Viser alle 3 resultater

Lysestager og fyrfadsstager fra Lyngby

Lyngbys lysestager og fyrfadsstager tager udgangspunkt i det klassiske vasedesign med de stilrene linjeriller. Fyrfadsstagerne i glas fås i et væld af nuancer, der giver associationer til de karakterfulde 60’ere. Lyngby tilbyder dog også mere klassiske fyrfadsstager og lysestager i hvidt porcelæn med det klassiske rhombe-mønster, der har præget den danske designtradition.

Lyngby er blot ét af flere kendte brands, der laver lysestager og fyrfadsstager. Der findes eksempelvis også Menu lysestager, Kähler lysestager samt de ikoniske Royal Copenhagen Lysestager.

Retro-inspirerede fyrfadsstager i glas

Lyngbys fyrfadsstager i glas er blevet et meget populært element i den moderne boligindretning. Det store sortiment af stager i mange forskellige nuancer gør det nemt at inkorporere lidt ekstra farve og spræl i boligindretningen. Med en fyrfadsstage i en alternativ nuance fra Lyngby opnås et flot farvespil, der oplyser selv det mørkeste og sterile rum på en meget unik og særpræget måde. Stagerne fås i nuancer som rustorange, grøn, lilla, lyseblå, pink og røgfarve. Der er med andre ord rig mulighed for at gå på opdagelse i et alsidigt farveudvalg i vaserne, der nemt kan gøre sofa- eller hjørnebordet mere karakterfuldt og personligt.

Lysestager i klassisk Lyngby design

Lyngby er et af de mest historiske og banebrydende brands i Danmark indenfor moderne porcelænskunst. I perioden 1936 til 1969 producerede Lyngby, der dengang også gik under navnet Porcelænsfabrikken Danmark, noget af det mest ikoniske brugskunst i Skandinavien, der siden 2012 løbende er blevet relanceret og nyfortolket. Heraf tilbyder Lyngby lysestager inspireret af det klassiske vasedesign, der kan stå som elegante holdere til stagelyset på spisebordet eller i vindueskammen. Lysestagen var også på markedet i 60’erne og er gengivet i dens tro originalitet.

Dansk glaskunst

Hos Lyngby har porcelænsmaterialet altid været et hovedfokus. Men også glas og glaskunst har jævnligt været en del af mærkets kollektioner. Lyngby Porcelæn blev oprindeligt etableret af glasgrossister, der havde stort kendskab til brugskunst i glas. Lyngby Fyrfadsstagen, der forhen kun fandtes i porcelæn, fås i dag i glas og kommer i flere forskellige farver. Brugskunst i glas har en evne til at gøre boligindretningen mere elegant og luksuriøs. Samtidig er Lyngbys fyrfadsstager i glas dog også på mange måder stilrene og underspillede elementer, der ikke larmer ’for meget’ i indretningen.

Originale stager

Lyngbys moderne fyrfadsstager bygger videre det velkendte og originale design, men inkorporeres nu i en serie af 12 stager i mange forskellige farver og nuancer.

Farverne er i høj grad i tråd med de psykedeliske 60’eres alternative, modige og sprælske farvevalg. Samtidig er de også et moderne tag på den meget klassiske fyrfadsstage, der er nem at sætte sammen med andre indretningselementer. Uanset om du er til retro, klassisk eller moderne borddækning, har Lyngby uden tvivl lyse- eller fyrfadsstagen til dig, der kan fuldende din boligindretning.