Viser 1–40 af 150 resultater

Lysestager til hjemmet

Designerstuen har samlet et udvalg af unikke lysestager, designet af nogle af landets dygtigste arkitekter. Med udgangspunkt i Designerstuens store passion for interiør og design har vi skabt et digitalt online univers for den indretningsglade boligentusiast. Vi tilbyder verdensomspændende boligdesigns og moderne brands, hvor du blandt andet finder et stort sortiment af lysestager i alternative og sofistikerede udtryk. Derfor har du gode chancer for at finde lige præcis den stage, der afspejler din indretningsstil og personlige smag, i vores udvalg.

Stort udvalg af populære brands

Designerstuen viser produkter fra nogle af Danmarks største og mest populære brands. Heraf er mærkerne HAYHouse DoctorKähler (der er kendt for sine vaser), LyngbyMenu og Royal Copenhagen på listen. Med produkter fra disse eksklusive mærker er du sikret tidløs og autentisk design i din boligindretning, der holder år efter år. I vores udvalg finder du lysestager i elegante designs med stilrene linjer og riller, der giver associationer til fortidens designtraditioner. Mange af lysestagerne fås i tidløse stilarter, hvoraf mærket Lyngby tilbyder lysestager i porcelæn, der er inspireret af den klassiske Lyngby vase. Lysestagen er en tro gengivelse af mærkets originale stager fra 60’erne. Er du til de mere rå og alternative lysestager, bør du tage et kig på By Lassen, der tilbyder lysestager i industrielt messing. Også Kähler lysestagerne er et godt valg, hvis du er til den skandinaviske stil.

Den moderne By Lassens Kubus lysestage

Designerstuen viser produkter fra den danske klassiker Kubus 8 lysestage, der er tegnet af arkitekt Mogens Lassen i 1962. Han fik sin inspiration fra den tyske designskole Bauhaus, hvorfor de geometriske former ofte gengives i hans designs. Man kan efterhånden se lysestagen pryde mange danske hjem grundet dens androgyne og simple udtryk, der passer ind i enhver indretningsstil. Den ikoniske Kubus lysestage afspejler designerens fascination af 1930’ernes funkisstil. Denne stilart kendetegnes ved funktionel arkitektur, hvorfor stagen i dag har opnået udbredt status som en international designklassiker. Det er netop lysestagens funktionelle – og samtidig udtryksfulde – design, der passer perfekt ind i den moderne boligindretning, hvor rene linjer og lækre materialekvaliteter går igen. På listen over andre arkitekter fra funkisstilen er blandt andet Arne Jacobsen, Vilhem Lauritzen og Vilhelm Hvalsøe. Selvom Lassen ikke selv designede i 30’erne, da begrebet ’funkis’ opstod, var han selv stærkt inspireret af den unikke arkitektform. Denne fascination af funkisstilen fremgår også af den populære Kubus stage og andre serier fra By Lassens kollektioner.

Lysestagerne fra By Lassen minder en smule om Menu POV lysestager, så dem kan du også tage et kig på, hvis du kan lide stilen med metaltråde.

Autentisk design

Er du også én af de mange danskere, der har en forkærlighed for stearinlys og andre former for levende lys? Der er bestemt heller ikke noget bedre end at føle sig hjemme i boligens omgivelser, takket være hyggeskabende lys og brugskunst. Hos Designerstuen har du rig mulighed for at dykke ned i autentisk og tidløst design, da du kan få lysestager til dine stearinlys fra moderne brands som HAY, Kähler, Ferm Living, By Lassen og mange flere. De kendte mærker har på mange måder fokus på at designe og producere lysestager i alternative designs, der samtidig formår at holde fast i de klassiske former og traditioner indenfor messingkunst og håndværk. Er du til det helt unikke og anderledes, er Kählers nye og eksperimenterende lysestage-model Globo eller Hein Studios’ Ostrea Fan lysestage, oplagte at tage et kig på. I vores sortiment finder du også lysestager fra House Doctor og Kare Design, der ligeledes tager udgangspunkt i anderledes detaljeformer.

Rund stage fra Hammershøi

Kählers Hammershøi lysestage giver med sin bløde og runde form associationer til hyggelige strandaftener med lanterner og lys, der kastes mod stjernehimlen. Designeren Hans-Christian Bauer har med designet af lysestagen sikret, at et flot og hyggeligt skær spredes i hele rummet. Designerstuen forhandler Hammershøi lysestagen i flere varianter og farver, så du kan kombinere flere af disse lysestager fra ”Hammershøi”- serien. Lysestagen kan også stå alene, da den er flot som en simpel detalje på sofabordet eller natbordet.

Unik HAY Lup Triangle lysestage

Den rå og enkle Hay Lup Triangle lysestage er skåret lige ind til essensen. Det er et populært design, idet stagen kan pifte ethvert hjems designmæssige udtryk op – takket være stagens meget personlige og unikke design. Lysestagen er ligeledes populær at give i gave, da den ligger indenfor et prisleje, hvor alle kan være med. Som en del af ”HAY Lup Table”-kollektionen, blev stagen introduceret i 2005 og har stået stærkt på markedet lige siden. Designeren bag er Shane Schneck, der har valgt at fokusere på at kreere et tidløst udtryk i lysestagen, hvilket er specielt fremtrædende. Hays interiørserier, hvoraf både lysestager og fyrfadsstager indgår, rummer en unik originalitet, der sjældent ses hos andre brands. Hos Designerstuen forhandles den populære Lup Triangle lysestage både i sort og messing, der er velegnet til dekoration i hjemmet.

Rustik og klassisk kombination

Er du på udkig efter flere unikke dekorationer, der kan supplere dine flotte lysestager i hjemmet? I Designerstuens store sortiment finder du blandt andet rustikke krukker og farverige vaser fra brands som Bloomingville, Birch Nielsen, Au Maison og House Doctor. Her kan man nemt lave en smuk og dekorativ sammensætning af de smukke interiørelementer på stuebordet eller i vindueskarmen, så indretningen får et mere personligt udtryk.

Elegant Fritz Hansen Jaime lysestage

Designerstuen forhandler også den elegante Fritz Hansen Jaime lysestage, der er designet af Jaime Hayon som en del af designserien ”Obejcts”. Lysestagen, der er lavet i massiv messing, repræsenterer i høj grad sofistikeret elegance og kan både kombineres alene eller arrangeres i en gruppe med dekorativ brugskunst. Med sit eksklusive og metalliske design vil lysestagen pynte i den moderne boligindretning på spisebordet i stuen eller køkkenet.

Moderne designklassikkere

Søger du en lysestage i et moderne og tidløst design, bør du tage et kig på Menus Double lysestage, der efterhånden er blevet et ikonisk interiørelement i den moderne boligindretning. Lysestagen udgøres af et eksperimenterende og stilfuldt design og kan rumme to almindelige stearinlys. De to lysestager snor sig på elegant vis ind i hinanden, hvilket danner en alternativ dobbelt-stage. Derfor er stagen på mange måder både traditionel og atypisk på samme tid.

Moderne borddækning

Uafhængigt af om du er til simpel, rå eller klassisk borddækning, har Designerstuen uden tvivl lysestagen til dig. Vores udvalg af kvalitetsbevidste brands tilbyder lysestager, der er tegnet af dygtige arkitekter. Lysestagerne er specielt velegnede til den skandinaviske borddækning, hvor rå og stilrene linjer kan fuldende det udtryk, du ønsker at skabe. Er du til modig og atypisk brugskunst, vil du have nemt ved at finde den rigtige lysestage i Designerstuens udvalg af brands som Menu, Hay, Hein Studio, House Doctor og Kähler. Vi tilbyder lysestager fra både nye og ældre mærker, så der er stager til enhver smag.