Viser alle 7 resultater

Lysestager fra Kähler

Vil du dekorere dit hjem med én eller flere af de flotte Kähler lysestager?

Ved at kombinere Kählers moderne, skandinaviske design med hyggelige stearinlys vil dit hjem gøre godt for både du og dine gæsters velbefindende.

På denne side kan du se de forskellige lysestager og fyrfadslys fra designvirksomheden Kähler. Kombinér eventuelt lysestagerne med en Kähler vase for at få hele designoplevelsen.

God fornøjelse:

Hammershøi

Kähler Hammershøi i grøn med Kay Bojesen abenDenne flotte Hammershøi lysestage fra Kähler er kendt for sine unikke lodrette striber, der skaber et mønster nedad lysestagen.

Lysestagen er en del af Hammershøi-kollektionen, som blandt andet består af vaser, glas, Kähler salt og peber, tallerkener og kander alle med de bemærkelsesværdige striber. Hammershøi vaser står i rigtig mange danske hjem.

Hammershøi fås som lysestage eller fyrfadsstage og de fås begge i grøn, hvid, mint, mintgrøn, blomme og antracitgrå.

Med et flot genskær af lys kan du pynte dit hjem med en Hammershøi lysestage eller fyrfadsstage og skabe en hyggelig indretning.

Nellemann

Kähler nellemann lysestager rød hvid sortNellemann er en flot, buet lysestage af Kähler med to arme.

Armene har en dobbelfunktion. Den ene kan bruges som lysestage, mens den anden som en lille vase en en lille plante.

Nellemann lysestagen giver dig altså rig mulighed for at lege med kreativiteten og skabe et mini landskab, hvor kun fantasien sætter grænser.

Tilføj et ekstra designelement i dit hjem med Nellemann lysestagen fra Kähler stående på et af dine borde. Den kan stå alene eller flere samlet i samme eller forskellige farver.

Omaggio

Kähler lysestage Omaggio sort hvid striberOmaggio er en serie af keramik fra Kähler. I serien finder vi den flotte, slanke lysestage.

Kähler Omaggio lysestagen fås i tre størrelser: 16 cm, 20 cm og 24 cm. På den mindste og største lysestage er der fem striber, og på den midterste lysestage er der seks striber.

Selve lysestagen er hvid, mens striberne fås i sort, sølv, stålblå og perlemor.

Pynt dit hjem med den flotte Omaggio lysestage fra Kähler og skab en hyggelig stemning med en kombination af flot dansk design og afdæmpet belysning fra stearinlys.

Serien er også kendt for de klassiske Omaggio vaser, som jubilæumsvasen fra Kähler var en del af. Jubilæumsvasen tog Danmark med storm (shitstorm), da den blev efterspurgt i en uforudset høj grad. Vasen blev kun solgt i en meget begrænset mængde.

Ahlmann

Kähler Ahlmann Lysestage gråAhlmann lysestagen fra Kähler har en unik form som en magisk svamp fra skovbunden.

Det tyder på, at den flotte lysestage har taget inspiration fra skandinavisk natur, og med de lyse farver passer Ahlmann fra Kähler også i nordisk og moderne indretning.

Ahlmann lysestagen fås i et bredt spænd af størrelser – helt fra 11 cm til 20 cm i højde. Farvemulighederne er hvid, grå og grøn.

Kombinér gerne flere Ahlmann lysestager fra Kähler. På den måde kan du få en hyggeligt indretning, der minder om naturens mange finurligheder.

Nobili

Nobili lysestage i hvid grå Kähler fyrfadslysNobili-serien fra Kähler inkluderer en enestestående lysestage og fyrfadslys.

Fælles for den kegleformede lysestage og det kugleformede fyrfadslys er, at de begge udskiller belysningen fra stearinlyset gennem huller i designet. På den måde er stearinlyset lukket inde, hvilket skaber en hyggelig effekt med et afdæmpet og stemningsfuldt lys.

Nobili lysestagen og fyrfadsstagen har en hvid bund og en grå top med en bølgede streg, der deler farverne. Begge stager fås i forskellige størrelser, som kan indrette dit hjem alene eller i en kreativ kombination.

Ombria

Kähler Ombria LysestageOmbria er en lille fyrfads- og bloklysestage med afdæmpede farver, der kan pynte i et moderne hjem.

Ombria fyrfads- og bloklysestage, som er inspireret af nordisk natur med klinter og sten. Tænk for eksempel på verdensarvet Møns klint, hvor det flotte kalk udfolder sig. På samme måde kan Ombria blve et element af naturen i dit hjem.

Ombria bloklysestagen fås i skiffergrå, marmorhvid, måneskinsblå og granitgrøn. Alle med håndmalet glasur inspireret af mineral og sten.

Globo

Runde Globo lysestager i hvidGlobo lysestagen står i kontrast til de stribede vaser, som Kähler særligt er kendes på. Globo er nemlig glat i sin overflade og uden et malet mønster.

Globo har et meget simpelt udtryk med en kugleform og en enkelt farve. Globo fås med én eller fire holdere til stearinlys.

Dorthe Helm har designet den flotte Kähler Globo lysestage, som du kan pynte dit hjem med.