Viser 1–40 af 600 resultater

Kontinentalsenge

Den søvnrelaterede sengekomfort har afgørende betydning for, hvor godt vi sover om natten. Både ryg, nakke og nervesystem lider under, når vi ikke ligger godt i sengen. Med kontinentalsenge er det muligt at sikre en udbredt grad af komfort, der holder natten igennem, takket være flere madraslag.

Byg den perfekte sengeplads med en kontinentalseng, et sengebord og bordlampe til sengen. Hvis du også har en reol eller en magasinholder på soveværelset kan du hurtigt snuppe en natbog eller et magasin at læse i inden sengetid.

Sengen man ikke kan komme ud af

En kontinentalseng er et oplagt valg for dig, der ønsker at ligge som en drøm og herved sove igennem om natten. Den ultra-komfortable seng er bygget op af flere madraslag, hvilket sikrer et højere komfortniveau sammenlignet med traditionelle madrasser, der oftest udgøres af skum- og fjedrepolstring alene. Kontinentalsengen ligger i den dyre ende af skalaen, men fås i forskellige prisklasser, så det også er muligt at investere i en kontinentalseng, når man er på et budget. Det eneste minus ved en kontinentalseng er, at den er svær at komme ud af igen grundet den fantastiske komfort.

Teknisk design

En kontinentalseng udgøres typisk af en boksmadras, hvoraf det øverste madraslag består af en vendbar springmadras. Kombinationen af de forskelligartede madraslag medvirker til en bedre nattesøvn, da de balancerer hinanden ud i forhold til den generelle fjedring og blødhed. Her er man også sikret, at madrassen ikke føles hverken for blød eller hård, men lige tilpas.

Vælg den rigtige springmadras

Madrassens fasthed i kontinentalsengen afhænger af belastningsgraden, og derfor bør man vælge den type, der passer til ens egen kropsvægt. Her kan der normalt vælges mellem en medium og fast springmadras. Hvis din kropsvægt er omkring 75 kilo eller over bør du som udgangspunkt vælge en fast springmadras. Hvis du vejer over 100 kilo anbefaler vi, at du kigger på en seng med multipocket fjedre, da denne type sikrer en mere udbredt fasthedsgrad. Vejer man under 75 kg, kan man nøjes med at vælge en medium springmadras.

Medfølgende topmadras

De fleste kontinentalsenge i vores udvalg integrerer en topmadras, der er med til at sikre ekstra komfort. Topmadrassen gør blandt andet, at sengen er knapt så hård og fast at ligge i til at starte med, men kan tages af i takt med, at undermadrassen bliver blødere.

Robuste materialer

Den nederste del i en kontinentalseng er typisk bygget i massivt træ med en ekstra stærk skumramme. Lige præcis denne del af udstyret med forskellige fjedretyper, hvilket dog igen afhænger af kontinentalsengens prisklasse. Designerstuen udvælger udelukkende modeller, der efterlever den højest mulige komfort og bedste søvnoplevelse.

Høj funktionalitet

I midten af kontinentalsengenes ramme finder du typisk en skuffe nederst på hver side, der kan bruges til opbevaring. Siden en kontinentalseng typisk fylder en del i et rum, er dette en oplagt funktion, der sikrer, at møblet er lige så praktisk, som det er komfortabelt. I vores udvalg finder du flere kontinentalsenge, der også kan benyttes af to personer.

Hattehylde til soveværelset

Sammen med en kontinentalseng kan du overveje at pynte jeres soveværelse med en hattehylde. Mange hattehylder fås både med knager og bøjlestænger, hylden kan bruges at hænge skjorter. En knagerække med hattehylde er derfor et godt valg.

Smart hattehylde i træ med knager