Viser 1–40 af 100 resultater

Konsolborde

Et konsolbord er oplagt at benytte – enten som kompakt skrivebord, til opbevaring af brugskunst eller under spejlet i garderoben. Egentlig er et konsolbord oprindeligt et møbel beregnet til entreen, da den klassiske udgave er høj og smal og derfor oplagt under et spejl. I dag har bordets funktionelle formål udvidet sig til mange andre områder, hvorfor det på mange måder kan anses som et multifunktionelt møbel, der er perfekt til de små storbylejligheder.

Kompakt bord til små rum

Konsolbordets udbredte funktionalitet kommer blandt andet til udtryk ved dets smalle størrelse, idet det ikke tager unødvendigt meget plads op i et rum. Det kan bruges overalt og har ikke som sådan ét formålsrum, det kan stå i. Dog er dets designmæssige hovedfunktion klar i og med, at bordet sjældent fylder meget. Af denne grund er det oplagt i mindre lejligheder, hvor pladsen er trang. Konsolbordet er også et smart alternativ til det klassiske spisebord eller kontorets skrivebord. Bordet kan med andre ord bruges til mange forskellige formål. Her skal man dog være opmærksom på, at eventuelle stole omkring det også skal være høje eller justerbare, såfremt der er tale om et højt konsolbord på over 90 cm. Smalle barstole er typisk det perfekte match til høje konsolborde.

Farverige konsolborde

Det klassiske konsolbord, som man ofte kender det, udgøres enten af en sort eller hvid coating. I dag fås konsolborde dog også i mere atypiske farver som grøn, guld, sølv og blå. Der er med andre ord gode muligheder for at gå på opdagelse i konsolborde i mere interessante stilarter og farver, der passer godt ind i den moderne og karakterfulde indretning.

Ekstravagante konsolborde fra Kare Design

I Designerstuens udvalg af konsolborde finder du blandt andet det ikoniske brand Kare Design, der tilbyder et stort sortiment af eksklusive møbler i et meget ekstravagant og anderledes design. Er man til møbler, der skiller sig ud fra mængdens sommetider meget simple modeller, bør man klart tage et kig i det tyske brands udvalg af flotte konsolborde. Designs fra Kare Design er ofte meget iøjnefaldende, hvilket også gælder deres unikke konsolborde, der bærer præg af pompøse detaljer, der vil kunne imponere de fleste. Det luksuriøse konsolbordsdesign gør sig også gældende i Gubis smukke borde med marmorhylder, der står på unikke messingben i guld.

Stilrent design

Er man til det mere stilrene og underspillede, bør man klart tage et kig på mærker som MøbelNord og House Doctor, der begge tilbyder konsolborde i et minimalistisk design. Disse udgaver er i højere grad nemme at integrere i indretningen, da designet er mere klassisk og simpelt.