Viser 1–40 af 150 resultater

Lanterner og fakler udendørs og indendørs

Med lanterner og fakler i haven, på terrassen eller altanen er det muligt at skabe en helt særlig stemning. I Designerstuens udvalg finder du derfor lanterner og fakler i forskellige stilarter, der kan være med til at lyse de sene sommeraftener op og give anledning til hyggelige stunder udendørs med familie og venner.

Lanterner og fakler er gode alternative til traditionelle væglamper eller lysestager.

De små detaljer gør forskellen

For at gøre haven og udendørsområderne hyggelige at spendere tid i, er brugskunst i forskellige former oplagte tilføjelser. Det er ikke kun indretningen indendørs, der har godt af dekorativt tilbehør. Fin brugskunst på terrassen eller altanen kan nemlig gøre en stor forskel – og ikke mindst give dig lyst til at tilbringe mere tid i arealerne. Lanterner og fakler er i denne sammenhæng specielt velegnede at have stående i sommermånederne, hvor man netop bør udnytte de lune temperaturer udendørs. Ligeledes vil oplysende elementer som lanterner og fakler give området mere liv og glæde, da det netop er de små detaljer, der skaber en hyggelig stemning. Her er der rig mulighed at sætte sig i havestolene og nyde et køligt glas hvidvin på en sen sommeraften i selskab med en smuk lanterne og gode venner.

Pynt for eksempel entréen med en indendørs lanterne, en stumtjener, en skoreol og en flot urtepotteskjuler med blomster.

Unikke lanterner fra Bloomingville

Designerstuen tilbyder et stort udvalg af lanterner fra populære og kvalitetsbevidste brands, der først og fremmest tager udgangspunkt i et klassisk lanternedesign. Flere af modellerne inkorporerer dog også alternative mønstre og farver, hvoraf det danske brand Bloomingville er værd at tage et kig på, hvis du leder efter lanterner i unikke stilarter og former. Mærket, der har eksisteret i snart 20 år, har designet og produceret lanterner, med smukke hulmønstre, så lyset fra det indsatte stearinlys ledes flot ud i omgivelserne. Flere af Bloomingvilles lanterner er udført i keramik eller metal, der netop er valgt, så produktet holder i mange år frem. Er du til det helt autentiske og orientalske, bør du tage et kig på Bloomingvilles smuk papirlanterne, der er inspireret af traditionelt design fra Asien. Samtidig tager den unikke lanterne udgangspunkt i et meget alternativt luftballon-inspireret design. Ønsker du at personliggøre indretningen på altanen eller terrassen er Bloomingvilles udvalg af lanterner derfor oplagte at tage et kig på.

Klassiske stilarter

Langt de fleste af Designerstuens produkter er nøje udvalgt med henblik på at sikre tidløse egenskaber, der ikke er sæson- eller trendbaserede alene. Derfor vil du først og fremmest finde lanterner, der holder fast i de klassiske designtraditioner, i vores sortiment. Når alt kommer til alt, har lanterner og fakler den funktion, at de skal give lys på mørke aftener udendørs – året rundt. Ønsker man at bringe den hyggelige stemning indenfor kan lanternerne dog også sagtens benyttes til dette formål. De små modeller ser flotte ud på sofabordet eller i vindueskarmen og giver en rustik atmosfære.

Sådan inkorporerer du lanterner i indretningen

En lanterne har et multifunktionelt formål. Den bringer både lys og hygge på samme tid. I kombination med andet brugskunst, står lanternen især flot i boligen eller på terrassen. Du kan eksempelvis helt oplagt sammensætte et dekorativt område i hjørnet med fyrfadsstager og lanterner ved siden af urtepotter med grønne planter efter eget valg. Således skabes et meget rustikt og samtidig detaljerigt hjørne, der ligeledes ser flot ud på terrassebordet eller træbrædderne på altanen. Rent stilmæssigt ser det også sofistikeret ud af sætte lanterner sammen på kryds og tværs af de forskellige størrelser og modeller. Her kan du eksempelvis kombinere en meget minimalistisk og enkel lanterne fra A2 Living med en mere detaljerig og orientalsk udgave fra A Simple Mess. Generelt er nøgleordet kontraster oplagt at have i tankerne, når du skal indrette lanternerne i boligen eller udendørs. Lanterner er i sig selv meget klassisk brugskunst, men fås i mange forskellige stilarter, hvorfor det er nemt at gøre udtrykket mere specielt og anderledes ved at sammensætte de forskellige lanterner.

Mere lys med store lanterner

En stor lanterne er oplagt at have stående som hyggeskabende element i indretningen udendørs på terrassen eller altanen. Vælger man en udgave i en stor størrelse sammenlignet med den klassiske lanterne er man desuden sikret mere udbredt belysning. Dette sker selvfølgelig på forudsætning af, at du indsætter et stort stearinlys, der passer til lanternens størrelse. House Doctor tilbyder heraf store lanterner, der måler 60-80 cm i højden. Hertil kan man tilføje et stearinlys, der måler 40 cm eller derover. Lanterne kræver et større hjørne udendørs at gøre godt med, da den kan se lidt klodset ud i små arealer. Ved at kombinere den med brugskunst i mindre størrelse kan man dog nemt skabe et mere dynamisk og balanceret udtryk.

Funktionel, udendørs belysning med fakler

Søger du en funktionel løsning på belysning udendørs? Så er fakler med LED lys, der kan stå på jorden eller hænges op på husvæggen det oplagte valg for dig. Her er det først og fremmest lampernes belysningsevne, der står i højsædet. Men de unikke fakler, der fås i mange forskellige typer og størrelser fra Seslef Designlamper, udgør samtidig et unikt, industrielt look. Den materialemæssige kvalitet skal være høj, når faklerne skal stå udenfor året rundt. Lamperne skal nemlig kunne klare lidt af vært. Heraf har Seslef Designlamper kreeret enkle og elegante fakler med stærke LED dioder, der ikke bruger en stor mængde watt. På denne måde sikres det, at lyskilderne sjældent skal udskiftes. Pærerne leveres desuden af producenten, når du køber en lampe fra mærket og nemme at få fat på, når de skal udskiftes. Selve udskiftningen foregår dog meget sjældent, og derfor er faklerne fra det kvalitetsbevidste brand grundet de funktionelle dioder på mange måder et miljøbevidst valg. Du kan også finde fakler fra mærket House Doctor i vores udvalg, der udgør et mere atypisk fakkeldesign.

House Doctor lanterner

House Doctor er nok det brand på den danske interiørscene, der gør sig specielt tydelig med unikt interiør, der skiller sig ud fra mængden. Brandet, der skaber moderne boligtilbehør og designermøbler, har formået at kreere lanterner og fakler med unikke detaljer og hulmønstre. Samtidig har mærket også eksperimenteret med lanternedesigns i forskellige materialer som bambus og lakeret stål. Derfor kan du med en din favoritlanterne fra mærket skabe lige præcis den stemning, du ønsker. Lanternerne er så smukke, at de også kan stå indenfor og give den hyggelige belysning, du ønsker. Da de i sig selv er dekorative elementer i boligen, behøver de dog ikke at stå tændt for at give den ønskede stemning. De er nemlig også utroligt flotte at se på, når stearinlyset ikke brænder.

Dekoration til bryllup og selskaber

Med lanterner og fakler er det muligt at skabe en helt fantastisk og inspirerende stemning, når du holder sociale arrangementer i haven. De kan placeres rundt omkring ved de forskellige siddepladser eller sættes i rækker, så de udgør en form for sti, der fører hen til selskabet på terrassen eller i teltet. På denne måde bliver området langt mere indbydende og hyggeligt at tilbringe tid i for dig selv og dine gæster. Lanterner og fakler er altid et must, når der skal afholdes større arrangementer som bryllupper og konfirmationsfester udenfor. Foruden at være stemningsskabende elementer, giver lanterne selvfølgelig også udendørsområderne lidt ekstra belysning, så det bliver nemmere at se, når mørket falder på.