Viser 1–40 af 100 resultater

Indretning med loungestole

Med en loungestol kan du skabe hyggen i hjemmet ved at kombinere det rolige og det sociale i en fælles indretning. En lounge er kendetegnet ved, at gæsterne slapper af, læner sig tilbage, men samtidig hygger sig og taler sammen.

Ovenfor kan du se et stort udvalg af loungestole fra diverse online butikker. Fordelen ved at bruge udvalget ovenfor er, at du sammenligner design fra forskellige butikker og dermed kan opnå en god pris.

Loungestolene findes i forskellige former, farver og materialer. Formerne går fra at være et tyndt stel til et tykt stel fyldt med puder. Der er altså rig mulighed for at finde en loungestol næsten uanset hvilken stil, du har i dit hjem.

Med en god loungestol kan du slå fødderne op (på en skammel), mens du læner dig tilbage med en god krimi eller dagens avis. Du kan også invitere en ven eller veninde på besøg, sætte jer i hver jeres loungestol ved siden af hinanden, og brygge en god kande kaffe. På den måde sætter loungestolen et præg på stemningen ved at være fundament for hyggen.

HAY

HAY har lavet nogle pragtfulde loungestole – både indendørs i læder og aluminium samt udendørs til haven.

“About A Lounge” hedder én af HAYs fine loungestole i indendørs. Stolen har et nymoderne udseende og fås i både sort og gul læder.

I “Palissade”-serien fra HAY er der en anden loungestol, som bruges udendørs, fx i haven eller på terrassen. Palissade-serien består også af borde og bænke, således serien giver et fuldt sæt af havemøbler.

Udendørs loungestol

Når solen står højt om sommeren, er der intet bedre end at sidde udenfor og nyde det gode vejr i haven. Dertil passer en udendørs loungestol perfekt, da det er et møbel skabt til god komfort. En god udendørs loungestol kan man sidde på i flere timer.