Viser 1–40 af 183 resultater

Kontorstole i design og kvalitet

I oversigten ovenfor kan du se et bredt sortiment af kontorstole fra diverse butikker. Det brede sortiment sikrer, at du har noget at vælge mellem, hvis du står og skal bruge en ny stol til dit kontor. På samme tid sikrer det, at du kan få en billig pris, da du vil have produkterne fra mange forhandlere samlet på ét sted, hvorfra du kan sammenligne priserne. Shop løs på udvalget for oven, og se, om ikke du kan finde en stol til dit behov.

Til hjemmekontor, arbejde eller gaming

Kontorstole har flere funktioner. De kan bruges i hjemmekontoret, hvor de sikrer, at du har de rette omgivelser til at kunne få udført arbejde, til trods for at du sidder hjem, hvor man sædvanligvis hygger. Kontorstole kan også bruges på arbejdspladsen, eller hvis du er til computerspil. Uanset anvendelse er det vigtigt, at stolen er behagelig at sidde i, fx med ergonomiske funktioner.

Ergonomiske kontorstole

“Ergonomi” er en betegnelse, som dækker over, hvordan mennesker og andre elementer spiller sammen. Det bruges ofte om noget, der er fysisk behageligt for kroppen – altså et element såsom en kontorstol, der er komfortabel for mennesker at sidde i. I oversigten med produkter kan du finde flere kontorstole, der særligt er designet med ergonomiske fordele. Det er vigtigt, hvis man gerne vil sidde i mange timer i streg.

Læder, stof, plastik og metal

Kontorstole laves typisk af læder, stof, plastik og/eller metal. Typisk af selve siddepladsen af læder, stof eller plastik, mens stellet, som holder stolen oppe, er af metal. De klassiske materialer kan formes således, at mennesker sidder komfortabelt i dem i længere tid – derfor vælges netop disse materialer frem for eksempelvis træ.