegrå, som også er én af de mere lette farver. På ovenstående Instagram-opslag ses flere hvide Hammershøi vaser med store, grønne planter.

Det er en god måde at gøre sit hjem grønnere ved at udnytte designet. Indretning er delvis moderne men også delvis industriel med de store, cementfarvede stenblokke, der udgør væggen.

Foran væggen står en bænk med plads i lys egetræ – som forresten også er en moderne farve.

Blå Hammershøi – Synergi ved hele serien

Johannes Fogs Designhus har slået den nye variation af Hammershøi kollektonen op på Instagram – nemlig i skindende himmelblå.

Den flotte blå og det flotte billede viser, hvordan det giver synergi at samle hele kollektionen. Man kan altså med fordel indrette med flere end én del af Hammershøi på bordet.

Læg især mærke til, hvordan egetræet på Kähler kværnene står i kontrast til den blå.

Grafiske plakater velvalgte farver

En simpel indretning uden for meget støj og med et tydeligt tema i farver kan gøre underværker for, hvordan dit hjem fremstår.

Det ses på dette Instagram-opslag, hvor den tyrkise har en tydeligt rolle på væggen og i de grafiske plakater, i samspil med den hvide på bordet og på Kähler Hammershøi vaserne samt lysestagen. Til sidst står den lyserøde blomst i flot kontrast med den tyrkise.

Mon vaserne ville stå flot foran plakater fra Dansk Plakatkunst?