Viser 1–40 af 150 resultater

Knagerækker til hjemmet

I Designerstuens udvalg af knagerækker og enkeltstående knager kan du gå opdagelse i alsidigt sortiment af produkter fra mærker som Anne Linde, Applicata, AYTM, By Wirth Wood, Design Letters og Hay. Knager er helt uundværlige i entreen, garderoben og soveværelset til ophængning af jakker, tørklæder og andet tøj, så du undgår, at beklædningsdelene hober sig op i rodebunker rundt omkring i hjemmet. Vores knager kommer i mange forskellige farver, former og materialer, hvorfor du nemt kan finde de stilarter, der passer til din boligs indretning og udtryk, i vores udvalg.

Knarrækker kan bruges sammen med eller som alternativ til en stumtjener eller en hattehylde med knager, hvor tøj nemt kan hænges.

Klassiske knager

Du finder mange forskellige typer af knager i vores sortiment i både klassiske såvel som moderne stilarter. Vores udvalg af klassiske knager og knagerækker udgøres på mange måder af en flot, stilren simplicitet, der egner sig godt til enhver boligindretningstype. Mærker som House Doctor og Hübsch tilbyder helt enkle knager, der passer flot ind i den nordiske indretning. De tilføjer dog stadig lidt ekstra kant og karakter, da de oftest er lavet i materialer som metal og messing. Det er netop karakterfuldt design med personlige detaljer, der gør sig gældende i House Doctors interiør- og brugskunstkollektioner. Derfor bør du se på knager fra mærket, hvis du søger helt klassiske knager, hvor det moderne stadig er repræsenteret i designet. Det danske brand har blandt andet specialiseret sig i at kreere unik brugskunst, der nemt kan give et rum et særpræget look. Det danske brand Hübsch har designet og produceret flotte knager i helt klassiske stilarter, der fås i mange forskellige farvetoner. Du har med andre ord rig mulighed for at gå på opdagelse i et stort sortiment af klassiske knager og knagerækker.

Men en praktisk række af knager behøver du eller dine gæster ikke længere at kaste overtøj på chaislong sofaenkontinentalsengen eller hjørnebordet.

Elegant opbevaring af jakker

En knagerække kan oplagt blive hængt op i entreen, så det er muligt at hænge jakker, tørklæder og andre vinter-accessories op og have dem lige ved hånden, når du skal bruge dem. På en knagerække kan du eksempelvis hænge bøjler op, så jakkerne kan hænge flot fremme. Du kan dog også hænge tørklæder og lignende op over selve stellet. Den smarte rækkeform kan med andre ord udnyttes på mange forskellige måder. De fleste knagerækker i vores sortiment ser flotte ud sammen med knager, der kan hænges op ved siden af eller tæt på knagerækken. Begge knageformer er enormt nemme at skrue fast på væggen, og har man et større opbevaringsbehov – men knap så meget plads i boligen – er de to knagetyper et absolut must at inkorporere i boligindretningen.

Fulde entrésæt

Såfremt du søger endnu mere opbevaringsplads, end hvad en almindelig knage eller knagerækker kan give, bør du tage et kig på Designerstuens unikke hattehylder. Her er der både plads jakker såvel som accessories og kasser, da denne type inkluderer smarte hylder og knager. Vi tilbyder hele entrésæt fra mærker som Furbo, Kristina Dam Studio, Knax Hanx og Chic Antique. De funktionelle hattehylder laves i mange forskellige materialer – heraf stål og træ – og inkluderer både bøjlestænger, hattehylder og knager eller knagerækker. Disse hyldeformer er derfor enormt praktiske at have hængende på væggen, hvis du ønsker mere opbevaringsplads, end hvad et par knager eller en knagerække tilbyder. Det smarte hattehyldedesign er oprindeligt fra Frankrig og kan benyttes i mange forskellige sammenhænge og rum.

Moderne knager

Hos Designerstuen er det et mål at tilbyde unikke produkter, der udstråler masser af personlighed og karakter, fra både internationale og danske brands. Dette gælder også vores udvalg af knager, hvor det netop er muligt at finde anderledes og atypiske former. Her er det især mærker som Menu, Moebe, Neon Living og Normann Copenhagen, du bør tage et kig på, hvis du søger knager i mere utraditionelle designs. Det danske brand Norman Copenhagen er heraf et fantastiske eksempel på et mærke, der tør lege og eksperimentere med de helt klassiske interiørdesignformer. Du finder blandt andet dråbeformede knager i stærke farver som rød og blå og sjove knager i træ med masser af karakter i vores sortiment af Normann Copenhagen knager.

Knager i messing finish

Er du, ligesom os, også fan af rå og dekorative materialer i messing og metal? Vi tilbyder et stort udvalg af brugskunst i messing og metal, der kan være med til at give dit hjem et ekstra, trendy boost. Heraf vil du kunne finde knager i materialer og overflader i messing og kobber, der giver et meget unikt look i entreen, gangen, badeværelset og soveværelset. Den skinnende overflade, der jo er karakteriseret ved brugskunst i metalliske kvaliteter, skaber en flot kontrast til den mere simple, skandinaviske indretningsform. Er du til det helt moderne, vil Moebes smukke knage i et anderledes design, der inkorporerer et flot messingmateriale, være et oplagt valg for dig. Brugskunst i messing og guld kan på mange måder være med til at skabe en unik stemning og atmosfære af underspillet eksklusivitet og elegance.

Perfekt til køkken og badeværelse

De små knager i vores udvalg er perfekte at benytte i køkkenet eller på badeværelset til ophængning af viskestykker, håndklæder og lignende elementer. De små knagestørrelser gør det muligt hænge dem op i mindre rum, da de ikke tager unødvendigt meget plads op, sammenlignet med en stumtjener eller et skab. Heraf tilbyder det danske brand Menu en toiletserie, udviklet af Norm Architects, der også inkluderer smukke knager. Du kan oplagt vælge at investere i flere produkter fra denne serie, da der således skabes en flot sammenhæng i indretningen med brugskunst i de samme materialer og designs. Norm Architects har udviklet en smuk toiletserie for Menu, hvor du – foruden de smukke knager – finder badeværelseselementer som sæbedispensere, toiletrulleholdere og toiletbørster i samme materialeform som knagerne.

Moderne knager fra Menu

Det danske brand Menu har i en årrække været mest kendt for at producere lamper i simple og androgyne designs. Men brandet eksperimenterer i høj grad også med unikke og kreative stilarter, hvilket også kommer til udtryk i deres udvalg af knager. Her går funktionalitet og design op i en højere enhed. Mærket tilbyder blandt andet en knage i et meget unikt design med en lille cirkelknage og en større udgave i den rå materialeform pudderlakeret aluminium. Denne knage er designet af designduoen Afteroom og kan bruges i mange forskellige rum i hjemmet grundet dens kompakte størrelse. Menu tilbyder dog også nogle helt simple og klassiske knager, designet af Norm Architects, der er oplagte at hænge op på badeværelset eller i køkkenet som diskrete elementer til ophængning af håndklæder eller viskestykker.