Viser alle 14 resultater

Tallerkener fra Lyngby

Er du på udkig efter tallerkener i et tidløst og androgynt design, bør du klart tage et kig på Lyngbys sortiment af tallerkener i elegante stilarter. Lyngby tilbyder et kvalitetsbevidst udvalg af klassiske tallerkener, der klæder ethvert spisebord. Her går man ikke galt i byen, såfremt man leder efter tallerkener, der både stil- og kvalitetsmæssigt holder mange år frem. Lyngby inkorporerer det klassiske rilledesign i flere af deres produkter, men tilbyder også helt klassiske porcelænstallerkener uden overflødige detaljer.

Tidløs funktionalitet

Siden Lyngby Porcelæns etablering i 1936 har brandet været tro med dets filosofi om at tilbyde funktionel brugskunst uden overdreven detaljerigdom. Derfor bærer mærkets kollektioner altid præg af en meget klassisk og tidløs tilgang til håndværkerkunsten, hvor det stilrene og androgyne design er et hovedfokus. På denne måde er man som kunde sikret produkter, der ikke går af mode eller i for høj grad præges af tidens trends, som jo skifter år til år. Lyngby har i stedet valgt at satse på meget høje materialekvaliteter, der er til at betale, i tidløse former og designs.

Tallerkener med riller

Lyngbys ikoniske rilledesign er blevet en meget vigtig del af brandets DNA – og efterhånden også den danske designtradition. Langt de fleste er bekendt med de stilrene riller og linjer, der pryder Lyngbys vaser, som er gået over i designhistorien. Lyngbys stel og tallerkener tager netop også udgangspunkt i det originale vasedesign. Heraf rummer flere af mærkets tallerkener de karakteristiske riller langs kanterne, hvilket skaber en flot kontrast til den anrettede mad på middagsbordet. Takket været tallerkenernes meget sofistikerede og elegante udtryk er det nemt at kreere et eksklusivt udtryk, når spisebordet skal dækkes op til gæster.

Flere varianter

Lyngbys tallerkener fås i flere varianter og kan oplagt kombineres på kryds og tværs på spisebordet for et mere karakterfuldt udtryk. De sorte tallerkener, der er mere rå i designet med deres kulfarvede nuance, kan nemt skabe kant og modspil de hvide og mere klassiske udgaver. Er man fan af det moderne og alternative er det sorte Lyngby stel med tallerkener og kopper i det skiferfarvede porcelæn et oplagt valg.

Tallerkener med mønstre

Lyngby tilbyder også tallerkener – dybe som flade – med en nyfortolkning af Danild-serien, der udkom i 1961. Her er porcelænet ikke riflet, men bærer i stedet præg af smukke rhomber. Der er med andre ord lidt til enhver smag i Lyngbys tallerken-sortiment.

Nye udgaver af Lyngby stellet

Lyngby tilbyder jævnligt nye udgaver af deres klassiske designs, hvilket også gælder tallerkenerne, hvor en ny finish af Lyngby stellet gør sig gældende. Tallerkenerne fås i forskellige materialekvaliteter, hvilket er afspejlet i priserne. De gamle tallerkenudgaver har et sort Lyngby logo i bunden, mens de nye udgøres af et grønt logo. Lyngbyprodukterne kan med fordel kombineres og sammensættes for at skabe et fuldført udtryk på middagsbordet, hvor det eksklusive og klassiske går op i en højere enhed.