Viser 1–40 af 150 resultater

Krukker til hjemmet

I Designerstuens udvalg af krukker kan du gå på opdagelse i mange forskellige typer og designs, der tager udgangspunkt i en flot kombination af klassiske og moderne stilarter. Vi tilbyder krukker fra kendte brands som Au Maison, Ernst Kirchsteiger, House Doctor og Kähler, og vores sortiment udgøres derfor både af danske og internationale designere. Uafhængigt af om du er til råt design med grove materialer som beton og støvet keramik fra Muubs eller elegante krukker fra Bloomingville, kan du uden tvivl finde den krukke, der afspejler dine personlige præferencer, hos Designerstuen.

Krukker i forskellige størrelser

I vores udvalg finder du et stort sortiment af krukker i mange forskellige størrelser, der udgøres af hver deres unikke stilart og form. En krukke behøver ikke altid at være standardiseret i designet for kun at efterleve dens praktiske funktion som planteholder. Krukker i et anderledes design kan nemlig sagtens stå som flotte stilelementer – både udenfor i haven og indenfor i boligen. Derfor har vi sørget for at hente krukker hjem, der udstråler masser af kant og karakter, så du kan give terrassen eller stuen et løft.

De største krukker kan stilles på gulvet ved siden af en gulvlampe, mens de mindre vaser kan stå med blomster i på spisebordet eller et sengebord for at skabe hyggelige omgivelser.

Kreative krukker fra Bloomingville

Det danske brand Bloomingville, der blev grundlagt i Danmark i år 2000 af Betina Stampe, er oplagt at tage et kig på, hvis du er på jagt efter en flot krukke i et personligt design. Bloomingville er nemlig på mange måder et mærke, der tør eksperimentere med forskellige udtryk og detaljer i brugskunst. Dette gælder også mærkets boligtilbehør og stel, der inkorporerer forskellige detaljer i form af farverige prints- og farvetoner. Bloomingvilles krukker og stentøj tilbydes normalt i små størrelser, hvorfor de er oplagte som små plantekrukker i stuen, soveværelset eller på badeværelset. De fås i et væld af forskellige keramiktyper, der typisk er udført i et meget alternativt design, så forskellige farvetoner sammensættes på kryds og tværs. Således er man sikret en krukke i et meget gennemført og karakterfuldt udtryk, der passer godt ind i den skandinaviske boligindretning. Find eksempelvis krukker i sprælske nuancer som orange og rød i vores sortiment af krukker fra Bloomingville.

Indendørs krukker

Iblandt de internationale interiørtrends er der specielt en, der er fremtrædende. Det er nemlig blevet meget populært at føre de stilelementer og tilbehørsformer, der normalt står i haven, indenfor. Flere og flere bor i lejlighed i storbyerne, og her kan man nemt komme til at savne haven- eller terrassens hyggelige indslag, der normalt hører til huset. Derfor kan et typisk haveelement som en plantekrukke være oplagt at tilføje i stuen eller på badeværelset, da man herved har mulighed for at føre lidt af naturen indenfor. Dette kan også være med til at skabe en meget sofistikeret og rustik stemning, hvoraf det kan anbefales at sammensætte krukker indendørs i forskellige størrelser og typer, så de står ved siden af hinanden. Generelt er det dog krukkerne i mindre størrelse, der er oplagte at placere indendørs, da de ikke tager unødvendigt meget plads op i et rum og samtidig skaber en rustik kontrast til de sædvanlige boligelementer indendørs.

Samtidig kan du selvfølgelig også have planter og blomster udendørs. Skab eksempelvis en opstilling med en udendørs hængestol, en krukke med planter i og en lanterne som prikken over i’et.

Rustikke krukker

Er du til rustikt og råt design? Det keramikmateriale, der normalt benyttes til produktionen af krukker udendørs, er automatisk med til at skabe stemningen af det industrielle og urbane. Således kan man give hjemmets arealer et mere sofistikeret og gennemført udtryk med krukker, der er beregnet til at stå udenfor. Det er en forudsætning for holdbarheden, at krukkerne er udført i et meget stærkt materiale. Derfor udvælger Designerstuen udelukkende brands, der har øje for materialer af høj kvalitet, der holder år efter år. Hertil er mærket Ernst Kirchsteiger et godt eksempel på et brand, der tilbyder udendørs krukker i ekstra tykke keramikkvaliteter. Krukker, der er lidt mere skrøbelige, kan sagtens udgøre et råt og industrielt udtryk, der fremstår stærkt rent visuelt, med behandlede keramikoverflader. Men det er ikke ensbetydende med, at de kan klare at stå udenfor. Derfor er det vigtigt at investere i krukker, der er beregnet til at stå udendørs, hvis du ønsker at placere krukkerne på terrassen, altanen eller i haven.

Kähler krukker

De klassiske Kähler vaser har i høj grad skrevet sig ind i den danske designhistorie. Kähler har dog i de senere år udvidet deres eksperimenterende visioner og tilbyder nu også vaser og krukker, der skiller sig ud fra mængden, i form af alternative designs og udtryk. Heraf er Kählers smukke Fiora serie i samarbejde med Stine Goya et fantastisk eksempel på mærkets evne til at tilbyde brugskunst i udtryksfulde og kunstneriske former. Mærket tilbyder dekorative krukker, der kan løfte ethvert rums stilmæssige udtryk og give det masser af karakter. Dette er specielt gavnligt i den skandinaviske boligindretning, hvor der er en tendens til, at minimalisme og anonymitet overtager hjemmets udtryk. Kählers Fiora krukker fås i forskellige størrelser, der måler op til 50 centimeter i højden.

Store krukker

Er du på udkig efter krukker i større størrelser, der kan stå indendørs, er det klart danske Muubs, du bør tage et kig på. Muubs tilbyder store krukker i en højde op til 170 centimeter, der på majestætisk og dekorativt vis kan stå som et pynteligt element i boligen. Krukkerne fra Muubs med den smalle åbning er oplagt til mindre træer med små stammer, mens krukkerne med større åbninger sagtens kan holde store planter. Mange af Muubs’ krukker er drejet i hånden af lokale håndværkere i Indonesien og integrerer materialer af meget høj kvalitet. Her er der virkelig tale om krukker i et meget råt og organisk udtryk, hvor detaljerne i den keramiske overflade er individuelle og unikke for hver krukke. Er du på udkig efter krukker, der udstråler masser af kant og karakter – og som samtidig holder mange år frem – er det klart Muubs’ fantastiske udvalg, du bør tage et kig på.

Giv hjemmet en rå kontrast

Med krukker i keramiske materialer er det muligt at give hjemmet en rå og organisk kontrast til de til tider upersonlige stilelementer, der gør sig gældende i den nordiske indretning. Indendørs krukker er oplagt tilføjelser i boligindretningen, når du ønsker at skabe et moderne udtryk, hvor der samtidig ikke bliver gået på kompromis med hjemlig hygge. Krukkerne fra Ernst Kirchsteiger er heraf unikke eksempler på et meget rustikt tag på den klassiske urtepotte, der virkelig formår at indkapsle et næsten oldtids- og stenalder-inspireret udtryk. Krukkerne kan med andre ord underbygge et flot, visuelt udtryk – og samtidig have funktion som praktiske beholdere til dine yndlingsplanter.

I Designerstuens udvalg af krukker fra danske og internationale brands har du rig mulighed for at gå på opdagelse i mange forskellige stilelementer, der hver især kan noget forskelligt – både på det praktiske og visuelle plan.