Viser 1–40 af 551 resultater

Kurve til hjemmet

Designerstuen tilbyder et bredt udvalg af kurve, der, udover at være enormt dekorative, også kan benyttes til opbevaring af rod, vasketøj og produkter i hjemmet. Den traditionelle kurv, som vi kender den, behøver hverken at være kedelig eller ordinær. Vi har samlet et kvalitetsbevidst udvalg af internationale og danske brands, der tilbyder kurve i mange forskellige varianter. Heraf finder du kurve fra de danske mærker House DoctorHay og Ib Laursen, der igennem en lang årrække har designet og produceret opbevarings- og vasketøjskurve i unikke designs. Designerstuen vægter at udvælge differentierede kurve, der fås i et væld af forskellige typer og størrelser. De fleste af vores kurve tager dog udgangspunkt i den afrikanske kornflettradition.

Flettet kurve i dansk design

Med en flettet kurv er det muligt at kombinere den klassiske designtradition – heraf den afrikanske og asiatiske fletmetode – med et mere androgynt og skandinavisk udtryk. I udvalget af flettede kurve fra danske og internationale brands finder du et kvalitetsbevidst og anderledes sortiment, der både reflekterer de moderne trends og den tidløse kurvefletning. Vi tilbyder dog også slidstærke, stofkurve fra House Doctor og Lorena Canals, der er oplagte at benytte til opbevaring af vasketøj – eller når du ønsker at gemme rodet hurtigt væk, inden gæsterne kommer.

Stofkurve er generelt mere modstandsdygtige overfor slitage sammenlignet med fletkurve, der er mere skrøbelige i materialet. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvad du ønsker at bruge kurven til, inden du vælger at investere i en flet- eller stofkurv. Det danske brand Ib Laursen tilbyder dog også robuste fletkurve, hvor fletmaterialet er lige så tykt som almindeligt uld, hvorved en høj modstandsdygtighed sikres.

Møbler og interiør af flet er særdeles flotte i hjemmet. Det gælder også fletstole, der med den gode håndværksteknik får et særligt udtryk. Kombinér flere elementer af flet sammen med en flettet kurv (fx med låg), og så har du en dejlig indretning!

Kurve i genbrugsmaterialer og filt

Ønsker du at foretage flere miljøbevidste valg i hverdagen? Så er interiør og indretningselementer til hjemmet et godt sted at starte. Flere og flere brands tilbyder nemlig bæredygtige alternativer, der udelukkende udgøres af genbrugsmaterialer. Heraf er de smarte Restore kurve fra Muuto oplagte eksempler, idet de er lavet af genbrugsmaterialer. Disse kurve er både holdbare og miljøvenlige takket være en gennemtænkt design- og produktionsproces, der afspejler mærkets store fokus på det grønne valg, der skåner miljøet for unødvendigt materialespild og overforbrug.

Kurven er perfekt til opbevaring i hele hjemmet og er fremstillet i det bæredygtige polymerfilt, der er meget nemt at vedligeholde. Ligeledes er dette materiale enormt slidstærkt og derfor et oplagt valg, når du ønsker en opbevaringsløsning, du ikke skal bekymre dig om at erstatte om nogle få år. Muuto kurven er perfekt egnet til opbevaring af alt fra legetøj og bøger på børneværelset til tørklæder og vanter i entréen. Det lette materiale gør det ligeledes nemt at flytte rundt på kurven. Det danske brand House Nordic tilbyder også filtkurve med praktiske hanke, der er praktiske at have stående i gangen til småtingsopbevaring.

Forskellige varianter, med eller uden låg

Kurv med låg til julepynt på kommode

Hos Designerstuen har vi sørget for at samle et udvalg, der inkluderer mange forskellige varianter. Derfor er vores mærker netop har specialiseret sig i kurvedesign fra mange dele af verden, så der er lidt til enhver smag. Flere af kurverne inkorporerer designelementer fra den asiatiske del af verden, hvoraf det specielt er Indonesiens smukke flettradition, der går igen. Vi tilbyder dog også kurve, der bærer præg af kurvedesign fra den afrikanske og nordiske del af verden.

Nogle leder specifikt efter en flettet kurv med låg, mens andre helst er foruden låget. Fordelen ved et låg er, at det kan dække for, så indholdet i kurven ikke er synligt. Selvom vores udvalg foroven varierer med tiden, eftersom det hentes fra forskellige webshops, så vil du som oftest kunne finde produkter med låg. Hvis du finder et produkt, som du kan lide, om så det er med eller uden låg, så kan du klikke dig ind og læse mere hos forhandleren!

Bring det eksotiske indenfor

Den skandinaviske indretning kommer ofte til udtryk ved sorte og hvide farvesammensætninger eller kølige nuancer. Derfor kan det være en god idé at inkorporere træsorter og stemningsskabende boligtilbehør som kurve i klassisk flet, så den minimalistiske indretning brydes. Det eksotiske flet, der hurtigt giver associationer til Asien og Afrika, kan være med til at tilføje et strejf af eksotisk kant til indretningen. En flettet kurv i rattan, bambus eller søgræs kan nemt bringe det naturlige og eksotiske indenfor i den sommetider upersonlige boligindretning. Ønsker du at give hjemmet lidt ekstra hygge og atmosfære, bør du klart overveje at investere i en fletkurv. Den funktionelle opbevaringsform er enormt dekorativ i hjemmet og leder samtidig tankerne hen på Afrikas magiske Vestkyst eller de hvide sandstrande i Indonesien. Derfor er det en nem måde at bringe det eksotiske indenfor og samtidig sikre lidt ekstra opbevaringsplads.

Uundværlig opbevaring

Det er alment kendt, at kurve og kasser i forskellige former og størrelser er et absolut must til opbevaring i boligen. Med en kurv fra vores udvalg kan du opbevare alt fra legetøj og vigtige kontorpapirer til sengelinned og rengøringsmidler – uden at gå på kompromis med det visuelle og dekorative udtryk. En kurv i et flot design kan være med til at sikre et flot og udtryksfuldt designudtryk i hjemmet.

Kurve og kasser kan nemt stå i et skab, en reol eller på gulvet på soveværelset eller i bryggerset. Kurve i flet er dog også hyggelige at have stående i stuen ved siden af pejsen eller sofaen, så du nemt kan få fat i de ting, du ønsker at opbevare og gemme væk. Det er netop også muligheden for at gemme ting hurtigt væk, der gør kurve specielt velegnede i hjemmet.

Minimalistiske kurve

Er du ikke stor fan af de klassiske fletmodeller, er House Doctors udvalg oplagt at tage et kig på. Mærket tilbyder nemlig mere androgyne og enkle kurve, der endda kan hænges op på væggen, hvorved man undgår, at de tager gulvplads op. De unikke kurve i børstet messing skaber et flot og elegant udtryk og kan oplagt hænges op i gangen eller på badeværelset som ekstra opbevaringsplads til cremer og produkter. House Doctors Double Bath og Simply Shiny kurve i rustfrit stål giver en flot kontrast og kant til det kølige, skandinaviske badeværelse, der herved gøres mere interessant og sofistikeret i udtrykket.

Mange af House Doctors smukke metalkurve fås i en sofistikeret guldcoating, der klæder det almindelige badeværelse flot. Flere af vores mærker tilbyder også almindelige metalkurve, der kan stå på stuebordet eller i entréen som ekstra opbevaringsplads til magasiner og blade.

Køb kurve til opbevaring hos Designerstuen

Det er næsten umuligt at få for mange kurve i hjemmet. Der vil næsten altid være behov for ekstra opbevaring, men det er ikke lige altid, at en upersonlig kasse er fed at have stående til fuldt skue i et rum. Derfor er dekorative flet- og stofkurve oplagte tilføjelser i boligen, da de kan være med til at underbygge indretningens stilmæssige udtryk – både med låg og uden.

Kurv i flet til stuen

Små og store kurve

I en god kurv skal det dekorative og funktionelle gå op i en højere enhed. I Designerstuens udvalg finder du kurve i mange forskellige størrelser, hvoraf kurve i de mindre størrelser eksempelvis er oplagte at bruge til opbevaring på kontoret, ved siden af sofaen i stuen eller i entréen. Har du lidt ekstra plads i hjemmet er en stor kurv fantastisk at have stående. En stor kurv kan der være mange ting i, hvorimod små kurve nemmere kan placeres. House Doctor og House Nordic er to brands, der tilbyder produkter i mange forskellige størrelser, så du hurtigt kan finde den kurv, som kan stå der, hvor du har behov for lidt ekstra opbevaringsplads.