Viser alle 11 resultater

Lysmanchetter til stearinlys

Designerstuen tilbyder et alsidigt udvalg af unikke lysmanchetter, der både er funktionelle og stilrene i designet. Manchetterne bruges som holdere, der kan påsættes stearinlys, så de smeltede stearinlysrester fanges, før de når bordet. Vores sortiment af lysmanchetter kommer i mange forskellige størrelser og udtryk fra kendte brands som Ernst Kirchsteiger og Piet Hein, der tilbyder kvalitetsbevidste og holdbare produkter. Lysmanchetterne pynter også på senge- og sofabordet, hvor du nemt kan skabe en helt særlig og hyggelig stemning med stearinlys.

Funktionelle lysmanchetter

De klassiske lysmanchetter blev designet til at opfylde en meget praktisk funktion. Ved at benytte dem til stearinlys undgår man nemlig, at smeltede stearinrester ender på bordet eller sætter sig fast i den flade, stearinlyset står på. Selve designet af lysmanchetter er dog blevet mere og mere unikt med årene. Lysmanchetter kan i dag være med til at sætte prikken over i’et i indretningen og er derfor oplagt for de, der sætter pris på små detaljer i boligen. Derfor tilbyder Designerstuen et bredt sortiment af kvalitetssikrede lysmanchetter i mange forskellige størrelser, modeller og farver. Du har med andre ord rig mulighed for at gå på opdagelse i stilfulde lysmanchetter, hvor mange forskellige stilarter er repræsenteret, i vores sortiment.

Oplagt til alle stearinlys

Sammen med et stearinlys eller bloklys kan en lysmanchet være med til at hindre den smeltede stearin i at løbe ned på den underliggende flade. Lysmanchetter har dog ikke udelukkende som mål at efterleve denne praktiske funktion. I stedet indgår de smukke manchetter i højere grad som brugskunst i borddækningen eller vindueskammen i den moderne boligindretning. Ønsker man et stearinlys, der ikke drypper for meget, bør man investere i et lys af højere kvalitet. Hos Designerstuen har vi samlet et udvalg af stearinlys og bloklys i flotte stilarter og gennemførte kvaliteter. Således behøver du ikke at tørre lysmanchetten af særligt ofte, da lysene fra vores udvalg drypper mindre end normalt. De stearinlys og bloklys, vi har udvalgt, er støbt, så de holder i meget lang tid.

Stil et stearinlys med en lysmanchet eller en lysestage på et sidebord og hæng en urtepotteskjuler over. Så har du et hyggeligt hjørne, der lyser op.

Forskellige størrelser

Idet stearinlys og bloklys fås i mange forskellige størrelser, er det vigtigt at investere i lysmanchetter, der måler det antal diameter, der svarer til lysmanchettens hul. Således undgår man, at manchetten hverken er for stor eller for lille til lyset. Når du har valgt de stearin- eller bloklys, du ønsker at have stående i boligen, kan du herefter tjekke diameteren og tilpasse manchetvalget efter lysets størrelse. Hos Designerstuen finder du lysmanchetter i størrelser lige fra en diameter på 5 til 13 cm – og alt derimellem.

Detaljerig borddækning

Lysmanchetter er i høj grad oplagte detaljetilføjelser for indretningsentusiasten, der vægter den gennemførte borddækning højt. Går du op i, at borddækningen udstråler personlighed og karakter, så er det vigtigt at vælge brugskunsttilbehør i unikke stilarter og looks. Derfor kan noget så enkelt som lysmanchetter gøre en stor forskel for borddækningens overordnede udtryk og den generelle indretning i hjemmet. Lysmanchetter er i sig selv en slags dekoraktivt tilbehør og brugskunst, der klæder din bolig, når du ønsker at bringe mere detaljerigdom ind i indretningen.

Piet Hein lysmanchetter

Den danske designer Piet Hein var på mange måder med til at sætte Danmark på det internationale designerkort. Han er blandt andet kendt for at stå bag en række ikoniske møbeldesigns fra 60’erne – blandt andet med smukke sofaborde. Siden har brandet også designet og produceret forskellige brugskunstartikler. Heraf er det specielt Piet Heins udvalg af lysestager og manchetter, der har opnået udbredt popularitet. I det alsidige sortiment af brugskunst er der lagt specielt vægt på det tidløse og minimalistiske. Således er man sikret produkter fra det kendte, danske brand, der holder sæson efter sæson. Er man til androgynt design er det klart Piet Heins lysmanchetter, man bør tage et kig på. Lysmanchetterne tilbydes blandt andet i en skifersort nuance, der på mange måder passer flot ind i den skandinaviske boligindretning. Piet Hein tilbyder også lysmanchetter i grå og metalliske farver, der udgør et mere sofistikeret og elegant udtryk.

Skab den perfekte borddækning

Den perfekte borddækning kan sættes meget enkelt op. Ved at kombinere forskellige vaser, lysestager og stel i ens nuancer og tonearter, er det muligt at imponere enhver gæst ved dit spisebord. Hos Designerstuen har vi sørget for at samle unikt brugskunst i forskellige stilarter i vores sortiment, så der er lidt til enhver smag. Fortrækker du en enkel borddækning, hvor der ikke er samme grad af fokus på små detaljer og mønstre, er det mærker som Ernst Kirchsteiger og Piet Hein, du bør tage et kig på. Med lysmanchetter fra disse brands, er det nemt at skabe en meget simpel borddækning, der passer godt ind i ethvert hjem. Her kan du oplagt stille lysmanchetterne ved siden af vaser og lignende brugskunst for at skabe en flot sammenhæng i borddækningen.

Kombinér de smukke manchetter på lysene med et fint stel fra Royal Copenhagen og flotte spisebordsstole.

Unikke lysmanchetter fra Ernst Kirchsteiger

Ernst Kirchsteiger, der er en svensk, veletableret designer, tilbyder – foruden enkle lysmanchetter – også unikke manchetudgaver, der blandt andet inkorporerer forskellige mønstre. I vores sortiment finder du eksempelvis mærkets populære lysmanchetter i blomsterinspirerede designs. Disse lysestager fås i flere forskellige nuancer som kobber, sort og oliven. Brandet, der er etableret af designeren af samme navn, er kendt for at have stor respekt for kvalitet og materialer. Herudover går mærket højt op i at skabe charmerende og unik brugskunst, hvilket blandet andet er tydeligt i mærkets udvalg af smukke lysmanchetter. Ernst Kirchsteiger er født i Sverige i 1957, men har en østrigsk far og polsk mor. Derfor bærer hans designs netop også præg af forskellige stilarter, der blandt andet kombinerer den skandinaviske minimalisme, og et mere atypisk design fra østen. For Kirchsteiger har det vigtigste været at gøre stunderne omkring spisebordet mere hyggelige med unikt – og praktisk – brugskunst.

Det diskrete alternativ til en lysestage

Det, der gør lysmanchetter enormt praktiske og brugbare, er først og fremmest deres kompakte størrelse. Sammenlignet med almindelige lysestager og fyrfadsstager fylder lysmanchetter næsten ingenting på bordet eller i vindueskarmen, men opfylder stadig den samme funktion som de oftest langt dyrere stager. Ønsker man at gøre borddækningen mere indbydende og hyggelig, er lysmanchetter desuden oplagte tilføjelser, da de nemt kan stå imellem tallerkener, vinglas og den serverede mad. Grundet lysmanchetters størrelse er det nærmest umuligt at komme til at dunke ind i dem med hånden, når man rækker over bordet. Lysmanchetter tilføjer præcis det samme, hyggeskabende element som en almindelig lysestage.