Viser 1–40 af 100 resultater

Lænestole i design og kvalitet

Hos Designerstuen kan du se et stort udvalg af lænestole i design og kvalitet. Lænestolene er fundet fra flere, forskellige shops, hvilket giver dig et bedre overblik. På den måde kan du med stor sandsynlighed finde det rette møbel til din stil, og du kan være heldig at finde en billig lænestol til tilbudspris.

Kig i oversigten foroven, hvor du blandt andet finder lænestole i dansk design. Du kan fx finde klassikere fra Hans J. Wegner, Arne Jacobsen, Carl Hansen, Erik Jørgensen osv. Samtidig kan du også finde andre, nymoderne mærker såsom Bloomingville eller &Tradition, der begge laver utroligt flotte stole.

Lænestol med skammel

Til lænestolen passer en skammel, der forlænger møblet, således at benene kan hvile. Med en skammel kan du læne dig tilbage i stolen, slå fødderne op og nyde hyggen. Skamlerne få i forskellige designs, men ved mange lænestole er der lavet en tilhørende skammel, der passer i design og stil. På den måde slipper du for at skulle tænke kreativt og finde en skammel, der tilfældigvis passer til din stol.

Skamlerne fås både løst eller indbygget i lænestolene. De indbyggede skamler er smarte, fordi de er pladsbesparende. Den indbyggede skammel er ofte blot en forlængelse af stolen, som kan trækkes ind under stolen.

Læder, velour, stof, træ og metal

Lænestole fås i flere, lækre materialer, blandt andet læder, velour, stof, træ og metal. Det forskellige materialer har hver deres fordele.

  • Læder: Et klassisk og æstetisk materiale. Læder laves af dyreskind, som er kraftigt forarbejdet. Læder har en glat eller ru overflade.
  • Velour: Et retro materiale, som er blevet meget populært igen. Velour har tidligere været meget populært, og nu er det nærmest det nye guld. Velour er en slags tekstil med en meget blød overflade.
  • Stof: Klassisk stof er blødt og behageligt at sidde på. Det fungerer rigtig godt til lænestolen, som man gerne skal kunne sidde længe i.
  • Træ og metal: Stellet på en lænestol skal være lavet af et hårdt materiale, der holder stolen oppe. Det er her, at træ og metal kommer ind i billedet.

Retro lænestole og andre stilarter

Lænestole kan have forskellige stilarter og designs. Blandt andet en retro-stil, som er gammeldags og bringer indretningen tilbage til gamle dage. Retro stil er kendetegnet ved, at det er en trend fra fortiden. Velour er på sin måde et retro materiale, fordi det tidligere har været populært, og nu er blevet det igen.